Wtf. Ču obradjivanje glave na strug..šta mu je bilo kad si mu radio to?nešto mislim da mu nije bila prava km 205k km kad si ga uzeo
![]()
Pazi, za to malo pređenih km imao sam sigurno hiljadu eura ulaganja, ne računajući gume, ulje, sijalice, brisače i ostale gluposti. Ne sjećam se svega u cent ali znam za ovo: Jedno od ramena 40-ak eura, dihtung glave motora sa obrađivanjem glave na strug 100 i nešto eura, veliki servis koji je u odrađen u sitna crevca 400 eura, dva nekakva crijeva (interkuler i nekakvo do turbine što vodi) 80 i 100 eura, prekidač za sva 4 žmigavca 26 eura, homokinetički zglob 43 eura, zadnje pakne 22 eura, nešto vezano za alternator bilo je oko 30-ak eura. Sad trenutno nemam posla i ne ulažem ništa, ali ide ka zmajAko mi, ne daj Bože, crkne turbina, zamajac ili kvačilo gurnuću ga u Moraču bez imalo kajanja. A vozio sam i druge lamine, pored pasata, otud mala kilometraža a i **** ga , ne živimo u NJujork no u grad u koji s kraja na kraj ima 10 km.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Wtf. Ču obradjivanje glave na strug..šta mu je bilo kad si mu radio to?nešto mislim da mu nije bila prava km 205k km kad si ga uzeo
![]()
Gurni ga odma, da ne čekaš, al u neku peć da ne prljas rijeku. Nije to do pasata nego do onoga ko ti je uvalio taj auto, a odrzavao ga je strašno. Vidiš, on sigurno prica kako je to odlican auto, u koji nije centa uložio, i covjek ne laže!
Zamisli ulozis u pasata starudiju toliko para a u 5 godina pređeš 14 hiljada, ne daj boze da si godisnje prelazio toliko![]()
Raulio, jedan savjet, ako prelazis toliko godisnje, uzmi nekog malolitraznog benzinca, tipa 1.0, 1.1, 1.2 i to vozi. I na razliku u registraciji mozes skoro gorivo da pokrijes![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja ne vjerujem da je to sve izmijenjao za tako malo km, to može samo kod renola!!! tj mora!
Kola su da se kvare, ne treba se mnogo shekirat oko toga.
A ljudi žive da bi umrli, po toj logici.
Ahahahaznaš kako, ne treba ti da budeš rob autu, kupio si auto da služi tebi a ne ti njemu
![]()
Ahahaha a dje uporedi ljudsko bice i auto...mada ima logike, kvare se, treba ulagat i na kraj na otpad zavrse. A sto se vise shekiras...![]()
Kuku sto ja onda da cinim sa mojim ulaganjima i mojom predjenom kilometrazom sa tim autom![]()
Otvori thead i glasanje pa vidji sto ljudi misle o tvom ulaganju![]()
Al tebi svaka cast
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by stefke; 03-11-15 at 17:13.
NEka neka ljepse je ovakoKo ima zelju moze se javit i bice mu sve objasnjeno
Mada moze se tema naci i na montenegro racing forumu
P.s. kako reklamiram a Davore?
VW Golf 8 stiže ranije nego što se očekivalo?
Izvor navodi da će Golf osme generacije biti predstavljen u drugoj polovini 2016, odnosno samo četiri godine nakon lansiranja Golfa 7.
Iako je u suštini reč o redizajnu aktuelne verzije, očekuje se da će se Volkswagen, kao i u nekim ranijim slučajevima (Golf 5 i Golf 6), restilizovani automobil prodavati pod oznakom nove generacije.
Spoljašnjost će pretrpeti manje stilske promene, pre svega na maski hladnjaka, svetlosnim grupama i branicima, a linije karoserije trebalo bi trebalo da budu još "oštrije" nego kod aktuelne verzije, nalik onima na novom Volkswagenu Tiguan.
Novi Golf mogao bi da ima premijeru na sajmu automobila u Parizu, u oktobru 2016, a u prodaji bi se našao do kraja te godine ili početkom 2017.
Tuga je kako izgleda a i ostale stvari. 22 cm visina tunela pozadi, a 1.6 prednja vuca.
TAKUMI
Samo neka se drze kockastog stila tj. ostrih linija i ja sam zadovoljan. Ako sto ne volim to su ova zaobljena kola, zenska dusha.
Oce li mk5 i dalje kostati 6.5k ili pak vise izlaskom mk8-ce?
Do tad ce pasti na 6.2k![]()
A oce one pistolj ..ja pitam za one sto imaju alu felne 15'...?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks