ima li ko koga u roksped ili nekako drugacije da mi provjeri servisnu istoriju na osnovu broja sasije? imam garantovanu kilometrazu pa da provjerim to.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja sam bio licno u Roksped da provjerim jednog VW, trazili su mi samo moju licnu i neki zvanicni dokument od auta(saobracajna,...), moze i fotokopija, gdje ima upisan broj sasije i registarska oznaka.ima li ko koga u roksped ili nekako drugacije da mi provjeri servisnu istoriju na osnovu broja sasije? imam garantovanu kilometrazu pa da provjerim to.
E jbg nemam nikakav dokument. Hvala svakako.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Samo da javim da sam napravio kameru kod drugog elektricara, ovaj prvi je slomio bio jedan pipak valjda...
momci treba mi da nadjem klapnu gasa za opel 2.0DTI 74KW, po CG sam cini mi se zvao sve otpade ali nema je nidje, prodje jedna u bijelo polje prije dva dana
nije je lako nac jer je sa neka dva senzora, ako zna ko ili ima kakvu info kako je nac neka javi.
Ne preporucujte mi osmanagic jer traze nevjerovatnu kolicinu para da sam gledao kroz prozor da li vozim range rover mozda
evo kako izgleda to sto meni treba, dakle sa oba ova senzora na njoj
![]()
Pogledaj da nema sta na kupujemprodajem ili na pik.ba pa da se organizujemo da ti tk dobavimo ako nadjes.... kontaktiraj i kolegu sa foruma SPARCO
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
cimnuo sam vec sparka li rekoh da ne zna ko sto jos, javice se sparco kad provjeri ali nije lako nac ovo cudo izgleda
Ovo je od astre?
Evo ste ga prozvali
http://www.vijesti.me/vijesti/bivsi-...i-teren-859901
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Probaj Nena okrenut, primarijus je za opele, radio u Anbo, mozda ima nekog jokera 069123344
bio sam kod njega, covjek je odlican i rijesio mi je neke probleme za koje sam mislio da cu dat po 200 ili 300e za male pare ali ovo rece mora da se nadje i zamijeni i miran sam za duzi period.
svakako kad ga nadjem kod njega ga nosim![]()
Zavisi koji ti je radio i da li ima tu potrosnju.
Upalis radio (dok je auto upaljen), drzis dugme SETTINGS nekih 10tak sekundi - dok cujes BEEP na zvucnicima, zatim pritiskas dugme BC (Bord comp) i ides kroz menije (na polju broj 9 ti je brzina kretanja i temperatura rashladne tecnosti).
A koje ces podatke vidjeti po poljima - zavisi od modela radija/bc-a.
Cooper d 2012 1.6 bmw motor? Da ne?
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
To je motor od Peže inače.
TAKUMI
Zna li neko dje je prebacen Bolingo iz Hercegovacke?
valja li ovo auto ista?
ciji je ovo motor?
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/506410#
Fiatov.
Ovo ti je Opel Vectra.
Kanta.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks