Ja samo pjevam, ja samo sviram, ja nemam razlog da se živciraaaam....
Predlažem da se umjesto lavova na kapije stave ove fontane. Da posjetioci greškom ne pomisle da vlasnici kuća od 300+ kvadrata zapravo ne žele da pišaju po sirotinji.
![]()
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Ja samo pjevam, ja samo sviram, ja nemam razlog da se živciraaaam....
E'o vele da po novom pravilu mlada bača iPhone umjesto bidermajera...
Sell the Vatican, Feed the World!
Dodje li punjac s njim?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Volim ovo
Hart-Klajn-Kejhil-Teri-Bejns-Cembrlen-Selvi-Kerik-Milner-Vardi-Kejn
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Činim mnogo nekorisnih stvari i mnogo propuštam.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Uf, lose se osjecam... onaj osjecaj kad Vam gosti s vikenda ne ''pospreme'' frizider i onda morate ''sami''... nije mi dobro danas... samo mokre maramice, celuloza da probije putig::hopelessness::crushed:
Ne znam jesu li mi gadniji-ljigaviji muškarci 'Lutko, ja sam rešen' ili žene 'Da te volim malo je reći'...
Nikad ugodit.
Najbolje biti "cuti dok te karam".
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 10-11-15 at 10:06.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
ako insistiraš...
Alo, ćuti..!
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Zašto u restoranima služe hranu tako da nikada ne znam šta smijem da pojedem? Za sada sam utvrdio da mogu da jedem striktno to što sam naručio, i to samo ako to prepoznam, i krompir koji se iz nekog razloga služi uz svako jelo kao da nikome preci nisu bili na Golom otoku. Ali šta je sa povrćem isječenim u obliku začeća jednoroga? Uvijek kada to pojedem imam utisak kao da me konobar gleda i misli: "vidi seljčinu pojeo nam dekoraciju".
a tek je 21:30 .....
![]()
Ako dođe do s*anja, narod je taj koji mora da sluša hipike kako u parku pjevaju "Ja bih da peevam još maloo..." od Dejana Cukića.
Mislite da politačare boli ona stvar što takve stvari mogu da se dese?
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
kontam da prestanem jest meso da se preobratim u vegetarijance..al trebam prespavat jutro je pametnije od noci![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks