moze li isti dan , kad istice ugovor, da se vrati oprema i isti raskine ili se mora doc ranije da se najavi nesto?
Možda zato jer žele da sa što manje (čitaj bez) ulaganja uzmu što više novca...
Poslato sa tranje
moze li isti dan , kad istice ugovor, da se vrati oprema i isti raskine ili se mora doc ranije da se najavi nesto?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Najjace da im najavljujes jos![]()
da ne bude poslije usli ste u naredni mjesec![]()
Prvo podjes tamo, i oni ti kazu koliko da platis dug do tog momenta - odes i platis i doneses im uplatnicu i opremu.
Ipak najavljeno pojeftinjenje od 15. decembra nece pokriti Extra Trio pakete. Upravo mi to rece operaterka na 1500.
Samo ce internet biti jeftiniji, i to adsl, ne i optika. E sad sto je tu tacno vidjecemo u drugoj polovini decembra![]()
Who let the dogs out
Lopovi obicni
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
cekamo prezlu da baci info iz prve ruke...mada niko ne ostade na forumu na Telekom pa je bolje da neki bilbord iznajmi i to objavi.
- prezla nije zaposleni radnik Telekoma
- svi cekate cijene, a nidje korisnika Telekoma, hm. Zanimljivo
- @Blackvelvet, kao sto sam ti rekao...
Sent from my iPhone using Tapatalk
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
ako nije radnik telekoma onda bi mogli da razmotrtite to da ga zaposlite..ili da ga castite da ne placa internet![]()
Ja se ne pitam... Ja sam obicni 'strazar'
Sent from my iPhone using Tapatalk
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
E pa ja sam zbog prezle jos vise zamrzio T com i njihove servise. Zbog njegovih prica o tome kako je sve kod T coma najbolje,kako nema gresaka,zbog toga sto se sa svim korisnicima ovoga foruma posvadjao zbog toga. Svakoga naziva lazovom,govori da ce da prijavljuje po policiji ljude sto nece da placaju racune,svi smo mi botovi ostalih platformi. Pi.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Ja jesam korisnik interneta T-comovog,i fiksne telefonije,zato što nemam druge opcije. A upravo zbog ne smanjivanja cijene za extra trio sam ugasio Extra tv. I internet i fiksni ću,čim dobijem neku drugu mogućnost![]()
James Tiberius Kirk
- svi cekate cijene, a nidje korisnika Telekoma, hm. Zanimljivo
Pa vidi stvari stoje ovako , ima nas koji smo vasi korisnici ,nekad mnogo servisa danas samo interneta . A znas li zaso je to tako ? Zato sto ste jedini na kugli zemaljskoj kada ste kupili telekom dobili i sve vodove (gradjene i kopane od 45 do prodaje) .
Samo me zanima da li vas majka firma smije i u najludjim snovima pomisliti na teko nesto u svojoj drzavi !!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk[/QUOTE]
A kako ce korisnik telekoma ista napisat kad mu puca net
Sent from my MediaPad X1 7.0 using Tapatalk
O dako vise vidimo telekomov odgovor na mbox i telemach
Sent from my 6043D using Tapatalk
pa nije sve tako crno sto se tice telekoma...makar moje iskustvo nije tako.... imam kuci extra tv od decmbra 2007... od tada ne znam da li je bilo kakvih problema....sem sto je jedan risiver zamijenjen i jedan daljinski...internet imamo i 10tak godina unazad, pa ni sa njim najmanjih problema...a jos manje kad se preslo na optiku, najvise zbog toga jer je zamijenjen speedtouch koji je bio preosjetljiv na struju...
ali da definitivno moraju da rade nesto sa cijenama moraju...
na drugoj lokaciji mi je dosla optika u kucu, i kad sam ih zvao da ubacim extra tv mini... samo sam se zahvalio kad su mi rekli da moram da placam zakup linije 7-8€ i na to jos extra tv...
Takodje sa uslugama Telekoma nemam problema (Extra Trio, prije 2013 samo ADSL i POTS), ali cijene bi trebale da idu dolje bar 30%
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks