Ekipa, ovo je naslov iz noćne more. I, ne, ovo nije njuz.net
Mađarska novinarka će tužiti izbjeglicu kojem je podmetnula nogu
![]()
Kurir = njuz.net, samo na papiru.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Ekipa, ovo je naslov iz noćne more. I, ne, ovo nije njuz.net
Mađarska novinarka će tužiti izbjeglicu kojem je podmetnula nogu
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Kad vidim Marka Milacica dodje mi sebi oci da izvadim!
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Gay lobi, pa svaki fim, serija, emisija još malo će i crtani imaju po jedan gay par. I to obično bračni par.
Svaka njima čast , stvarno nemam ništa protiv njih, njihove seksualne orijentacije, njihovih parada itd. ali ne morate sve zatrovat sa time. Ne moraju moja djeca da smatraju da je normalno nešto što nije
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
niko nikog ne sluša, svi čuju i vide ono što žele, izvrću, prevrću kako njihovoj glavi drago. i onda neko drugi kriv. idite u q.
i majstor me nervira. srijedo, jedva te čekam.
nothing comes from violence and nothing ever could
Juce uplatili nesto dolara na racunu u NLB , i rekli smo im da to stave u EUR, a oni stavili u dolare, i danas kad smo posli da to promijemo/ispravimo, ostali smo bez dodatnih 50-60e, njihovom krivicom. Pih, i to jos nam priznaje ova za salterom da je to greskom, pa da je ubijes.
Kako mi fali ona tema poznata ličnost koju bi odrao od batina...
The more things change, the more they stay the same.
Da naprave listu evropskih gradova u kojima najvise puta i konstantno nestaje struja, mislim da bi Kotor bio na samom vrhu!
http://www.cdm.me/drustvo/podgorica/...irku-petrovicu
Nekreativnost.
Pi'.
Istina previse je kruto ovo![]()
Kad mi najvece metle grada postavljaju sliku, sad trenutno aktuelnu, starijeg covjeka koji sa cvijecem ceka, pretpostavljam zenu, da izadje sa kardiologije. I kao dive se tome, da je njoj da nadje takvu ljubav. A metlurino da ti samo pare nisu u glavu ...
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Nervira me licemerje ovog svijeta. Teroristicki napad u Turskoj je kroz medije prosao kao sto se, previse brzo. A ako se desi to u FR ili DE, onda cijeli svijet zali, pih.
Što me nađe od objava dvojnika iz klasičnih filmova...Sve neke Merilinke, Rite Hejvort, Pol Njumeni...
Sell the Vatican, Feed the World!
Kako sam izdimio sad, bio sam do 15 prodavnica, trafika i dvije benzinske, niko nema sitno 50 popišanih eura, pokenjam se na sred njih... mada mislim ipak da neće da usitne.
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Dadony... Jesi li to na Cetinje![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Nervira me Seen bez odgovora a vidim da je Online
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks