Tugica
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Kada Kuk postigne 14 poena(4-6 za tri), napravi 11 asistencija, 3 ukradene i 5 skokova, a Budućnost izgubi - znači da nešto ozbiljno ne štima.
Inače, 36 minuta je igrao, sada će protiv MZT-a da crkne, a MZT nije loš ove sezone
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Tugica
Maricu.... Pakuj se molim te... Otidji sam molim te.... Maricu odlazi... Maricu Napolje.... Maricu molim te... Bokane daj otkaz Maricu, Igore reci da je Maric Suvisan, Mariucu aj polako ....
Ovo su neke od mojih zelja zadnjih 10 dana ...![]()
F.C.F.
eh da je problem samo u maricu![]()
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Naravno da nije, ali... on je bash 100km ispred svih problema u rosteru...
Ima NEVJEROVATNO dobru platu, totalno je out, ali totalno lik je kao polu invalid ... Jedva se krece, na 3 tekme je napravio 5 licnih za 10min ... znac jednostavno NE MOZHE DA IGRA i bash NE MOZHE... Razlog je jasan, povreda koju je imao, ali on OVAKAV NE TREBA NIKOM i tu se nista ne mozhe promjeniti, ko ga je pratio zadnjih 7-8 godina zna kakav je to tip igracha, ovo sto on radi odje je NAJVECA SRAMOTA OD POJACANJA, pa znaci CAPIN je za njega opravdao svaki euro, ja ne znam koji je vama ***** i kako to niko ne vidi, jer je ovo najveca sramota na poziciji 5 da neko uzima tolike pare, da ne radi APSOLUTNO NISTA
F.C.F.
http://kosarka.me/lige/aba-liga-evro...i-promijenjeni
bas kao sto sam i govorio...
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
http://www.vijesti.me/sport/bokan-po...jacanja-860362
Izgleda da će se nešto ipak mijenjat'.
Sreća naša,trenera niko ne pominje...
Shit has hit the fan !
Neka dovode neke trojkaše. Mislim, koga god da dovedu frljakaće se trojke, pa kada je već tako neka dovedu nekoga ko ih može ubosti.
Gledam sad meć Karšijaka - Zielona Gora i razmišljam : Jeli moguće da Budućnost ljetos nije dovela ovog Đurišića ?
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
da dodje zamjena za jovovica taj bi imao najmanje 5x vecu platu od njega tako da isplati im se da ga drze.
a i prosla sezona mu nije bila losa...
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Sutjeska odlicno cuva reket kako to radi Buducnost nocas.
50 poena na poluvrijeme![]()
Smiješne li utakmice, odavno nisam uživao uz TV ovako. Lome se table na zicere, promašuju se polaganja, Budućnost pušta ovima 15 skokova u napadu, niko slobodno ne umije da pogodi...
A ja upro na buducnost preko 79. Nikad veci promasaj na kladionici nisam imao :-)
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Nisam vala, dobio sam na neki helev hokej juce pa tu razliku ubacio na ove raspade. Iskreno ne igram vise do prvog jer steta bi bilo u minus uc :-)
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Onakva košarka ne zaslužuje jednog navijača na tribinama
Ko je nocas bio, zna kako je tesko bilo...![]()
Ovako, ono sto me raduje jeste da su se culi prvi zvizduci za Marica, i kad se to sve poklopi sa Bokanovom izjavom, mislim da samo ludi nije svjestan da ce uskoro zamjena na poziciji 5 i bogu hvala da oce, svaki dan mi je dugacak....
Druga stvar, mislim da Jaramaza (iako je daleko po meni u boljoj situaciji od ovoga) mislim da ce on bash biti zrtveno jagnje... Igra tu po 5-10min ima neke epizodne uloge, iako je znao par tekmi da odigra korektno, vidi se da je to miljama daleko od nekog ko bi se zvao pojacanje i mislim da ga nece "muciti" i da ga takodje uskoro gledamo na izlaznim vratima...
Ruku na srce, necu plakat ni za jednim ni drugim, ne znam ni sta to mozemo dovesti sad adekvatno da valja, ali definitivno im treba neka promjena, neka svjezina, jer ono je klasicno UMIRANJE ....
F.C.F.
Marić je preplaćena mrcina... Viđeste li ga kako je pogubljen bio, milion zicera promaši...
Jaramaz isto totalno nebitan. Rikić danas je bio solidan, ali kad god mu krene Jovović ga šalje na klupu. pfff
Podgorica slaviće cjelaaaaa
Budućnost je opet najboljaAaaaa
pušiće ga svi, nama dušmani, zato što je naša titulaaaaaaa
Nananananananananaaaaaaa.....
Dva mjeseca pauze minimum za Dzozefa slobodno mogu i da raskinu ugovor sa njim jer dok se vrati i opet udje u formu (a pitanje posle preloma ruke oce li uopste) skoro pa vise od pola sezone prodje, sad se pored centra mora naci i bek suter.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ne znam jesam li jedini koji za njim neće puno žaliti.
Došao da zamijeni Reynoldsa, igrao kao prosječan ABA igrač...
Shit has hit the fan !
bice zanimljivo vidjet koga ce nam dovest kao zamjenu, ne znam za vas al ja ocekujem neko dobro resenje,
prosto mora da bude, ako mislimo sto cinjet ove godine
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks