ovako, ja bih rekao da nije do akomulatora nego možda tvog auta...
obavezno pođi kod električara da ti ispita imaš li nekog potrošača što ti vuče struju i kad je auto ugašen....ako imaš, saniraj to i piči na reklamaciju
oni to isto rade tamo, ako ti nađu da ti vuče struju ugašeno auto dobićeš šupalj nos do očiju... imao sam istu situaciju, prvo sam sve odradio i nacrtao im se tamo, oni krenuli da rade isto, našli đoku, i zamijenili mi...meni je muzika vukla struju...
Auto sam pregledao kad sam kupio taj akumulator i sve je bilo ok.
Sad ne mogu ni upalit auto tako da jedino ako ce oni doc kuci kod mene da mi kontrolisu kola?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Hellblazer...
Moj je BOSH od 100eura...
Hellblazer...
uzece ga , napunit ispitat, ako je crkao zamijenit a ako se samo ispraznio vratice ti ga. Prije par mjeseci je bratu bio isti problem, ispitali su ga zvali ga sjutra dan da je akumulator ispravan i da mu nedje nesto vuce struju i vratili mu pun akumulator. Mi smo poslije nasli da je do cd playera koji je vukao struju
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ne priznaju mi garanciju veli totalno je prazan, mora da to je ostalo nesto upaljeno. A nije nista ostalo upaljeno.
Hellblazer...
Stavio da izmkeri i pokazalo 3.50 a minimum uslova za garanciju je bio 10.5
Hellblazer...
Kad je stavio neki veci aparat na njega nije nista pokazivao...
Hellblazer...
Radza od kog datuma i sa kojim sve verzijama renault megan nema problema sa 1.5dci motorima? Svi od 1.1.2006. Ili?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ako mislis da diznama,restajling onaj sto ima sociva u farove 1.5dci 105 ks mjenjac 6 brzina oni imaju bosh dizne koje ne crkvaju mislim da je to od pocetaka 2006 ostali 1,5 imaju delfijeve dizne koje su problematicne
Zar nije problem do pumpe visokog pritiska koja pravi opiljke pa onda zacepi i dizne pa bude steta pumpa+dizne? A je li samo ta verzija ok ili i ostale posle restajlinga?
Ovaj od 105ks nema problema ni sa pumpom ni sa diznama,e sad vjeruj mi da jedan od njih 20 ima problem sa sve pumpom i diznama u glavnom crkne neka dizna skidaju sve cetiri i pumpu,salju u uzice oni provjere(pitanje da li nasi lupezi od majstora salju i skidaju uopste pumpu) 50e je remont po jednoj dizni i naravno da se ne remontuju sve nego samo one koje su pokvarene(bilo tako davno,davno kada sa nekad ja bio upucen u te stvari kada mi je trebalo za vise auta) a odje su to naplacivali kao komplet remont 600e sa sve da ti i skinu rezervoar i operu ga i ukodiraju dizne ukoliko ima potrebe za tim na dijagnistici
Last edited by METZ; 16-11-15 at 18:17.
U 1.9 TDI, 130ks, 2003-ce godiste sipam CASTROL EDGE 5W-40. Pa bih mozda promijenio neko drugo ulje, koja je preporuka, sta bih mogao sipati? Pod brojem 1 je kvalitet ulja.
Delfi na restajlinga je ok, ne kruni se kao na ph1...njega imaju svi 1.5 do 100ks...ovaj od 106ks ima simens i najbolji odnos snage i potrosnje al ima i plivajuci..nemaju dpf ni jedan...1.9 120ks ima boš, ima zamajac, nema dpf, a 1.9 130ks u restajla ima i boš i zamajac i dpf...ti 63kw su isli posle i u meg 3...
U pravu je @radza moja greska nisu bosh u ovog od 105ks nego simens
Ne znam tačno u dan ali restajl ima sočiva po defaultu i zakošene plastike izmedju njih...razlika u gradu ti je recimo litar, na otvoreno ovaj jaci se bolje ponasa a tu je i 6ta brzina...
Ima li iko u PG da ima adekvatna sredstva ili proces da očistim jedan zamijenjeni regulator pritiska goriva?
Litar vise trosi ovaj 78kw? Znaci ovaj trosi 7 a 63kw trosi 6 kroz grad?A je li ista stvar i sa scenicom ili ima vecu potrosnju? Od 2006 sve ok sa 1.5 motorom i kod njega? Izvini sto te smaram ali sam slabo upucen u renoLe a izgleda su dobar odnos ulozeno/dobijeno
Last edited by bojankov; 16-11-15 at 20:15.
Moze neka prepoeuka za auto tipa Sharan ili Touran do 5 6 7 hiljada... znaci da ke veliko i prostrano moze i karavan.
Za Sharan su mi rekli da ima problema sa plivajucim zamajcem cesto.
Hellblazer...
Nek to bude plafon potrosnja za grad ali ni to nema sanse, evo meni 1.9 za novembar na 7.5 stoji...po pola litra dolje sigurno...senik ista prica, malo tezi malo manje aerodinamican ali nijanse su u pitanju...šefica ima senic restajl 78kw na 5.3 toj je zakucan kombinovane...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks