^Kako mi je ovo nesto smijesno izgledalo, kao neki fan made film(ovo se pre svega odnosi na glumu). Mada je ipak nema smisla suditi o sceni ovako iscupanoj iz konteksta.
Mislim da sam se bas zeznuo sto sam pogledao ovaj trejler. Puno toga otkriveno. Sa ovim trejlerom dobijamo buddy cop movie, dok sa prijasnjim tizerima/trejlerima tough love varijantu.
\\OFL•GIC
previse su otkrili ali ima jos nekih stvari koje su zasmetale....ovog nerd-Luthora ne mogu da skapiram nikako, niti mi je glumac za tu ulogu, niti mogu da kupim ovu verziju "Luthora"....pa onda Doomsday, izgleda kao neki retardirani troll iz LotR ili u najboljem slucaju retardirani brat Abomination-a iz Incredible Hulka...i da, previse CGI-a, koji mi na momente cak djeluje nezavrseno
Meni se svidja ovaj luthor , mada je to vjerovatno zbog toga sto volim ovog glumca ...a i zaista ne bih da gledam jednog istog luthora uvjek![]()
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.
Uh.. A da mu date šansu da se prvo uopšte prikaže u bioskopima?
A što se tiče CGI-a, mislim da je ova filmska verzija najbliža onoj stripskoj, pa i po efektima, a vi kako god hoćete.
Gal Gadot.. oh my.
Last edited by Zedd; 03-12-15 at 15:02.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
meni se dopada Lex iz one serije o mladom supermenu
Mada bi ova kombinacija bila fantastična
![]()
Last edited by Rakun; 03-12-15 at 17:39.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Kojoj stripskoj?
Poslije pola dana, jako sam zahvalan za ovaj trejler jer mi je smanjio ocekivanja. Svako sa malo vise imaginacije moze da slozi pricu u novom filmu, jer su pretezno sve key moments otkrili. Naravno da cu film odgledati, ali da li u bioskopu ili bluray ripu to ce zavisiti od pocetnih rivjua.
\\OFL•GIC
@tito Pa najbliže Batmanu koji koristi gedžete i ostalu opremu na ovaj način, najbolji prikaz Milerovog Batmana u oklopu (a i kostim).. Uglavnom, ja očekujem odličan film, ali na kraju sve se računa tek od onog dana kad ga prikažu u bioskopu.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
ne znam za vas ali meni treba mnogo mnogo da se nadjebe Nolanov Batman
film kao film sam mislio,nevezano za sam lik batmana
a radnja ovo filma je kao sto sam i pretpostavljao..bore se jedan protiv drugog,dodje treći,oni se udruže i izbiju ga ka konja
Last edited by Darko007; 04-12-15 at 19:10.
Kiss Kiss Bang Bang 2 - jedva cekam.
Imam osjecaj da je mozda namjenski ovako stavljeno, jer da ovoliki projekat bude sav otkriven u jednom traileru... ne ide.
Ovo je klasicni stripski film, sto je po meni dobro, jer prikazati "realnog" Batmana bolje od Nolana, tesko je izvodljivo.
Ne znam cemu toliko skepticizam, ionako smo vecina ovdje prestari za crtane, a ovakvi filmovi nam daju priliku da uzivamo u necem slicnom ☺
E da, sto kaze Zedd... Gael Gadot. Mmmm.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Ne znam zbog čega su se svi toliko zakačili za Batmana kad je centralna ličnost filma Superman .
Ne znam čemu frka ni što se Doomsday-a tiče. To što ga ljudi gledaju kroz prizmu najjače nacrtane verzije ne računajući na to koliko verzija postoji.
Šta bi rekli da je u pitanju ovaj:
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
Last edited by Rakun; 06-12-15 at 13:09.
Mada generalno, film je uvertira za Justice League.
Dobru foru pročitah
Pošto će sva je prilika da izmjene Doomsday-ov origin story tako što će ga Lex stvoriti od Zodovog leša neko napisa da mu je Lex napravio Zoda sa psorijazom
pa vidi se iz trejlera da ga stvaraju preko Zodovog lesa
inace...
![]()
Nije loše ovo ali Majkl Bej.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks