Ako si je rascijepio trebace ti hladno vulkaniziranje a to koliko zn radi samo jedan lik na zabjelo malo prije jugopetrol pumpe onamo dje se parkiraju kamioni i prikolice
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
Ima li dje da mogu na Stari promijenit gumu, rascijepah je sinoc 10cm na jedan stubic.
Ako si je rascijepio trebace ti hladno vulkaniziranje a to koliko zn radi samo jedan lik na zabjelo malo prije jugopetrol pumpe onamo dje se parkiraju kamioni i prikolice
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
vjerovatno ce se ponoviti pitanje, ali prastajte.
kozica za mjenjac, opel astra g, gdje naci?
Podji u masline kod cikare, to ti je kod rode oni ti to rade I to vrlo jeftino tako da sene mucis sa kupovinom I zamjenom
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Koliko kosta presvlacenje kozom volana+ kozica mjenjaca i rucne? Moze li se to zavrsiti za 100e?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Menjac I rucna u vrh glave 25e a volan najbolje kod stanke za 50-60
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Vec sam pisao o tome, tj pitao.
Pocijepao sam gumu, pa nekih 5cm. Zao mi je jer je nova, zimska.. I raspar mi je sad. Ima li neko da to moze valjano da zakrpi odje u PG? Ima li neko da je to radio vec?
Potrebne zimske gume 205 60 16, gdje nać povoljne a da valjaju
http://kupigu.me
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Zna li ko ima li dje na netu da se skine kod za muziku, konkretno Renault clio?
Ima li ko kakvih iskustava sa citroenom c5 2007 1.6hdi 80kw? Konkretno vjesanje,hidraulika, koliko se kvari, koliko trosi, odrzavanje je li skupo itd...? Ima jedan na autodiler 2007 4350e ga cijeni...??? Dajte misljenje?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Taj C5 nema hidrauliku.
A smece je.
TAKUMI
Ako koristis android. Skini sa mobogenie aplikaciju Renault Radio Calculator.
Ukucas poslednje slovo i 3 cifre
Primjer:
https://i.ytimg.com/vi/TT05GwuigLQ/maxresdefault.jpg
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Kupi Ljekses sve ostalo je smeće.
Infiniti je bio odlican, cak statistike su pokazale da je preko 5 godina za nijansu pouzdaniji od Lexusa, medjutim sad su se sjebali od kad su poceli da saradjuju sa Mercedesom i Renolom.
TAKUMI
Mazda je bas dobra
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk 2
Renault
jesi siguran da nema hidrauliku? to je restajling model I po netu vidim da ima hidropneumatsko vjesanje...
sta ima od problema generalno? nemam ideju sta bi uzeo...lakse se ozenit no kupit kola
nemam para za leksus
a ovo sto ja mogu uzeti je jedino neko manje auto onda za ove pare sto sam odvojioa treba mi vece
Nemoj da se zaletis. Veliki francuz - veliki problemi.
TAKUMI
A sta da uzmem? Znam da ti predlazes japanca ali okle, tacno cu ka porodicno auto uzeti grande punta 1.3 dizela i zavrsiti posa' za po gradu![]()
Imas Corollu Verso 2004-2005.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks