ima li neko optiku u Tivtu? ja sam u centar, po zgradi raskopase sve jos prosle godine postavljajuci optiku... no ne znam nikoga da je istu uveo.
Da li zelis da ti Huawei bude samo access point, tj da se korisnici preko wifi samo kace na njega, a da izlaze na net preko 4g rutera ?
Ne znam da li moze, ali jesi li probao da ga podesis da radi u repeater ili extender modu ?
Who let the dogs out
ima li neko optiku u Tivtu? ja sam u centar, po zgradi raskopase sve jos prosle godine postavljajuci optiku... no ne znam nikoga da je istu uveo.
Upravo tako, treba mi da radi kao Access point.
Repeater/extender mi ne treba, jer mi 4G router nije wireless...
Napominjem, da sve normalno funkcionise, onoga trenutka kada rucno unesem IP adresu na laptopu.
Problem je sto DHCP iz nekog razloga ne moze da dodje do clienta, i to samo na ovom Huawei routeru. Pirelli normalno funkcionise po tom pitanju.
4G uopste ne treba da ti ima wireless. LAN kablom iz 4G rutera u Huawei i konfigurisi Huawei da radi u extender modu. Nisam siguran da li moze da radi u tom modu nisam probao.
Kod mene je scenario da sam iz malog zte rutera telekomovog ubacio lan kabl u stari pireli i postavio pireli da radi u extend modu. Na pireli se kacim telefonima, laptopom itd... a dhcp dobijam sa malog zte-a. Slican scenario kao sto tebi treba samo ja nemam huawei ruter vec ovaj pireli poslije glavnog rutera.
Last edited by BlackVelvet; 17-09-15 at 20:27.
Who let the dogs out
E pa meni isti ovaj scenario radi sa Pirelli routerom, postavio sam ga radi testa, ali ne radi sa Huawei
Mozda se extender mode ne moze aktivirati obicnim user-om "telecomadmin". Mozda ima neki jaci koji nudi vise opcija.
Who let the dogs out
Momci, imam pitanje. Imam optiku u zgradi, ormaric mi je kod ulaznih vrata. Nemam fixni, nemam extra tv. Zeleo bih da uvedem samo optiku. Nista drugo. Za pocetak paket 20. Da li se na mescnom nivou placa samo tih 20-tak eura ili moram da placam i naknadu za koriscenje mreze? (6-7 eura)
Instalaciona taxa?
Unapred zahvaljujem na odgovorima![]()
Narucivanje i dostava stvari iz Srbije : http://goo.gl/wn4Ix
Moras da platis i 7 eur za iznajmljivanje linije nazalost. Ali optika radi bez greske.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Telekom Makedonija
Max Optic Start paket 17,90 eura pa poslije 3 mjeseca ide na 22 eura
600 gb prometa
50 up / 50 down
Telekom Hrvatska
31 euro
50 down / 10 up - prva 3 mjeseca 100/20 mbps
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Postoji li mogucnost da se plati telekomu da se uvede optika do kuce.. ne znam kakva je procedura, a sa ovim 8mbp/s se ne mogu ni popi*at da ne zabagujem 2-3 puta
946.eq
Koja je minimalna brzina paketa Optika 20 internet, 20/1 mb?
..
To je maximalna.
0/0
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Kad su ovi gabelji smanjili upload?! Tek sam ovih dana provalio... ne mogu da vjerujem! Bio je 2mb sad je 1mb. Vidim i u ponudi im je paket 20/1. Stvarno fukarski!
Alo si potpisao ugovor na 2,onda moraš da dobiješ 2.
Provjeri ugovor, ako je istina zovi operatera, ako ne pomogne, žalbu u poslovnicu...
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Evo, ne mogu sad, prije sjutra, da nadjem ugovor, ali sam 100% siguran da je 20/2. S tim sto ja optiku imam, pa sigurno, minimum 2 godine i znam odlicno kolika je brzina bila svo vrijeme.
E sad ja ne znam, ako se npr. ugovor sklapa na godinu dana, da li poslije toliko vremena oni mogu na svoju ruku da mijenjaju nesto?
Potpisao ugovor na 24 mj.za extra trio lokacija st.ajrod.kod kruznog toka 9 dan niko da se javi ,ni pojavi !!!!😅😅😅i oce da su profesionalni.sjutra zadnji rok za postavljanje i ojde ugovor u kantu za smece
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Do tebe je problem.
Hhaha.bio u deltu nocas.kod valentine koja je i pravila ugovor...sve u svemu poslali joj mejl 24.11.15 da na toj lokaciji ne postoje tehnicki uslovi za optiku 😅😅😅😅😲😲😲😲😲 iako je cijela zgrada na opticki kabal.pobrkali i adresu ma rusvaj cijeli a povrh svega niko da nazove telefonom za 10 dana da pita dje sto ko kako...ihaaaa dje mi zivimo
Rekoh ti ja fino da je do tebe problem a ne do njih.
Jes jbt.vazda su kod nas drugi krivi
meni su u zgradi prije tacno godinu dana raskopali po ulaza za optiku i provukli kablove, zbori coek iz poslovnice da nije jos nedje to spojeno, a sve okolne zgrade imaju optiku potpuno normalno. znaci ne bude li do kraja godine ima da im sve iz zgrade pocupam.
najgore od svega pitah montere koji su to namjestali (dok su radili isto za mkabl) radi li sve za t-com , rece ladno sve radi ono jedva cekaju da se neko prebaci na optiku. ko je odje onda lud , sve im na svijet
Last edited by *lucifer*; 26-11-15 at 23:11.
Ni danas nista! prijavio se na sve ostale koji nude usluge, rekao im ka po onoj staroj "ko prvi djevojci"
mtl rekao sjutra smo na instalaciju ...evo da vidimo
Ja sam mjesec dana čekao ruter nakon što su kablovi postavljeni kroz ulaz. Nema, kad je tikom u pitanju jednostavno treba promijenit način mišljenja, čoek mora bit non stop angažovan oko toga, bukvalno treba se ponašat kao firma, kao pružalac usluga a tikom posmatrat kao svojeg budućeg korisnika, kao mušteriju a mušterija je uvijek u pravu![]()
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks