Ima li šansi da to bude Duško Ivanović.
A ne slobodno, no ja maštam.
Mada kako se zove ona legenda gradska sto je bio kum pekovicu pa ga zapalio za dobre pare pa se ne druze vise? Bio je ozenjen cerkom onog popovica postenog sindikatlije a sad ipak cerkom danila mitrovica sto ga je na kraju preporucilo za pomocnika bosi tanjevicu. Znajuci kako ide to kod nas to je pravi covjek za posao,samo ne znam kako se zvase
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ima li šansi da to bude Duško Ivanović.
A ne slobodno, no ja maštam.
Postojaće Crna Gora...
Nemamo para mi za dosta trenera.A ko je taj misko sto ga spominjete sve?
Podgorica Podgoricanima!
Mozda kasnije Jovovica budemo malo vise cjenili.Samo ne Dule Vujosevic!!Dusko Ivanovic....ipak samo mašta na zalost
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
Luka, vrati se ! (i uništi nas do kraja) :-)
![]()
Shit has hit the fan !
E dovedu li ga, trebali bi se skupiti i organizovati neke proteste ispred sportskog centra Medo & Andrija style, sto treba da se uradi da taj coek ne kroci vise na tlo crnogorsko a kamoli da vodi najveci nam klub? Samo li ga dovedu, na ljeto prvo pojacanje - Milko Bjelica.
Muta Nikolic vam je najrealniji trenutno. On i Djaletic.
preki,Dula samo sanjaj
1908.
I vraćaju Alexu :-)
Ništa mene ovđe ne bi začudilo,ako je istina da Bokan razmišlja o Đaletiću onda mi stvarno nije jasno što on planira. Trpaš pare u igrače,a treneri su ti potpuni početnici. Inače,treba primijetit' da Jovović nije dobijao otkaz u prethodnih 10 situacija kad je trebalo,a ide dok je 1. na tebeli i praktično je prošao dalje u EC.
Ako nemaju nekog spremnog,onda je DulO premija, možda Boša (da poveže to sa repkom)...
Shit has hit the fan !
Čuo sam da je Jovović dao ostavku iz privatnih razloga. Zna li ko ima li kakvih privatnih problema?
Ako DR dobije otkaz u CZ? - eeeevo resenjaa![]()
mislim da je realno đaletic ili tanjevic
“Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”
Boša Tanjević i dovedi Jerome James-a.
Ka nekad![]()
Postojaće Crna Gora...
Nerealno djeluje da Muta dođe. Ušao je ljetos u neki projekat oko nekog kluba iz Bg , Dinamics ili tako nekako. Čisto sumnjam da bi to sad napuštao.
Послато са SM-G355H
Uzmemo Dubljevića Sutjesci i onda kreće run and gun igra Budućnosit sa 38 šutnutih trojki po utakmici i psovanja svega i svačega:grin:
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Muta Nikolic definitvno najbolje i najzabavnije rjesenje...Uzivanje bi bilo gledat te utakmice...
Aaa.. Dan mi je uljepšao.. Hvala ti Jovke, sačuvao si obraz..
Sada Muta Nikolić moja želja![]()
Ovo je loše za budućnost jer je ekipa baš gazila ove sezone. Sad se treba navikavat na nove taktike i sve. Baš loše vrijeme za ostavku. Ne sviđa mi se ovo ni malo. Pravićemo mi igora od blata
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Duško Ivanović?
Može.
Neka, nemoj da me zasmijavas tako. Pricamo odje o jednom Igoru Jovovicu, kakve taktike je taj mag mogao imati.. Sutiranje trojki do besvijesti? No post-game?
Ovo je prelijep dan..Mozda se i opjanim nocas u cast ovoga..
Pravo vrijeme za upravu da dovede trenera sa kojim mozemo nesto da napravimo i koji ce mozda imati autoriteta da trazi pojacanja za pozicije dje misli da nam treba poboljsanje..
Ovi na mondu pisu da su 3 kandidata glavna onaj raspad Trifunovic, Luka Pavicevic koga svi dobro znamo i Dzikic koji je realno najbolji izbor od sve trojice, a i ljetos se pominjao kao jedno od rjesenja prije nego sto je ponovo ukazano povjerenje Jovovicu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks