Nije sve u opremi (kod korisnika). Da bi se ponudili napredni servisi sva infrastruktura od centrale do kranjeg korisnika mora zadovoljiti TK standarde.
Nije sve u opremi (kod korisnika). Da bi se ponudili napredni servisi sva infrastruktura od centrale do kranjeg korisnika mora zadovoljiti TK standarde.
Oće li bit kakvog zapošljavanja u ovaj Telemach?
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Raspored kanala
http://www.telemach.me/Telemach/244/...d-kanala.shtml
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Dobro pitanje. Znam da je bila situacija u Srbiji da oni koji nisu izlazili na internet preko SBB-a, nisu mogli preko d3go platforme gledati kanale koji su SBB ekskluziva, dok su ostale mogli. U prevodu bi to znacilo da t-com korisnici ne bi mogli gledati Sportklub i par drugih kanala. Ne znam jel se sta po tom pitanju u zadnje vrijeme promijenilo.
Koliko kosta mjesecno odrzavanje KDS-a?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam mislio da većih lopova od Telekoma nema, al evo ovi me demantovaše...
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Znači, da sumiramo:
- pokrivenost vam je 0,1% Crne Gore
- naplaćujete instalaciju
- imate skrivene troškove (čuš održavanje kds, ovo me podsjeća na Elektroprivredu i elektrifikaciju sela na računu)
Nema sreće od vas, Telekom lopinja, vi nešto muljate, e vala ako i mtel us*re, da se zamaknemo.
Pa koliko je taj KDS uz duo paket?
Ja u Mkabl plaćam čini mi se 10,50€ održavanje KDS-a, a samu kablovsku 0,50€
To će možda biti u toj razmjeri sve uz pretpostavku da su cjenovnu politiku kopirali od ovih.
Last edited by Markys; 03-11-15 at 22:52.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Pa ako je ovo krajnja cijena za korisnika na flajerima, sto se dize frka haha? Sto mene boli uvo je li kds npr 33e a televizija 0.9c u gold extra paketu
Inace, imam info da je potpisan ugovor sa EPCG u vezi koriscenja njihove infrastrukture (citaj strujnih stubova) za razvlacenje optickih kablova. Sto znaci da ce biti i kuce pokrivene, kako bi ovo dobro bilo![]()
eto tako.
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
To je silver paket?
ovo je mkabl, samo na račun održavanja i to. praštaj.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks