Mijenjao si store. Ponovo ga promijeni, izaberi onaj dje si skidao te placene aplikacije.
jedno pitanje dje sam ja pogrijesio ili se nesto desilo ...
imao sam neke aplikacije u app stroe kupljene , neke ugrabljene dok su bile free kao Navigon. Juce udjem da instaliram navigon, kad trt placa se 50e , udjem u purchased apps kad nema ni jedne app, samo 10tak koje su i onako free.
E sad jesam li ja to nekako obrisao ili su oni, znam da sam nedje prije cackao one opcije da mi ne dijeli i instalira sam apps , jer mi se redovno desavalo da na iphone instaliram pa mi to isto instalira i na ipad
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mijenjao si store. Ponovo ga promijeni, izaberi onaj dje si skidao te placene aplikacije.
Postavio sam vec pitanje ali na pogresno mjesto nadam se da nema zamjerke..
Imam problem na iphone 6 i mislim da je problem poceo od kako je izasao zadnji update..
Ovako, kad udjem u kontakte i gore kad ocu na Search da ukucam ime neke osobe za koju znam da imam memorsano meni ne izlazi uopste u ponudi ime kao da ne postoji osoba.
E sad svi kontakti su na iCloud ne znam ima li to kakve veze ali danas sam vidio na drugov 6+ isti problem tako da nisam sam.
Ima li neko resenje sto da radim ? Jer me smara da scrollujem imenik svaki put kad trazim kontakte.
Isto mi se desava na 4s.
Na poslednjem je softveru.
Precrn bag.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ja nemam taj problem. Provjeri da li ti je strikirano search za imenik.
TAKUMI
I drug ima taj problem... A u spotlight radi pretraga...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cekaj, pricamo li o ovome?
![]()
TAKUMI
Jeste...
Zale se neki i na to, da...
IOS 9 = Raspad sto se mene tice.
Potrudio sam se da skinem 9.2 beta 2 (koliko mi je 9.1 bio uzasan) i to radi dosta bolje... Ali kad kazem 'dosta' ne mislim da radi ni priblizno kako pristoji pravom starom eplu..
Nosim razne iphone vec godinama, tj nikad nisam ni imao drugi smartphone ako izuzmemo symbian. Ali su poceli ozbiljno da smaraju.
Ne bi me cudilo da probam i neki dndroid malo, ko zna, mozda mi se i svidi
Cisto da se zna u Spotligh Search kontakti su aktivirani.
Ima li jos neko ideju ?
Jeli odradjen OTA ili CI?
TAKUMI
Trebalo bi da se radi clean install.
TAKUMI
Objasni mi u par koraka ako ti nije muka ?![]()
Pricamo li o ovome ?![]()
Ljudi, koja nam je opcija za gledanje strimova? Androidi, npr, imaju WSS... A za IPhone je...?
Kolege, posto se nikako ne razumijem u ajfonove, dje mogu zamijenit/kupit back cover na Iphone 4, samo plastika, i koliko kosta to od prilike?
![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Na ebayu najbolje, i sam zamijenis...
Dje najjeftinije zamijeniti bateriju za 4S?
Može neko da mi napiše kako je najlakše prebaciti kontakte sa androida na iphone?
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Preko gmail sam ja. Tu mi se i dalje savuvaju novi kontakti.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks