Ima li za audi neki vin decoder kao za bmw, da mi pokaze opremu koju ima itd, ove što sam našao samo daju godinu proizvodnje, model i dje je sastavljan? I neki site kao realoem i bmwfans, sa kataloskim brojem djelova što dođu u njega?
Samozapalio se - instalacije
Sent from my E2303 using Tapatalk
Ima li za audi neki vin decoder kao za bmw, da mi pokaze opremu koju ima itd, ove što sam našao samo daju godinu proizvodnje, model i dje je sastavljan? I neki site kao realoem i bmwfans, sa kataloskim brojem djelova što dođu u njega?
i mene to interesuje, dugo sam trazio pa nisam nasao nista..ako zna neko bilo bi super!
Ja koliko znam to moze samo ovlasceni diler da zna. Medjutim, kod Audi-a imas u servisnoj knjizi na prvoj stranic naljepnicu sa kodovima. Ta ista naljepnica je i unutar auta (kod nekih je u gepeku, kod nekih ispod zadnjeg sjedista). Ti kodovi prestavljaju opremu u autu.
Evo link gdje dekodiras tu opremu
http://vag-codes.info/
Ako si malo vican sa excel filom, mozes download-ovati u excelu komplet bazu tih kodova i napraviti mali program da ti izvadi listu opreme na osnovu spiska tih kodova koji uspise u excel file.
Aj da probam i ovdje,trazim ovaj model Audi-ja,da bi vam lakse bilo evo par slika
Ako ko zna da ima koji u zivotu javljajte
![]()
^Ovo se sprda neki inženjer...
Ja ne znam nista o novim modelima tako da ti ne mogu pomoci
Nisu baš najbolji, primijeti se šaltanje i to, za kvarove ja ne znam, mada kod nas slabo ko odradi servis menjača, tako da, moguće da će biti problema
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve bi to bio goli k da ima dobar majstor u cg. Malo skuplji kvar i cao, kao bilo gdje u svijetu... Dok kod nas.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Gledah danas ovaj A3 TDI koliko se krecu ove limuzine?
ValjaU li sto?
![]()
Mislim da imam tacno jedna u pg. ne znam zasto
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Vozio sam A3 sedan. Fino se vozi.
TAKUMI
Audi A4 2002:
Audi A4 2016:
![]()
TAKUMI
Razlike:rucke vrata,tocak i antenica. Sto bi ti vise za 14 god?![]()
^^
I poklopac rezervoara pomjeren.
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks