onda je stvarno ruzno ne reci to![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
e meni se desavalo da se probudim, vidim koliko je sati, poruku i nastavim da spavam![]()
ja ne vidim zasto bi se neko nervirao oko toga. kad vidi, odgovorice, a ako ne odgovori, vjerovatno sam poslala neku glupost ili potpuno besmislenu poruku![]()
čovječe ne ljuti se na fb :hammer:
I dalje ne shvatam žene, đevojke koje stupe u vezu sa čovjekom koji je silovao neku ženu, đevojku, pa mu i đecu rode.
Bravulje, đe je mozak?
Sell the Vatican, Feed the World!
Kako sam poludio noćas... Bili danas sa tri motora da se izrgamo po Adi Bojani, kad smo se vraćali nazad u Štoj naidjemo na krave, ja prodjem normalno, ovaj drugi isto a ovom trećem krava izleti i jedva ukoči, malo je falilo da je zvekne. Evo prije sat dva pročitam da je čovjek autom udario u neku od tih krava 5 do 10 minuta poslije nas, mrtav na licu mjesta.
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
hmmm...mene baš nenormalno nervira kad neke potpuno nepozate osobe krenu sa nekim dopisivanjem po fb....iskreno, ne vidim što bih pametno odgovorila nekome ko mi pošalje zahtjev za prijateljstvo i napiše poruku "kako si" "šta ima" ili gluposti kakve sve mogu da napišu mrsko mi da pominjem...nije sve crno i bijelo...kad bih svom bliskom prijateju poslala poruku sa pitanjem jasnim i preciznim, a onda vidim "pregledano" a ne odgovori mi, nerviralo bi me, ali poruke od nepoznatih ljudi koji ti pošalju zahtjev na osnovu profilne slike??? Ne zasluzuju odgovor![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Last edited by starwalker; 01-11-15 at 23:28.
The more things change, the more they stay the same.
kako buraz????
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
fejs je jedno go*no
...gletovanje, krečenje, hoblovanje.
Pa stvarno...
Mene fb nervira i ko ga izmisli
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
a sto da mu ne recemo?
smece americko.
ne u NATO!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks