Ne za osnovni. Za dodatni (total tv kuca) da
Послато са 6043D уз помоћ Тапатока
placa li se i dalje ona mjesecna renta za HD risiver?
Ne za osnovni. Za dodatni (total tv kuca) da
Послато са 6043D уз помоћ Тапатока
Ako uzmem 3 hd risivera u sklopu total tv kuce, placam na osnovni pretplatu + 7e za druga dva?
Sve što se plaća na mjesečnom nivou je cijena paketa, a ne rentanje opreme.
Tu ne brojim cijenu ugradnje resivera, LNB-a, i aktivaciju kartice, koja iznosi
oko 35 eura po dodatnom resiveru.
Odavno je ukinuta renta na resivere od 6,5 eura, a ona se odnsila na one velike
HD - DVR resivere, (sa ugrađenim hard diskom). Takvih resivera nema više u ponudi.
Last edited by podgoričanin; 09-11-15 at 14:08.
Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00
Zna li ko šta se dešava sa SOS kanalom?
Izbacen iz ponude, nekolika posta unazad se pisalo o tome.
Poslato sa Tetrisa 13 in 1
SOS kanal od 10. 11. više ne emituje preko satelitske platforme Total, već preko Polarisa
to je bilo objavljeno i u njihovom programu
vrtjela se ta informacija na ekranu
Koliko moze resivera na total sa jedne antene?
Quid pro quo
sve zavisi od lnb-a
Tri satelita mozes hvatati samo ako imas jedan resiver. Ako imas dva ili vise (mislim da su 3 max) onda 2 satelita. Eutelsat i Hotbird ili Eutelsat i Astra.
Sve zavisi od konfiguracije LNBova i switcheva. Generalno moze kolko oces samo je pitanje isplativosti jer cijene te opreme za vise korisnika je povelika
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Ja zovem total jos od davno da mi zamijene resiver i ugrade jos jedan (total tv kuca) ali nikako da dodju. Prodjose mjeseci. Ima li ko ideju kako ih dozvat?
Nikako slobodno, i ja isto cekam drugi risiver za TTV kucu evo od Avgusta.
Jedino mozda, ako poznajes nekog njihovog montazera pa da ti sredi preko reda.
Poslace ti racun sa dugom.
Pozovi ih, pa pitaj.
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Prezla, uskoro ce lelekomu biti dosta dvije ekipe za svu Crnu Goru! T-com nista u mojoj kuci !
Ovi iz tcom-a makar trce za korisnicima. Neka, lakse mi je raskinut ugovor.
Pa nalazio si manu (nije tvoj nick) Telekomu u vezi maltene svega, a ovamo ti je u redu, da nemaju bar jednog servisera na Cetinju??? Moze serviser doci i iz Beograda (gdje je i sjediste Total/SBB grupe), ali je moj pogled na cinjenicu da ti to ne smeta, a stosta ti smeta kad je u pitanju Telekom....
A ako bar imas vise od 60 IQ, ZNACES da to nije lijepo i da ne podilazis Totalu a sve usmjereno (s losom namjerom) protiv Telekoma! Aj sad..
E sad ja zna'da si sa Cetinja...Ima li vode? :lolblue:
@ montoya, :lolblue: I da Telekom spadne na 2 ekipe za CG, i dalje bi bili INSTITUCIJA u odnosu na vase buckuris doo!
Ovim se vise na ovom topicu necu oglasavati, jer mi postaje zagusljivo... Odoh na zrak, na topicu o Extra TV!![]()
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
E bravo, ajde tamo, tamo su sve zadovoljni korisniciMi cemo se patiti sa nasim buckuris doo pa sta nam Bog da
ovog sa nickom proprzene mrvice hljeba ima brate svudje . pretpostavljam da se ubi hvaleci njemacku firmu koja pruza 1 posto onogo sto pruza u njemackoj .
mjesec i po nisu u stanju da instaliraju program za provjeru racuna , vjerovatno ne umiju ali nek plate nekom ko zna
Vjerovatno si zvao call centar Total TV-a!
Zovi montera i garant će ti doći u roku od par dana, ako
ne i istog dana. Ne samo ovoga montera, već bilo kojeg
koji ima sklopljen ugovor sa totalom.
Evo recimo broj jednog montera (067 239 655) koji se inače
reklamira ovdje na forumu, samo na drugoj temi.
Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00
Pogresno si upucen momce, imaju oni vise montera na Ct i poslali su mi bili jednog da ugradi opremu. Nista neljubaznije od tog sugradjanina nisam vidio, a uz to i nestrucnije, toliko me namucio da sam zva' da se zalim pa su mi poslali pomenutog iz Pg. Da se razumijemo, t-com ima strasno ljubazne montere na Ct, Rada P. znam i licno i svaki put su mi profesionalno i brzinski, dok sam koristio etv izasli u susret. Sad sto je etv s*anje iza toga stojim jer sam proba'.
Pitati cetinjanina za vodu je isto ka' pitat radnika Telekoma za privatizaciju - o tome se ne prica :-)
p.s. Nemoj o podilazenju, jer ti toliko podilazis tvojim miljenicima da bi nick treba da ti bude "Prezla 067"![]()
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks