sanjah kesu kokaina
Snovi su najčešće odraz naše podsvijest i ponekad nesvjesnih briga, nerješenih nedoumica ili želja, čija se rješenja i ispunjenja pojavljuju u obliku snova..
sanjah kesu kokaina
nothing comes from violence and nothing ever could
Ako je bila otvorena ili nacheta ili ako si je ti nacela to je dobar znak
One Ring to Rule them all...
Ja sanjim dvije zadnje nocu medjede oko kuce... Nocas sam bijelog strefio pravo u celo i ubio, a tamnog sam pocerao...
Tu es mon héro!
Meni se desilo nesto slicno. Uzeo neki medved da me muci i ispituje o nekim stvarima i gura mi kandze u usta a ja onako koliko mogu mu odgovaram, a sve osecam bol iako u snu. I na kraju uzmem neke makaze i zabijem mu ih u glavu jedno tri puta a glava mu lezi na nekom stolu i kao da mu se malo izduva i konacno se oslobodim. Ali tu nije kraj, ja se i dalje sanjajuci probudim iz toga sna i ispade da sam u snu toliko skrgutao zubima da sam na bar dva mesta napravio rupe sve do mesa i jos neke sam iskrivio. Normalno zabrinuh se gledam se u ogledalo, malo ispiram vodom i tu se na kraju stvarno probudim. Posle sam opet zaspao.
Uf,, zaspao sam danas koliko me glava boljela, tj vrcelo mi se u glavu i sanjao sam kao da sam poubijao citavu porodicu, dijelom svoju, mada je bilo i nekih potpuno bezlicnih likova koje sam snajperisao, kao u nekoj horor video igrici.
Neki kao pokusavaju da prezive i pokusavaju da me ubiju sa makazama ali ja se borim da ih dokrajcim.
I sve so to desava u nekadasnjem stanu moje sestre!
I ujutro ja pokusavam da sakrijem pokolj od komsija ali me jedan komsija (S.) ocinkari i ispred me ceka policija... francuska ;-)
I sprovedu me u policijsku stanicu u Parizu, i cekam red da mi vade krv za DNK nalaze i jedna (prijatna) sestra mi se smjeska kao "16 puta cemo morat vadit krv" jer sam navodno ubio 16-oro ljudi.
Meni su inspektori neki sinoć došli kući,navodno sam nešto ukrala i jedan zbori,"vidji lijepa kao lutka a krade"![]()
Послато са GT-I9070
"Tiha voda brijeg roni..."
Ko ti je kriv sto ti je Sveto rodjak pa te takvi snovi spopada'u![]()
A 100 posto uticala neka griznja savjesti što mu na posjetu priganice nisam donijela.
Послато са GT-I9070
"Tiha voda brijeg roni..."
ja opet zub. vadila :?
prošle godine![]()
Koliko goozica sanja da joj zubove vadu tacno ce pola Crne Gore pomrijet. Smiluj se goozice, mala smo drzava, malo naroda ima...
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
ne pratis dobro, vadjenje i ispadanje nije isto.
Ja često sanjam da mogu da letim.
A zbilja, tebi vadu zube, ono je neko drugi bijo sto mu ispadaju zubi. Zaboravio sam, godine su ostale za nama, tuzne stvari, radosti i sve.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Sanjao sam da je Brendan Rogers novi trener Engleske, i da mi Joey Barton govori da ce sledece svetsko da osvoji Argentina.
4 noći zaredom sanjam, a pojma nemam što sam sanjala.
jutros znam koga sam sanjala, ali kako... veze nemam.
Sa foruma nekog?
I respect your wrong opinion.
Lukaj
kad se otvori topic "košmari", pisaću i o tome![]()
probudi me hopkins jutros u 6, kreten.
Stiven Sigal i ja.
Dobar heroin.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks