Ono momce sa tobom bijase namrsteno, reko pusti djaola![]()
Tu es mon héro!
Vidimo se sledeci ponedeljak, povescu nekog ko se smije![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Ona bijela stedna sijalica kad se stavi na neku antikvarnu stonu lampu nidje veze.
Nervira me ova nova stranka Socijaldemokrate i njihovi botovi. A najviše od svih gnjili:
![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
od kad je marko aka ATTENTION WHORE milacic u SD?
Nije, nisam ni rekao sa jeste. Posebni su slučajevi. Ide tacka posle SD-a i botova.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ko li tebi odgovara onda... ?
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Čudan sam ja tip cim ne volim Marka, borca naseg za pravdu! A sd je stranka koja se nikom ne uvlaci u prkno i zbog toga me nerviraju i stranka koja Ima jasan pravac, jasan cilj. Imaju svoje misljenje sto se veli.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da mrze Mila 10% kolko mrze ovoga Milacica davno bi se vlast promijenila. No se Milo ne smije ni mrzhet. Strah.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Razlika između Lomija i Milačića je što Milu minimum 30% države želi smrt, dok Milačiću niko ne želi. Tako da ti ta priča o mržnji ne pije vodu.
licni bankari dzukele aka agenti dzukele iz erste banke.
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Kad izadjem iz kola pa me peči elektricitet, majku bi mu pečio na jedno mjesto !!!
Da te nebi pecio drzi rukom neki metalni dio vrata prije nego spustis nogu na zemlju kad izlazis iz kola
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
E imam ja kad o tome jos cinjet, lakse sovat majku majcinu
Pa ovo se meni redovno dešava i prosto sam počela da gledam na vrata kao da je nekakav šejtan u njih koji me namjerno drmne pa što da radim,nogom ih otvaram i sva se nakrivim dok izadjem.
Masster hvala na dobrom savjetu, dako slukavim neman a mogao bi mi objasnit zašto mene ili Radzu a ne recimo nekog ko to zaslužuje?
Послато са GT-I9070
Last edited by Artemis; 09-12-15 at 23:55.
"Tiha voda brijeg roni..."
U zadnje vrijeme mi se ovo desava, pa sve psujem auto, i vjerujem da ljudi misle da sam lud, a nervira me to jer ponekad zaboravim i mislim nece vise, kad ono opet..evo da probam ovaj savjet
Kad se osjeca djevojka ispod pazuha
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Otvoriš vrata
Izađeš iz auta
Gurneš laktom vrata da se zatvore.
Koliko je to teško?
Poslato sa tranje
Fraza "no svako oce da mu je lakse", a sto treba, da se bori da mu bude teze..? (Retoricko p.)
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks