Kako je sladak.
Moze moze.
Kako je sladak.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
U petak 6-og novembra zvanicni trailer
Novi film Charlie Kaufmana.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
A ovaj Warcraft se ceka![]()
Kad smo već kod Warcrafta, sneak peek 1:
Strašno izgleda časti mi.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Na mene ne utiče toliko hajp oko filma, čak nisam nikad ni igrao tu igricu, ali ajde, ispoštovaću ga, jer me zanima o čemu se tu radi.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Warcraft ima zanimljivu mitologiju, film bi u najgorem slucaju trebao da bude ok.
Ova dva lika sa postera - neprijatelji ili?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Neprijatelji...za sadOčekujem u nastavku "we stand now upon the brink of destruction, for the reign of chaos has come...at last" momenat
![]()
Last edited by Tyler; 03-11-15 at 23:30.
je li ovaj desno onaj iz Vikingza? aaah gledacu 100% xD
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Odgledah sad Warcraft ovaj teaser.... Ima da se izranjavam po koljenima kad izadje![]()
One Ring to Rule them all...
Ne svidja mi se kako je CGI uklopljen u film.
A s obzirom na to da je ovo trailer, vidjecemo kako ce sve izgledat kad se bude gledalo u bioskop, 3D, cijeli film, prica.
Meni izgleda dosta dobro, jos je Travis Fimmel tu, Ragnar iz Vikinga
Cekamo taj 10. Jun pa cemo vidjet sto ce bit![]()
Evo vidim da ima dosta razocaranih warcraft fanova zbog nepostovanja lore-a, a prica, bar prikazana i vidjena do sad izgleda dosta genericno.
Ali prerano je suditi, mislim da film u svakom slucaju nece biti vrhunski ali bi trebao da bude >=ok.
UFFFFF ODLIČNO! Jedva čekamLOK'TAR OGAR!!!
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Mozda je samo do trejlera a mozda je i posljedica cinjenice da je citav film jedan ogroman CGI, ali mi djeluje kao da niko u filmu od ovih koje smo culi da govore ne zna da glumi. Apsolutno nijedna recenica koju sam cuo nije zvucala ubjedljivo i znacajno. Vise kao nekakav fan-fiction sa fenomenalnim efektima.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ka' Bllizard, sve maestralno, sve super, neki sinematici su im od 1-10, za 12 ocjenu, bolji no vecina filmova u zadnjih ne znam koliko godina. No evo, koliko se moze vidjet sa trailera, mora pa mora da mogu i djeca od tli godine da gledaju..
><
Kako me nervira taj trend prilagodjavanja filmova koji u sebi imaju taj blood and gore publici od 13 godina.Filmovi iz 80-tih su bili zakon po tom pitanju nisu nikom ugadjali vec ako ces da vodis dijete na prikazivanje Konana varvarina znao si da ce biti krvi i golotinje.Ovo sad postaje ljigavo i negledljivo zbog truda da se ispuni ta norma PG-13
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Nije toliko problem sto su filmovi pg-13 vec sto se publika tretira kao da je poluretardiana, pa sve mora da im se crta. Moze film imati litre krvi i odrubljenih glava a opet biti go*no. Problem je sto se u filmove ulaze 200+ miliona pa se onda u bioskop moraju dovuci sto veci broj ljudi, otud i zaglupljivanje. Naravno ima i pozitivnih ali rijetkih primjera kad su blokbusteri u pitanju(Mad Max FR).
Sto se tice Warcraft-a imam povjerenja u Duncana Jones-a kao rezisera mada je pitanje koliko je njegova poslednja u ovakvom filmu. Rijetki su reziseri koji imaju slobodu sa filmovima ove velicine.
Odlicno ovo izgleda
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks