Istekao ugovor od 18 mjeseci za telefon, nedje 15tog u mjesecu.
Nije problem što su fa ukinuli, nego da su bar poslali poruku da su ga ukinuli, da znam da ugasim int.
E da poruku su poslali prije 2 dana
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
problem je sto implementiraju sistem na novu platformu .
Mada trebalo bi da im ne pravi toliko problem sistem da ti omoguce net. samo treba doci kod neke malo znavenije osobe u poslovnicu ili zbilja pokusaj porukom da akt.
ps. jel ti dosao ogroman racun zbog neta ?
u svakom sl pisi prigovor, jer sad dok mijenjaju ovo u sistemu ima bas mnogo gresaka
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Racun koji dugujes i rjesenje o raskidu...
Ako je "navodni", to rjesasvas tako sto ces priznanicu ponijeti u poslovnicu... Sta ocekujes sa time ovdje na forumu? Da ti kazem, u redu, platila si....
@ lepetanac, onako je kako su ti rekli... Ako smatras da su te ostetili, posalji prigovor Telekomu.![]()
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
jbg uvijek cuvati priznanicu , sve dok ne dodje novi racun i vidis da je prethodni dug 0.00 eura . desava se masovno ljudima da stigne prethodni dug, al sa kopijom uplatnice se to rijesi odma, u p-com to objasnjavaju da je greska sistema ili pogresno unesenog poziva na br. na uplatnicu
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Od tebe ne očekujem ništa, a pošto ti stojiš iza njih (sa ovakvim predstavnicima i ovim novim programom su totalno kolabirali), sasvim dovoljan razlog da vas pozdravim..Vi meni treba da pišete molbu da ostanem i dalje vaš korisnik, jer se kao redovan platiša nimalo jeftinog paketa samo poželjeti mogu!
Baš ja imam vremena da čekam po 5 sati u vašim krcatim poslovnicama i dokazujem da sam izmirila svoju obavezu, a vi nesposobnjakovići nijeste evidentirali.
Last edited by KRKNA; 12-11-15 at 10:33.
Sell the Vatican, Feed the World!
Meni je sad stigla poruka sa računom za oktobar.
Sent from my E2303 using Tapatalk
1. Kako?
2. I? I dalje ces prosipati laz, kako si raskinuo iako si imao dugova? :lolblue:
@ stivi, tako je svugdje, a ne samo u "p-com". Logicno je da ces u novcaniku/neseseru/tasni/torbi/koferu/fascikli sacuvati priznanicu makar od zadnja 2 mjeseca... Sve i da nema priznanicu, moze se provjeriti uplata u samoj poslovnici, samo je dovoljno da rece datum i pretplatnicki broj, ali je ipak brze i jednostavnije da se prikaze priznanica.
Nek vam ne bude tesko da istu nosite.
@ krkna, dobro je za fizicku snagu cekati, pa makar i "5 sati".Zasto bi ti Telekom slao molbu? Jel ti ko drugi salje istu? Answer me...
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Je l taj sendvič barem s pršutom, da ti ne faljiva energije?
Sell the Vatican, Feed the World!
prezlo ti dobro znaš da ovakvo poslovanje ne postoji niđe u normalnim zemljama. Ponašanje Telekoma je blago rečeno bezobrazno. Nažalost mi smo nerazvijena CG, tek se pojavljuje konkurencija, do juče ste bili monoopolisti a vaše vrijeme bolesnih perverzija je prošlo. Čujemo se ja i ti Bože zdravlja na kraju sledeće godine da te pitam kako stoje stvari sa vašim poslovanjem u odnosu na prethodne godine. Ja u svom okruženju ne poznajem ni jednu osobu koja pozitivno ocjenjuje Telekom. Mnogo ljudi ne može da bira kojeg će internet operatera da odabere jer je konkurencija tek u početnoj fazi. Isto važi i za TV operetare ali se ta slika polako mijenja. Ostaće vam samo mobilna mreža da kupite kajmak kako ste naučili a i tu će vam biti usko kada ostali prigrabe širu ponudu.
Juče si se smijao sam sa sobom kada si napisao "ne mislite valjda da vam dajemo telefone za 5 eura". Eto to je jedan vaš problem a vidjećeš jednog dana da će takva poslovna politika samo da vas košta gubitka korisnika. Đe to ima u svijetu da vas operater pozove i ponudi vam kao korisniku smart paketa više od 10 godina, telefon na rate čija je vrijednost 50% veća nego ona koja se može naći u prodavnicama? Meni je žao one likove što me zovu, ja bi volio da svoj odgovor(sočnu psovku) uputim onome ko je osmislio takvo vrijeđanje korisnika koji TEBI daju platu i TVOJIM šefovima i ostalim zaposlenima. Vi ste jedno zastiđe, jedan žalostan kolektiv koji je korupcijom na visokom nivou zapao na mjesto monopoliste koji godinama se sprda sa narodom u CG. Srećom, dolazi konkurencija a vidimo se sledeće godine da popričamo. A tek u narednim godinama...
+1
Sent from my E2303 using Tapatalk
@dachoux,
Imas li kakav pravni papir (ne racun) ili dokaz o raskidu ugovora ?! Ako imas ajde molim te skeniraj ili slikaj telefonom i okaci ovdje.
Last edited by napalm; 12-11-15 at 11:58.
Gabelji.... ne mozes ni da prijavis problem
![]()
a nije problem ni u telekomu, ni u mtelu, telenoru, mkablu i ostalim gubavim firmama nego je problem u nesposobnim radnicima istih.
da rade po evropi nedje, kuci bi ih poslali treci dan.
nothing comes from violence and nothing ever could
E ovako... Ovo je bilo prije 3 god, ali se ovih detalja dobro sjecam.
Ugovor sam potpisao prvog u mjesecu, u pitanju je bio Mobilni Internet Unlimited. Kad sam poceo da ga koristim odmah se pokazalo da ne radi ni priblizno onako kako bi trebalo (znam, zbog loseg signala/pokrivenosti, ali mislim da to nije moj problem). Podjem u poslovnicu, kazu da napisem zahtjev.
Zahtjev za raskid ugovora predam 10-15 dana poslije potpisivanja ugovora. Prosao je prvi mjesec i uredno sam ga platio. Prosao je drugi mjesec i oko 5-6 dana treceg mjeseca od potpisivanja ugovora su me zvali. Prvo su pokusali da me nagovore da ne raskidam ugovor, sto je i normalno. Onda su mi skrenuli paznju na to da taj modem nije predvidjen da se koristi 'fiksno' (koristio sam ga sa 3G ruterom, a pokusavao sam i direktno na komp), na sto sam ih ja pitao 'pa treba li po naselju sa njim da setam da bih uhvatio signal?'. Na kraju su rekli da podjem do poslovnice da preuzmem ugovor o raskidu, a ja im skrenem paznju da jos nisam platio poslednji racun jer je 5. u mjesecu i jos ga nisam ni dobio, na sto kazase da nema potrebe da ga placam jer ce da ga storniraju. Tako je i bilo.
Da napomenem da sam na 1.5km od centra pg-a, a opet nije bilo pokriveno 3G signalom (sad je nesto bolje), i da sam poslije toga uzeo telenorov modem koji je radio savrseno.
![]()
Last edited by dachoux; 12-11-15 at 15:57.
Znam dosta ljudi koji rade i koji su radili u Telekomu. Nisu problem radnici ne bi ti isti radnici radili u svjetske firme da ne valjaju, masu radnika je poslo da radi nedje drugo. Ovi sto su ostali rade za 5 radnika i ne mogu da postizu, pri tome ih placaju smijesno kada pogledas koliko rade.
Problem je Telekomu kao firmi koja hoce sa sto manje ulaganja da uzmu lle sto vise para, a najveci problem je agencija i sudstvo koji bi trebali da kontrolisu i deru sa kaznama u slucaju ovakvog izivljavanja/obmane nad korisnicima.
pazi, pitam postavim ovdje da mi se gubi mreza kad je 3g upaljen i neko mi kaze da nazovem 1500.
nazovem 1500 i uspostavi se veza i ja jedno minut Halo, halo, halo, a cujem da je tu neko. I onda se javlja zena koja mi kaze da je bila na vezi sa nekim, nesto radi, ja se izvinjavam sto sam upala i kazem joj problem. I ona meni kaze da ce odraditi to sto treba, da ugasim, upalim bla bla. Zavrsi se procedura, ono opet. Sledeci dan zovem, druga zena odradi opet. Ali a-a. Dan posle kazem drugarici da nisam gasila tel kad me je zvala nego da je ovo u pitanju, ona mi kaze da se i njoj desava isto i da joj je drugarica iz telekoma rekla da je do njih problem.
Ja kapiram da rade na novom sistemu i to je ok, ali makar neka kazu da je do njih, a ne kao imas servis, a nemas ga.
Sto se tice ovih koji su posli u napolje da rade, makar sto ih ja znam, odiru se kao konji za dobru platu, a ne rade u call servisu nego na visim pozicijama.
Ovi u call centar au boranija koja prenosi samo informacije od ostalih. Vjeruj mi ti kukavci su najmanje krivi. Ja ih pljujem dje stignem ali kada bolje razmislim samo je firma kriva, jer da je firmi stalo zaposlila bi radnike, dali otkaze kome treva itd itd...
Vidi, puca i onima gore a i ovima dolje.
Jednom mi se zena izvikala sto sam je zvala da kazem da nije stigao rn na mail. Ali bukvalno.
A snima se "u cilju unapredjenja"
Meni jedino nije jasno sto su oni radnici u poslovnicama kao usporeni snimci, je li to neka politika firme ili sto?
Edit: istekla mi je ona opcija Mo 9.5 10.11. u ponoc. Medjutim i juce i danas kad sam poslao poruku da se prijavim stize mi obavjestenje Vec ste prijavljeni. Sto to moze bit?
Last edited by Raulio; 12-11-15 at 21:07.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Prvo iskljucuje drugo i to u istom postu...
Sem ironije, podmetanja i lazi, sumnjam da ista vise znas. A ti budi (sa tim) "zadovoljan".
Moja misija je da takve poput tebe, RAZOTKRIVAM i predstavim ostalima na forumu, onakvim kakav si!
A tebi je Telekom "los i bezobrazan" jer, eto, nece da ti da nesto za dz?? A onda se pozivas na inostranstvo.... Hm... Zalutao si...
A ko mi to daje platu? Telekom? Opet si zalutao... Samo tako nastavi.
Dokaz ti je prazan obrazac?? :lolblue: :lolblue:
Zasto je prazno polje: Zahtjev Ugovora od ----- do ------god.? Svrljas po praznom obrascu... Eto narode, kako nam je "dokazao" raskid prije isteka Ugovora... :lolblue: Sto bi rekli oni iz emisije Mythbusters: MYTH BUSTED! U ovom slucaju bi bilo: LIE BUSTED!
Vjerovatno si joj nesto uputila pa je to izbacilo iz takta... Nema posle, ljutnje...
A sto se tice snimanja, nece valjda bit da je to zbog zaposlenih u centru 1500?? Da nije zbog zlonamjernih koji zovu ovaj broj i uznemiravaju? Sto mislis? POSTO SVE ZNAS? :lolblue:
Sve se radi postupno i u razumnom roku! Jer da je brzo (da brze biti ne moze :lolblue: ) postojale bi greske... Zato, strpljen - spasen...
@ krkna, ol' malo?
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
jel se ovo covjek upravo isprdao pecatiranom ugovoru tcoma sa prijemnim pecatom i djelovodnim brojem?
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks