Prodavali su ih po 5e čini mi se.
Polomio sam daljinski od total tv, pa vjerovatno monteri daju ili prodaju te daljinske, je li? Ako zna neko koliko koštaju i ima li ih po Budvi?
Prodavali su ih po 5e čini mi se.
Zahvaljujem. A dje i ko, imaš li broj?
U Neptun sam to gledao, dok je bio u Delti.
Danke. Pitacu onda u Neptun na Jaz taman.
Kupio sam daljinski Total, ali stari jer drugoga nije bilo, ali ne reaguje na novi resiver, da li treba nekako da se upare ili ne može nikako?
Meni daljinski od starog HD resivera radi na novi HD resiver.
Poslato sa Tetrisa 13 in 1
I bolji je daljinski od starog HD resivera, moze da se upari sa TVom tako da daljinski od TVa koristim samo za smart funkcije.
Poslato sa Tetrisa 13 in 1
@Montoya
Istina, ja ga sam upario sa Samsung plazmom, bez problema.
Zna li neko kad planiraju da zamijene ove Topfield receivere? Ako sam dobro razumio starim BBM korisnicima ce davat antene i total tv receivere?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Tako je hercules imas li ti bbm
Sent from my 6043D using Tapatalk
Zvao sam ih i slao email i jos mi ne ukljucise filmski paket(trial 3mjeseci). Jedino mi ostaje da im idem tamo, i kad podjem naci ce neki izgovor da ga ne ukljuce, totalno neozbiljno.
Moze li kod Totala da se ubaci kartica u Smart TV i da radi bez risivera ?
Novi FTA kanali na DTH platformi:
Na 16 east fr. 11055 V 27500 4/5 DVB-S2 imate FREE AXN i DISCOVERY a na fr. STN 11366 V 30000 3/4 AXN i MGM oba sa titlovima
Znam, znam nego sam pitao jer sam vidio u Technomax da pise da moze da se gleda BBM, Total i Extra TV bez njihovog risivera, pa me zanimalo, jer znam da nije moglo.
Ima li ovih besplatnih programa na kojima bi se mogla gledati LS nocas? Stvarno je smor da se gleda preko neta...
Imas na RTRSu.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Njega ili skrembluju ili puste Sat program koji ne prenosi meceve...
Ne, ne, u ponudi nije RTRS, nadji ga na satelitu, besplatan je. Ne satelitsku verziju, vec klasicnu.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Nasao sam na KingofSat RTRS i RTRS+, valjda ce moci na nekom od njih...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks