Gdje da uzmem bateriju za nobilni samsung?
Gdje da uzmem bateriju za nobilni samsung?
Ima.li ko da preporuci dobar powerbank ako se tako zove ono sto dopunjava tel? Ako je ko uzimao neka okaci link
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Momak sa foruma prodaj xiaomi od 10000 mah, 25€ tvrdi da su 101% original il vrace pare![]()
Najbolje to uzeti nego traziti itd itd da bi te ispao 20€
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aj pogledacu,pokaza mi drugarica donijela iz kine prije mjesec neki njihov 20000mah kao placen 3 dolara :-)
Evo radi mjesec kao sat :-)
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Odakle je najbolje naruciti telefon sa interneta a da si siguran da nije kineska kopija ili refurbished?
Koji bi telefon?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
S4 duos.
Gledao sam ovdje: http://merimobiles.com/ ali je to kineski shop iz shenzena, tako da mi nisu pouzdani.
Mislim da je ok za tu cijenu. Bacih i ja pogled sad, evo linka http://merimobiles.com/samsung-galaxy-s4-5-32gb-nfc.htm
Paypal je placanje, tako da ne bi trebalo da bude problema, vidim vec 3-4 korisnika su dali pozitivna misljenja o telefonu.
Takodje bacih pogled na http://www.resellerratings.com/store/Merimobiles
Ne kotiraju se lose, tako da ne bi trebalo da imas problema.
A i Kimo je samo njih izbacio kada sam trazio pregled za S4 Duos, eto i to govori u prilog njima.
Gledao sam i ja reviews na trustpilot.com, skoro sve same pozitivne kritike uz samo poneku negativnu.
Vidio sam valjda da imaju skladiste i u nekoj od zemalja Evropske unije pa navodno ne bih morao da placam carinu ako posalju telefon odatle jer to mogu da ti ucine ako zatrazis od njih.
Zna li neko sa vise iskustva, posto sam ja dosad podizao samo posiljke sa sportsdirecta, koja bi odje bila procedura za podizanje telefona ako je ukupna vrijednost robe ukljucujuci DHL isporuku $250 ili nekih 215eur.
Sto ne razmislis o nekom kinezu?
Ja sam mislio da uzmem odatle, ali sta ako platim preko paypal a carina mi zatrazi izvestaj o ceni? Dali ce prihvatiti sliky od paypal racuna?
Izvadis iz banke koliko ti je skinuto za taj telefon. Mada ako ti je preko 150e jedino obicnom postom mozda prodje.
Ali radi se o tome da nemam racun u nikakvoj banci, moze li bez toga?
Ko si ti sad?
Razmislicu, kod nas je dostupan vec s5 duos, doduse skuplji pa cu vidjet sta mi vise odgovara.
Ako moze mala pomoc.
Narucio sam dres sa Realovog sajta, medjutim nikako na DHL sajt ne mogu da nadjem gdje je posiljka trenutno preko trackinga.
Kako to da vidim?
Isto tako me interesuje jel cu morati sto dodatno da placam DHL ovu posiljku, i oce li mi posiljka doci na kucnu adresu ili cu morati na aerodrom po nju?
AKo moram na aerodrom po nju sto trebam da dostavim da bih ej mogao podici?
![]()
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Idi na sajt na koji si narucio i vidi ima li dje opcija da se prati,moraces na aerodrom sa kopijom licne karte i sviftom iz banke(papir na kojem pise koliko si to platio)
Ok hvala na informacijama![]()
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Last edited by pumba; 01-11-15 at 11:51.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks