Page 44 of 188 FirstFirst ... 344041424344454647485494144 ... LastLast
Results 1,076 to 1,100 of 4687

Thread: T-Mobile [opšta tema]

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    22
    Thanked in
    13 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    cast izuzecima. sad vidjeh u voli da se vratio momak sa naocarima i tu je bila jedna cura uvijene kose, stvarno su ljubazni i od pomoci. ovi "novi" i sto se mijenjaju, samo neka su zdravo
    I nije mi jasno kako mogu da ostave djevojku samu da radi. Jedan dan sam usla, prodavala je telefon, dok smo ispostovali proceduru cekajuci, pa onda procedure svih ostalih iz reda, prodje sat.
    Ja kapiram da to nije kasa u voliju pa da leti proizvodima po onom pultu, al da ne stave makar troje da rade tu, to mi nije jasno.
    Naravno, čast izuzecima.. I ja sa poslovnicom u Voli imam pozitivna iskustva..

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,796
    Thanked in
    1,602 Posts

Gosp prezla ukoliko biste bili ljubazni, molim vas da ovdje napisete kombinaciju kojoj se pozivom na broj 1500 dolazi do razgovora sa operaterom ( posto ste kolegi rekli da siri dezinformacije)

Takodje, koji su to uslovi da se raskine ugovor sa telekomom? Primjer neki

Sent from my iPad using Tapatalk
    f6

Thanks Thanks Given 
    5,229
    Thanks Thanks Received 
    9,468
    Thanked in
    4,592 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post
    Dosadan? Da pisem kojestarije kao vi, onda nebi bio, a ovako... Izvrnut ti je sistem vrijednosti, pa postujes spamera, a covjeka koji istinite cinjenice iznosi, nazivas kako me nazivas... Pametno...

Sto se obilazenja tice, vrlo rado, samo si duzna da na forumu ne upires zlurado prstom u ljude i ne nazivas zaposlene "mrcenicima", jer tada svjesno izlazis iz okvira normalne (da ne recem uljudne) komunikacije na ovom forumu..

Ne brini ima ko te nece zaobici, a tebi ce, pretpostavljam, to biti cool...

Odgovor na reklamacije je cak kraci od 8 dana, a tvoj slucaj je ocigledno jedinstven, ako je tacan, u sta debelo sumnjam.
    Moguce, moguce... Sve je moguce... blue: Ali raskidanje Ugovora (mnogo prije isteka) je NEMOGUCE! Kapis? Ili ces ukapirat na tezi nacin?
    Navedi mi gdje sam JA rekao da je "normalno" kad je servis nedostupan mjesec dana? Ne vidim da sam to rekao, sto znaci, da se pocinje sa podmetacinama.. Hm... Cija li je to omiljena zanimacija, da mi je znat'??
    Eto, na kraju si potvrdio moju poruku, a to je da za problem sa servisom (izmedju ostalog) se obracate nadleznoj Agenciji... Ucis! Svaka cast!
    Samo "mala" ispravka - Agencija NE MOZE da raskida prijevremeno Ugovore korisnika sa operaterima, sve ostalo moze!
    kojestarije?
    Kako postujes sagovornike i clanove foruma, tako ti se i vraca. A sve sto ti pises je da telekoma nema u svijet, najjaci, najbolji, ma sve naj naj.
    A kad ti dodju ljudi sa svojim iskustvima sa telekomom, ti ih nazivas lazovima.
    To je taj siatem vrijednosti koji treba da se njeguje. I posto ovo nema veze sa temom, zavrsila sam dalju diskusiju o tome i sa tobom.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Play Guest

Default T-Mobile pitanja :)

@prezla ukoliko radiš u telekom mogao bi da budeš prijavljen jer vrijeđaš korisnike i nazivaš ih lazovima.
    Mogu da ti ostavim moj broj pa sam provjeri kakve sam sve probleme imao i koliko reklamacija sam slao a da ni na jednu nisam dobio odgovor.
    Ako nista mogli su bar da odgovore poštovani jebe nam se za vas problem i biće riješen za par mjeseci čak bi mi i to vise značilo nego da ne odgovaraju ništa i daju lažne nade, biće riješeno u toku dana a znaju da neće.
    Last edited by Play; 11-11-15 at 15:12.

Thanks Thanks Given 
    83
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Gosp prezla ukoliko biste bili ljubazni, molim vas da ovdje napisete kombinaciju kojoj se pozivom na broj 1500 dolazi do razgovora sa operaterom ( posto ste kolegi rekli da siri dezinformacije)

Msm da je 5 pa 4

Sent from my HTC One_M8

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Nema, makli su to, jedino kad "prijavljuješ kvar"

Sent from my E2303 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Koja je opcija na 1500 da je moguće obaviti razgovor sa zaposlenim?

Čemu to smijanje? Po***** vam se u ponude. Vi ovo što nudite nazivate dobrom ponudom, to nije ponuda nego smeće za idiote jer je idiot svako ko vam plaća godinama 50 eura paket a mora da plati 500 eura za tele.
    Pa mora, ne postavljam ja uslove! Ti ili uzmi ili ostavi!

Quote Originally Posted by Play View Post
    1500 ja zovnem a meni kažu sistem je preopterećen ne mogu da pristupe informacijama.
    Kad su pristupili kažu mi da sam potrošio na libero GB po punoj brzini i da zato nemam internet a ja nju učim da i kad se potroše GB po punoj brzini moram da imam po smanjenoj!
    Inače i to je jos jedna greška u sistemu koja pokazuje da sam potrošio GB a ja vodim evidenciju i na telefon imam zabilježen internet protok koji sam potrošio a tu fino piše da nisam potrošio vise od 10gb i ako bih trebao da imam 100gb i sam znam svakako da nije moguće da sam ga potrošio....I TO JOS 3 u mjesecu...
    U telekom je smak svijeta
    Svaki korisnik mora da zna svoja prava i svi imate pravo da raskinuti ugovor ukoliko ste imali ovakav problem sa radom.
    Čak i ako vam samo opcija podijeli internet nije funkcionisala imate pravo na raskid.

Kad si zvao? Moguce da u toku dana dodje do zagusenja, samo se treba strpiti!
    Pa poslije potrosnje internet saobracaja na paket libero, trebao bi da imas i dalje net! Podji u poslovnicu i zatrazi da ti daju listing protoka... Moguce da ti telefon trosi podatke na neke druge stvari i mimo NET aplikacija (browsera)...

Raskid Ugovora prije isteka istog NIJE MOGUC (a da ne platis penale)! Navodio sam clanove Ugovora na Extra TV topicu, ne bih sada da se ponavljam! Korisnik samo ima pravo da trazi SMANJENJE naknade za servis sa kojim ima problema!

Quote Originally Posted by misko23 View Post
    Ja ovdje pričam o vašoj bazi podataka, zbog koje nemam uvid za oktobarski račun i sigurno vam neću plaćat par računa odjednom zbog vaše nesposobnosti..
    Jesi li ti siguran da radiš u CG Telekom?
    Idi od poslovnice do poslovnice, samo malo zaviri i biće ti jasno kakvo je znanje vaših zaposlenih..
    Problem je sa bazom podataka, i to ce biti rijeseno. Tu nema ni slova „n“ a kamoli o nesposobnosti, jednostavno problemi se jave... Ja sam do sada 1000 puta rekao da ne radim u Telekom, nego mi vi pripisujete da radim. Da radim, rekao bih, ne bih to krio od Vas!

I jos bitnije, ne branim tu kompaniju, vec cinjenice! I jos sam zadovoljan njihovim uslugama i ko ste vi da me ubjedjujete u suprotno?
    Sto se znanja zaposlenih u Telekomu tice, ne znam, jer ja ne vodim kadrovsku politiku u toj kompaniji...

Doticni je rekao kako je UKINUTA mogucnost razgovora sa operaterom, sto je 100% laz, zato sam i rekao da ne (ne laze) siri dezinformacije!

Ako razumijes nas jezik, znaces da slijedis upute sekretarice i na taj nacin ces dobiti prvog slobodnog operatera... Nikada mi se nije desilo da ih ne mogu dobiti!

Ovako ti ja ne mogu, tacno reci nacin na koji mozes dobiti operatera na 1500, iz prostog razloga sto ne znam sto prijavljujes, tj. koji problem imas, a na tom broju imas mogucnosti da biras koju sluzbu zoves...

Ugovor prije isteka bez placanja penala NE MOZES raskinuti! I ne postoje nikakvi primjeri! Ja ne mogu da vjerujem koja je ovo najezda ljudi koji prozivaju i traze ilegalne nacine kako da izbjegnu obaveze??? Sto je ovo da mi je znat'... Bolest neka zavladala.... :uncomfortableness:

Quote Originally Posted by goozica View Post
    kojestarije?
    Kako postujes sagovornike i clanove foruma, tako ti se i vraca. A sve sto ti pises je da telekoma nema u svijet, najjaci, najbolji, ma sve naj naj.
    A kad ti dodju ljudi sa svojim iskustvima sa telekomom, ti ih nazivas lazovima.
    To je taj siatem vrijednosti koji treba da se njeguje. I posto ovo nema veze sa temom, zavrsila sam dalju diskusiju o tome i sa tobom.
    Ne radi se o postovanju, vec o normalnoj diskusiji! Ja kad sam poceo prvog dana da komentarisem na cdm forum, odmah su mi prisivena imena „bot“, „radnikTelekoma“.. A da ne govorimo o uvredama...

Zato sam i rekao da pricaju kojestarije, jer njihova „znanja“ se (uglavnom) baziraju na pretpostavkama i laznim iskustvima! I obavezno uz ironiju, prebacivanje i podmetacine... Zato su za mene, pojedini (a ne svi) lazovi i spameri! A to rade, po specijalnom receptu, da se stvori animozitet prema kompaniji koja je lider na TK trzistu u CG, a zna se iz kojeg pravca to sve dolazi...

Kao sto se dobro zna odakle dolaze otpadne vode ili komunalni otpad, tako se zna odakle ovoliko mrava i skakavaca na ovom forumu...

Da ti se povjerim: ja sam na ovom forumu, zapravo i dosao zbog njih! Nemoj da ti budes na njihovoj strani, nemoj ni na mojoj, ali bar sagledaj objektivno na stvari i neces pogrijesiti! Ja mozda u nekim situacijama jesam prenaglio i cak vrijedjao, ali je to bila ISKLJUCIVO reakcija na grupisane napade na mene i moj dignitet!

Nikada nikoga nijesam verbalno napao (ni u virtuelnom a ni u stvarnom zivotu) i njesam los i pokvaren! Nazalost, ne poznajes me sasvim dovoljno!

S tobom NIJESAM IMAO NIKAKVIH PROBLEMA, i niti sam se ikada sa tobom verbalno svadjao, ali ima nesporazuma! Nema razloga da se zaobilazimo i stavljamo na ignore, forum i postoji da se rijese nedoumice i da razmjenjujemo (uz doze uljudnosti) misljenja.

Sto se tice Telekoma, svakako da nije „naj“, ali je cinjenica (koje se jako drzim i istu postujem) da je lider na nasem (CG) trzistu, ali naravno koji ima problema sa servisima! Zato sam i na ovom topicu i rekao, dobronamjerno, da za probleme se obrate:

1. Pozivom na broj 1500 (prepaid i postpaid mobilne telefonije; MAX i fiksna telefonija; internet – dial up, ADSL, optika, Extra TV i ostali servisi Telekoma), kao i 1515 (biznis korisnici);

2. Slanjem reklamacije/prigovora u pisanoj formi, koju stampaju u 2 primjerka i istu predaju u poslovnici Telekoma;

3. I na kraju, obracanje nadleznoj Agenciji za elektronske komunikacije.

Ne vidim gdje sam ja „njegovao“ sistem gdje ljude koji imaju problema nazivam lazovima?? Gdje to u mojom postovima vidis?

Quote Originally Posted by Play View Post
    @prezla ukoliko radiš u telekom mogao bi da budeš prijavljen jer vrijeđaš korisnike i nazivaš ih lazovima.
    Mogu da ti ostavim moj broj pa sam provjeri kakve sam sve probleme imao i koliko reklamacija sam slao a da ni na jednu nisam dobio odgovor.
    Ako nista mogli su bar da odgovore poštovani jebe nam se za vas problem i biće riješen za par mjeseci čak bi mi i to vise značilo nego da ne odgovaraju ništa i daju lažne nade, biće riješeno u toku dana a znaju da neće.
    Isto vazi i za tebe sto sam napisao forumasici „goozica“.
    Ne moras mi nikakve podatke slati, ne radim za Telekom (tako da me mozes jedino policiji prijaviti, ako smatras da sam te verbalno napao), tako da ne znam sto meni govoris.

Ja samo iznosim cinjenice u vezi Telekoma, a ako ti se to ne svidja, onda se pridruzi ovim drugim sto dolaze iz jednog pravca.... Objasnio takodje forumasici "goozica"...

Za tvoj problem obrati se Agenciji. Napismeno, naravno! Pozz.
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,796
    Thanked in
    1,602 Posts

A znaci ne moze se jednostrano raskinut ugovor zbog neispunjenja obaveza iz ugovora od strane telecoma... Aham

f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A znaci ne moze se jednostrano raskinut ugovor zbog neispunjenja obaveza iz ugovora od strane telecoma... Aham

Od strane Telekoma? Ajd' sad ti meni navedi sto je Telekom prekrsio (iz Ugovora) a na tvoju stetu? Cekam.
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Prezlo, kako si ti prsao, ni milo mi nije

Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    70
    Thanked in
    59 Posts

Ne brini ima ko te nece zaobici, a tebi ce, pretpostavljam, to biti cool... :wink:
    Sta ovo (treba da)znachi ??

Ja mozda u nekim situacijama jesam prenaglio i cak vrijedjao, ali je to bila ISKLJUCIVO reakcija na grupisane napade na mene i moj dignitet!
    Ma nisi ti vrijedjao, to se ti salis. Znamo mi, da njesi los i pokvaren!
    Evo jedan svjez primjer tih sala:
    Kao sto se dobro zna odakle dolaze otpadne vode ili komunalni otpad, tako se zna odakle ovoliko mrava i skakavaca na ovom forumu...

Sto se tice Telekoma, svakako da nije „naj“, ali je cinjenica (koje se jako drzim i istu postujem) da je lider na nasem (CG) trzistu, ali naravno koji ima problema sa servisima
    Nije NAJ ???!! Sta koji Q***C nija NAJ, sad odjednom??!! Sad opet moram u cosak da placem jer Tcom (kao) nije NAJ*!

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Ahahahhaha kako.je prsao ovaj tip prezla, pa sve je smijesno
    On je izjavio da je dosao na ovaj forum zbog t-com/t-mobile, pa onda kaze da ne radi za njih..pa ti si druze slucaj za psihijatra onda, a to se da vidjeti iz tvojih komentara...

Nego, moze.li mi neko reci sta ce biti za oktobarskim racunom od mobilne telefonije? Oce li 1. Decembra doci "dupli" ili sta?

Thanks Thanks Given 
    80
    Thanks Thanks Received 
    108
    Thanked in
    53 Posts

ja sam raskinuo ugovor poslije 3 mjeseca, nego ne znam smijem li to pominjat...
    Last edited by dachoux; 11-11-15 at 17:33.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by napalm View Post
    Sta ovo (treba da)znachi ??

Ma nisi ti vrijedjao, to se ti salis. Znamo mi, da njesi los i pokvaren!
    Evo jedan svjez primjer tih sala:

Nije NAJ ???!! Sta koji Q***C nija NAJ, sad odjednom??!! Sad opet moram u cosak da placem jer Tcom (kao) nije NAJ*!
    Shvatice onaj kome je upuceno! A mislim da si i ti shvatio sta TO znaci!

Quote Originally Posted by novakb14 View Post
    Ahahahhaha kako.je prsao ovaj tip prezla, pa sve je smijesno
    On je izjavio da je dosao na ovaj forum zbog t-com/t-mobile, pa onda kaze da ne radi za njih..pa ti si druze slucaj za psihijatra onda, a to se da vidjeti iz tvojih komentara...

Nego, moze.li mi neko reci sta ce biti za oktobarskim racunom od mobilne telefonije? Oce li 1. Decembra doci "dupli" ili sta?

Prije ce biti da ste vi "prsli" jer ne umijete da dobro shvatite / protumacite ono sto procitate... Svakako bi psihijatar trebao posjetiti ovaj forum, pa nek slobodno prosudi, ko je "prsao".... Ja sam po tom pitanju potpuno miran! A da li ste vi?

Quote Originally Posted by dachoux View Post
    ja sam raskinuo ugovor poslije 3 mjeseca, nego ne znam smijem li to pominjat...
    Mozes raskinut Ugovor, ali ako se raskid desio prije isteka istog, placaju se penali.... To je pravilo samog Ugovora.
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    1,849
    Thanks Thanks Received 
    2,439
    Thanked in
    1,347 Posts

Nije tacno, ja sam raskinuo prije vremena i nisam centa placao... Dobro je kad nisu oni meni!

A ovaj lik vas troluje 99%

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    80
    Thanks Thanks Received 
    108
    Thanked in
    53 Posts

Ni ja, neka sto nisam platio penale nego nisam platio ni racun od treceg mjeseca, tj. htio sam ali su rekli da ne moram.

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,796
    Thanked in
    1,602 Posts

Prezla stoji li tebi ovo u opisu da radis u telekom?
    f6

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    389
    Thanked in
    249 Posts

Ne tjerajte nam prezlu . ko zna kakav ce sledeci biti ! Bila je prvo Velika Mo sa kojom smo ovdje imali bas fin odnos i zaista je bila od pomoci . Posle nje je bio Sale blaga .preblaga varijanta prezle ali nikakve koristi od njega . I sad Prezla (jedini od postanka foruma koji mi je na ignore listu) .

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Hoće li meni pa makar bio to i prezla objasniti da si u t com dali akciju za libero internet u koju nude vezivanje interneta za neki post paid broj a onda ti radnik tamo kaže da he to nemoguće.
    I neće se mic to uraditi još 20 tak dana minimum možda u duže , to niko ne zna.
    Jel to normalno poslovanje.
    Da ne kažem da su mi po isteku 18 to mjesecnog ugovora ukinuli internet a da me nisu obavestili.
    Tako da će mi račun dići nekih 15 tak eura veći zbog toga, a ja ru ništa ne mogu.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post
    Nije tacno, ja sam raskinuo prije vremena i nisam centa placao... Dobro je kad nisu oni meni!

A ovaj lik vas troluje 99%

Sent from my iPhone using Tapatalk

Quote Originally Posted by dachoux View Post
    Ni ja, neka sto nisam platio penale nego nisam platio ni racun od treceg mjeseca, tj. htio sam ali su rekli da ne moram.
    Da bi raskinuo Ugovor, MORAS donijeti priznanicu kao dokaz da si sve obaveze izmirio, a onda ako se utvrdi da je sve izmireno, tada se raskida Ugovor i prestaje se sa distribuiranjem/pruzanjem servisa na koji si imao Ugovor.

U slucaju da ima dugova prema Telekomu, taj korisnik/pretplatnik NE MOZE raskinuti Ugovor. Dakle sam znas da je to nemoguce, da se ono sto se potrosi NE MOZE izbjegavati u placanju i da se svaki dug naplati ili novcem ili nekim predmetom koji je u posjedu duznika.. Javni izvrsitelji postoje zbog slucajeva poput ljudi koji su umislili da je ovo dzungla a ne drzava...

Ajde mi pokazi kao dokaz to rjesenje o raskidu Ugovora, cak iako si imao dugova... Pa da vidimo ko "troluje 99%"?

@ lepetanac, obrati se na 1500 i trazi pojasnjenje u vezi libero paketa... A za placanje "15 evra vise", imas mogucnost slanja prigovora... Uostalom vec sam objasnjavao kako se to radi... Pozz.
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    80
    Thanks Thanks Received 
    108
    Thanked in
    53 Posts

Da bi raskinuo Ugovor, MORAS donijeti priznanicu kao dokaz da si sve obaveze izmirio, a onda ako se utvrdi da je sve izmireno, tada se raskida Ugovor i prestaje se sa distribuiranjem/pruzanjem servisa na koji si imao Ugovor.

U slucaju da ima dugova prema Telekomu, taj korisnik/pretplatnik NE MOZE raskinuti Ugovor. Dakle sam znas da je to nemoguce, da se ono sto se potrosi NE MOZE izbjegavati u placanju i da se svaki dug naplati ili novcem ili nekim predmetom koji je u posjedu duznika.. Javni izvrsitelji postoje zbog slucajeva poput ljudi koji su umislili da je ovo dzungla a ne drzava...

Ajde mi pokazi kao dokaz to rjesenje o raskidu Ugovora, cak iako si imao dugova... Pa da vidimo ko "troluje 99%"?

@ lepetanac, obrati se na 1500 i trazi pojasnjenje u vezi libero paketa... A za placanje "15 evra vise", imas mogucnost slanja prigovora... Uostalom vec sam objasnjavao kako se to radi... Pozz.
    A ok. Danas ću ti to zavrsit.

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,011
    Thanks Thanks Received 
    1,857
    Thanked in
    707 Posts

Evo mi je stigao račun za fixni(extra trio) sa navodnim dugom (39,14e), koji sam, naravno, prošli mjesec uredno platila kao i svaki za ovih 5 godina, tako da mi za harač traže 78,31 euro.

Što ja da radim s nesposobnim bravima iz T-com-a, da pišem žalbe i da se guram i presujem sa onim narodom po šaltera kojeg vazda ima u njihovim poslovnicama...?
    Last edited by KRKNA; 12-11-15 at 08:36.
    Sell the Vatican, Feed the World!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Zvao na 1500 i bio u poslovnicu.
    Zbog novog sistema nisu u mogućnosti da spoje internet na telefon sa libero paketom. I neće moći još 20 tak dana sigurno ako ne i duže, ne znaju kad cevto moći da urade.
    E ja sada pitam tebe kao što sam i njih pitao.
    Zašto daju tu opciju a ne mogu da je implementiraju, moram li ja placati 5 eura int na tel i tamo još 10 npr a sve bi to mogao imati po njima sa libero paketom.
    A što se tiče računa ću vidjeti kad mi dodje račun. Pošto me nisu obavjestili da su mi ukinuli internet 5, mada znam da je to borba sa vetrenjačama
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    5,229
    Thanks Thanks Received 
    9,468
    Thanked in
    4,592 Posts

Zasto su ti ukinuli net?
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    1,291
    Thanks Thanks Received 
    718
    Thanked in
    566 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Zvao na 1500 i bio u poslovnicu.
    Zbog novog sistema nisu u mogućnosti da spoje internet na telefon sa libero paketom. I neće moći još 20 tak dana sigurno ako ne i duže, ne znaju kad cevto moći da urade.
    E ja sada pitam tebe kao što sam i njih pitao.
    Zašto daju tu opciju a ne mogu da je implementiraju, moram li ja placati 5 eura int na tel i tamo još 10 npr a sve bi to mogao imati po njima sa libero paketom.
    A što se tiče računa ću vidjeti kad mi dodje račun. Pošto me nisu obavjestili da su mi ukinuli internet 5, mada znam da je to borba sa vetrenjačama
    Ovo je moglo i sms porukom da se zavrsi. Sto ne probas sam mozda prodje. A sto se tice potrosnje ugovor ti je Istekao a ponuda je vazila do isteka ugovora.

Page 44 of 188 FirstFirst ... 344041424344454647485494144 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)