Dosadan? Da pisem kojestarije kao vi, onda nebi bio, a ovako... Izvrnut ti je sistem vrijednosti, pa postujes spamera, a covjeka koji istinite cinjenice iznosi, nazivas kako me nazivas... Pametno...
Sto se obilazenja tice, vrlo rado,
samo si duzna da na forumu ne upires zlurado prstom u ljude i ne nazivas zaposlene "mrcenicima", jer tada
svjesno izlazis iz okvira normalne (da ne recem uljudne) komunikacije na ovom forumu..
Ne brini ima ko te nece zaobici, a tebi ce, pretpostavljam, to biti cool...
Odgovor na reklamacije je cak kraci od 8 dana, a tvoj slucaj je ocigledno jedinstven, ako je tacan, u sta debelo sumnjam.
Moguce, moguce... Sve je moguce...

blue: Ali raskidanje Ugovora (mnogo prije isteka) je NEMOGUCE! Kapis? Ili ces ukapirat na tezi nacin?
Navedi mi gdje sam JA rekao da je "normalno" kad je servis nedostupan mjesec dana? Ne vidim da sam to rekao, sto znaci, da se pocinje sa podmetacinama.. Hm... Cija li je to omiljena zanimacija, da mi je znat'??
Eto, na kraju si
potvrdio moju poruku, a to je da za problem sa servisom (izmedju ostalog) se obracate nadleznoj Agenciji... Ucis! Svaka cast!
Samo "mala" ispravka - Agencija NE MOZE da raskida prijevremeno Ugovore korisnika sa operaterima, sve ostalo moze!

Bookmarks