Pusti mi na pm koju sliku, a ja ne znam što se pronalaziš kad tebi auto mnogo vrijedija sam napisao za one koji uzmu auto pa nista ne ulazu i tako ispane vrijednost auta malčice veća nego što treba dati za regu
![]()
To je nista sto se trenutno radi![]()
Pusti mi na pm koju sliku, a ja ne znam što se pronalaziš kad tebi auto mnogo vrijedija sam napisao za one koji uzmu auto pa nista ne ulazu i tako ispane vrijednost auta malčice veća nego što treba dati za regu
![]()
A ja vazda "branim" stara auta ahahah
Opet nesto radis? Ja jos ne cuh da je coek reka top ke zavrsio sam ga, no svaki put to je nista sto se radi
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk 2
Renault
Ocekivao sam vecu turbinu, daj pojacaj to da valja
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk 2
Renault
Eh da je samo turbina![]()
Ne mogu naci na internetu nista o ovome, pa eto da pitam. Auto mi je na lijevoj strani spusteno oko 6cm mozda i 7cm vise nego naprijed, a na desnoj je oko 4-5cm. Majstor mi je rekao da moram da promijenim spirale, nasao sam neke polovne, e sad sem estetike, koja je njihova druga funkcija ? Mozda je banalno pitanje, ali se ne razumijem, pa ako mi neko moze objasniti jer mijenjam i neke druge stvari, pa da vidim sto je prioritet.
kakva estetika, auto ti lezi na spiralama...to ti je prioritet osim ako neces da ti nedje pukne u voznji i zagines...daleko bilo
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ok, promijenicu i to, hvala.
Jos da dodam ovo, znate li gdje bi mogao jeftino naci zupcasti kais i vodenu pumpu za opel corsu A87 god. Nasao sam je bio ali je bila skoro 100e, sto mi je malo skupo.
Last edited by siraj; 04-11-15 at 15:15.
Danas sam 10e platio kupo-prodajni ugovor u PV (JU u sklopu saobracajnog centra) dje od oca kao nosioca punomocja(trece lice je ocu dalo punomocje da registruje ili prodaje auto), sa tim ugovorom u poresku na katalosku procjenu vozila dje placas porez 5% od procijenjene vrijednosti i sa tim rjesenjem dalje na registraciju i u MUP.
Kod Notara rekose 10ak eura po primjerku
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Last edited by djuka_pv; 04-11-15 at 16:10.
Moram i ja sad da odradim prevod. Koliko da ocekujem da me ispadne porez za Fokusa 2001 god 1.9 dizel?
Ako već nije, porez bi trebalo u skorije doba da se spusti sa 5% na 3%. Pošto je upitanju procenat od kataloške vrijednosti, ne bi trebalo preko 80-90€ da košta prevod. Možda i manje.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Samo onaj na čije se ime vodi auto. Tako bi trebalo.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
A sto on treba da mi potpise ili kako?
Žitko im se počkam u katalog!
Više puta mi se desilo da mi vozilo procijene 2 ili 3 puta više nego što ga platim.
Mozes prevest bez njega sa punomocjem, ne mos registrovat i podic saobracajnu ali sam ja samo sa punomocjem preveo par auta i motora.
Mene zanima, kad imam kasko i udari me neko, njegovom krivicom, da li meni isplacuju ovi iz njegovog osiguranja ili mi to kasko pokriva? Jer ne bi valjalo da mi to kasko placa pa da mi se dogodine podigne premija zbog tudje krivice.
rm -rf /
Njegovo po pravilu...
U tom slucaju nemoj aktivirati kasko...kasko aktiviras samo kad nemas druge opcije. Tebi je opcija da je on kriv i da ce njegovo osiguranje da ti plati to ako je sve ok.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Zna li neko, ima li neki lik na Zlaticu sto sredjuje\farba alu felne?
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Oce li me "cimati" na nasu granicu,donio bih iz Srbije neke polovne djelove?
ima li neko iskustva sa unibat akumulatorima?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks