Page 675 of 830 FirstFirst ... 175575625665671672673674675676677678679685725775 ... LastLast
Results 16,851 to 16,875 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by zrnojed2 View Post
    Ko ti drma kavez?
    Smece TV-smeće kvalitet receivera! Siguran sam da je do HDMI izlaza na smeće TV-u!
    S M E Ć E!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    sad si strada
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    257
    Thanked in
    143 Posts

A prezla evo reci mi sta ima da kazes na to sto farbate u sivo stare resivere? I onda ih ljudima mijenjate pri kvaru onog koji stoji u kucu. Donesete farbani i kao novi ga uvaljujete.

Zato moj bruji to je haos. Kao da drva segamo u kucu.

I nemoj mi sad a nije tacno itd itd.

Rekao mi je lik koji radi u tcom. Da se stari farbaju i uvalj u u kao novi

Sent from my LG_G3 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    65
    Thanked in
    47 Posts

Ne farbaju se, nego ih onako valjaju. Meni je na zamjenu donio stari, i jedan novi (za rezervu).
    Srećom od starog nije imao odgovarajući kabal za napajanje, pa mi ostavi novi. Inače, ovi stari su "reparirani", kako oni kažu.
    U stvari, po priznanju samog majstora, nijedan ne valja k.... jer ih niko nije ni takao. Samo ih vrate nazad kao sređene.
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    69
    Thanked in
    58 Posts

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    A prezla evo reci mi sta ima da kazes na to sto farbate u sivo stare resivere? I onda ih ljudima mijenjate pri kvaru onog koji stoji u kucu. Donesete farbani i kao novi ga uvaljujete.

Ma daj ??!!??!! Zar je moguce da je T/Pcom bas tolika funjara ?? Mislim ako ti daju pokvareni (a prefarbani risiver) ti opet nemas TV signal (da valja), zar NE??!!
    Pa ljudi bi im rekli da ne radi kad im (ponovo) spoje te (iste) sive risivere !!
    TO sto risiver radi kao 'shega' to je vjerovatno do mehanike ubogog harda u istom.

Da se razumijemo organski volim Tcom ("volim" pod navodnicima), ali mi je ipak stvarno tesko da prihvatim da rade takvu vrstu obmane korisnika ili bolje reci PREVARE !!

Dje ih farbaju??To bi bilo banja snimit/slikat. Bot koji pitura risiver )))

@prezla, molim te ubijedi me da je post iznad cista insinuacija ili kleveta.
    Nazalost iskustvo govori suprotno. Kao onda kad su ljudima uveli adsl (ili neku drugu uslugu),za 1-2 eura prvi mjesec, bez da ih ista pitaju. Pa ko nije eksplicitno odjavio istu, postao je automatski korisnik iste !!!
    Pozdrav od konkurentskog spemera ili sta vec (kako li nas vec chashcavash), koji jedva cega SjeBB T/Pcoma,BUAHAHHAHAAAA.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko ti drma kavez?
    Smece TV-smeće kvalitet receivera! Siguran sam da je do HDMI izlaza na smeće TV-u!
    S M E Ć E!

Iz iskustva? Ili se opet radi o manipulaciji Buckuris DOO?

Prije ce bit ovo drugo...

Neka se javi AmFi i neka saopsti u cemu je bio problem! GARANTOVANO nije do resivera!

I ne budi advokat i ne istupaj u njegovo ime!

Ili se privatno znate, pa onda palamudis kako je to "sigurno do resivera"...

Quote Originally Posted by Manu View Post
    sad si strada :grin:
    Od koga? Nije valjda da si na mene mislio? Ako jesi, pa ti onda stalno o meni mislis... Au...

Sto da radimo s tobom?

Resiver kad se pokvari, da se isti zamijeniti, a kad se um pokvari???

Koliko ja imam saznanja, stari resiveri se salju na reciklazu i isti se ne salju u komercijalu!

Ako imas dokaz da su ti dali "polovni", zovi 1500 i zahtijevaj da ti daju novi!

Otkud tebi da se resiveri "farbaju"? Oni su onakvi kako ih fabrika napravi i nikakve modifikacije, od strane kompanije Crnogorski Telekom, se ne rade!

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post
    Ne farbaju se, nego ih onako valjaju. Meni je na zamjenu donio stari, i jedan novi (za rezervu).
    Srećom od starog nije imao odgovarajući kabal za napajanje, pa mi ostavi novi. Inače, ovi stari su "reparirani", kako oni kažu.
    U stvari, po priznanju samog majstora, nijedan ne valja k.... jer ih niko nije ni takao. Samo ih vrate nazad kao sređene.
    :lolblue:
    A sto bi ti donosili stari resiver, kad su ti dali novi??? Logika, sta je to? :lolblue:

Ne znate da lazete, pa se peljate u lazima, ka' muva u paukovoj mrezi...
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    257
    Thanked in
    143 Posts

Covjece, nije mi do tv problem.

Desava se to konstatno.

Ali koliko ih zovem zbog problema sa netom na ovo zaboravim jer se trenutno tv ne gleda puno.

A za farbanje recivera covjek koji radi u Tcom mi je rekao. Ja to ne mogu isisati iz prsta. Tako da ne njoke vise da te zamolim

Thanks Thanks Given 
    203
    Thanks Thanks Received 
    567
    Thanked in
    390 Posts

Iz iskustva. To je jedan od razloga zašto sam se ratosiljao smece tv-a,i uzeo Total TV-najbolju televiziju na svijet!
    James Tiberius Kirk

Thanks Thanks Given 
    1,657
    Thanks Thanks Received 
    2,608
    Thanked in
    1,179 Posts

Ako prezla kaze da je do televizora onda je do televizora,tu nema dalje rasprave.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    968
    Thanked in
    522 Posts

Reparacija mozda(sto je ok ako se odradi kako treba) ali samo farbanje...bas me fino nasmijaste...ne budalajte

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    65
    Thanked in
    47 Posts

:lolblue:
    [/QUOTE]A sto bi ti donosili stari resiver, kad su ti dali novi??? Logika, sta je to? :lolblue:

Ne znate da lazete, pa se peljate u lazima, ka' muva u paukovoj mrezi...[/QUOTE]

Mamlaze jedan, donio je bez kutije stari, koji je htio da mi uvali, ali pošto nije imao adekvatan kabal za napajanje, iz torbe je izvadio kutiju sa novim!
    Jel sad kapiraš budalo nedokazana???????????????
    Pa ja sam veće govedo što reagujem na tvoje psihoze.
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    2,140
    Thanks Thanks Received 
    1,262
    Thanked in
    483 Posts

Prezla ajd na demonstracije,na tom topicu si konacno izasao iz negativnih poena,opet ces se odje nagrditi

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    177
    Thanked in
    67 Posts

Imam osjecaj kad vidi moj post svaka trunka pozitivnog razmisljanja u njegovom umu dozivi krah
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    69
    Thanked in
    58 Posts

Vas bar voli, pa vam i odgovara. Mene je izgnorisao, najstrasnije. Shmrc

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Covjece, nije mi do tv problem.

Desava se to konstatno.

Ali koliko ih zovem zbog problema sa netom na ovo zaboravim jer se trenutno tv ne gleda puno.

A za farbanje recivera covjek koji radi u Tcom mi je rekao. Ja to ne mogu isisati iz prsta. Tako da ne njoke vise da te zamolim

Terenski radnici pricaju sto pricaju, nemaju ti oni pravovremene informacije...

Ja ti opet kazem, da se stari resiveri ne salju korisnicima, vec se salju na reciklazu/otpad.

Ako ti je dat "polovan" resiver, onda je taj terenski radnik nesto (za sebe) isprobavao, cim ti je (po tvom svjedocenju) odmah instalirao novi!
    Ja ti odgovorno tvrdim da se iskljucivo novi resiveri dijele korisnicima!

Sto se tice konstantnih prekida na TV i net, u pitanju ti je losa veza ili pak prekidi na relaciji ruter - resiver... Zovi 1500 i trazi da ti (opet) posalju terenskog radnika da pokusaju da ti ustabile servis...

Iz iskustva. To je jedan od razloga zašto sam se ratosiljao smece tv-a,i uzeo Total TV-najbolju televiziju na svijet!
    Apsolutno tvoja stvar! Meni (kao i vecini) Extra TV radi bez problema! Eto ti si imao probleme (zbog cega si i raskinuo) pa si sada zadovoljan konkurentom.

Ali mi nije jasna cinjenica, da i kad ne koristite ETV, ovdje redovno i nezaobilazno vrijedjate, podmecete... Niko ko koristi ETV, ne ide na topice konkurenata pa da tamo vrijedja i pise sta god im padne na pamet....

To vi redovno radite, a ne koristite Extra TV!? Nije mi jasno...

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Ako prezla kaze da je do televizora onda je do televizora,tu nema dalje rasprave.

A ti "znas" da nije do TV, vec do Telekoma?? Gdje se ti nalazis? Iza njegovog TV-a....

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Reparacija mozda(sto je ok ako se odradi kako treba) ali samo farbanje...bas me fino nasmijaste...ne budalajte

Budalaju i to naveliko! Iskljucivo novi resiveri se daju (na koriscenje) korisnicima!

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post

Mamlaze jedan, donio je bez kutije stari, koji je htio da mi uvali, ali pošto nije imao adekvatan kabal za napajanje, iz torbe je izvadio kutiju sa novim!
    Jel sad kapiraš budalo nedokazana???????????????
    Pa ja sam veće govedo što reagujem na tvoje psihoze.
    Burno reagova... Taman ka' govedo!
    Za tebe vazi isto kao i za AmFi, resiveri se ne modifikuju, niti se "farbaju", niti se polovni daju korisniku! To je LAZ!

Kod tebe je bilo neko testiranje, pa kad je vidio da je sve OK, onda ti je dao novi resiver! I sto se prosipaju budalastine kako se daju stari resiveri??

Quote Originally Posted by mrgo View Post
    Prezla ajd na demonstracije,na tom topicu si konacno izasao iz negativnih poena,opet ces se odje nagrditi
    Ne brini, sto ovdje izgubim, tamo cu dobiti!!! :lolblue:

Quote Originally Posted by Manu View Post
    Imam osjecaj kad vidi moj post svaka trunka pozitivnog razmisljanja u njegovom umu dozivi krah :grin:
    Nesto kao ovako otprilike?
    :lolblue: Previse sebi dajes na cijeni.... Pokusaj za dzabe, mozda ti se posreci?

Quote Originally Posted by napalm View Post
    Vas bar voli, pa vam i odgovara. Mene je izgnorisao, najstrasnije. Shmrc :sad:
    Ma nemoj....
    Gdje da ja tebe ignorisem.... To nikako! Aj mi postavi pitanje....
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    69
    Thanked in
    58 Posts

Evo si mi odgovorio, odgovorivshi ostalima. Htio sam da me ubijedis da Tcom ne daje pokvarene risivere. Recimo da jesi. Ali onda to znachi da je donni_brasko slijep na ochi ili sit bunike ili jednostavno lazov !!??!! Sto, mi je opet tesko (chitaj: nemoguce) da povjerujem. Kontradikcija !

Inache ja nemam nista protiv ETV-a, konkretno (osim sto risiver butuje malo duze kad si pali,bar je meni tako bilo) ali mi se ne svidja kako Tcom odavno djelje stanovnike (samo) ove drzave. Zato mu zelim kraj! (I UVIJEK CU MU ZELJET da ga grije vjecna vatra napalma.)A kad uzjeshe neko drugi (domaci ili strani, nebitno je), na isti fukarski nachin, isto cu mu zeljet!!! Istina T-com nije jedini,npr. EPCG zna da sisa isto. Njima ne zelim nista bolje, kad znaju da naplate 50+ e ,za potrosenih 20e elktr. energije. Sigurno ih ima jos

A sto se tebe (ili bilo koga drugog) tiche, tesko mi je bit na strani nekoga ko lize dupe KORPORACIJI (pa makar ova i nekad bila fer, ako je to uopste moguce).
    Jos davno sam napisao na ovoj temi: BOT+POLTRON=BOLTRON.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Prezla, posto ocigledno zastupas intres T-coma na ovom forumu, da li bi molim te mogao da mi odgovoris na pitanje. Fer ga postavljam, fer mi odgovori.

Znaci placam flat 7, 3 linije. I 3 ekstra TV-a.

Kada je najbolji dan ne moze da mi predje 5mb/s, ali ne postoji sansa. Kada pocne padati kisa brzina pada ispod 1mb/s. E sad ne bi ovo bio preveliki problem, da ja od tog interneta ne zavisim posto se bavim ugostiteljstvom i logicno kada pada kisa, gosti bi zeljeli da budu unutra na toplom i suvom i skajpaju, fejzbuche, gledaju filmove. I da, nije zbog opterecenja, evo sam zatvorio za sezonu i sada kad samo ja koristim net opet sa prvom kisom padne mi brzina ispod 1mbs.

Zvao sam call centar jedno 50 puta, kazu da je sa linijom sve u redu i da nije do njih nego do mene. Gospodin iz T-coma tehnicke podrske mi je promijenio(o mom trosku), sve kablove, kutije, razveli smo itd.
    Nalazim se manje od 50m vazdusne linije od centra grada i glavne centrale.

Moje pitanje je: Da li je fer da placam jedno - Kao Marko majku a dobijam drugo 7 puta slabije. I da nije moja krivica vec T-coma a da me oni ignorisu i bukvalno kazu, ko te ebe tako ti je kako ti je.

Dok sam u starom gradu kotoru bio i isto se bavio ugostiteljstvom imali smo 7 linija, i ni jedna nije mogla da izvuce ono sto smo placali. U najboljem slucaju na flat 7 izvlacila je 4mbs. Sa prvom kisom (posto kablovi leze u vodi) nekada i po nekoliko dana ne bismo imali neta.

Da li je to fer, i da li je logicno da cim telemach udje na trziste ja odlucim da ne produzim ugovor?
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    665
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

Lonstatno mi iskace ovo.

Gledam normalno sve ajde da kazem pola sata. I odjednom iskoci ova poruka.

A reciver kad radi kao da je cikular neko upalio u kucu. Toliko je bucan da je to smijesno.

Pretpostavljam da imas Samsung TV?

Problem je u kompatibilnosti izmedju Samsung TV-a i izvjesnog modela STB-a. Problem se rjesava gasenjem/paljenjem TV-a, ili STB-a, zamjenom HDMI kabla za hdmi 1.4, ili najjednostavnije zamjenom STB-a, nek ti donesu Cisco model.
    Plus, ako ovaj bruji, definitivno je za zamjenu...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    203
    Thanks Thanks Received 
    567
    Thanked in
    390 Posts

Oh oh oh,sta ovo bi! Evo i stručno lice reče da će zamjena kabla riješiti problem.
    Evo i on podmece telekomu!

James Tiberius Kirk

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    968
    Thanked in
    522 Posts

Gandalf daj detalje Emilu sigurno ce ti uraditi sve sto je moguce da ti se rijesi problem...

doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oh oh oh,sta ovo bi! Evo i stručno lice reče da će zamjena kabla riješiti problem.
    Evo i on podmece telekomu!

Reci, sto bi?? Pala vlada?

A ja sam govorio o resiveru? Procitaj opet moje prethodne postove! A procitaj i Emilov post! Pa ako koristis vijuge/razum/logiku shvatices da nijesam nista pogresno (ili ne daj Boze) lazno nesto naveo. To ipak vise vama pripada nego meni, zato relax...

@Gandalf, stvarno ti ja nijesam adresa za rjesavanje tvojih problema sa brzinom neta... Prije sam nedje bio rekao, da brzina neta itakako zavisi od vise faktora poput zagusenosti, propusnosti, servera, .... i sto sve ne...
    Ugovor koji imas ti pise da Telekom ne garanti 100% tacan i ispravan servis, vec da ce u najkracem roku ispraviti nepravilnosti...

Naveo si kako imas 3 ETV-a na 3 linije, a koliko sam shvatio net koristis na samo jednoj?? Ili jedan nalog imas na sve 3 liniije? A onda navodis da u starom gradu Kotoru "kablovi leze u vodi" i da ti je Flat7 bio 4mb... Ovo mi nije jasno, kako kablovi u vodi??? Mislis u moru? Ili?
    Budi jasniji!

Sto se tice brzine od 4mb, na Flat7 to je skoro pola i imao si (ili ako sada koristis net, imas) pravo da zatrazis smanjenje pretplate za Flat7 od oko 40%!
    Jer mislim da moras (ali po Ugovoru nema 100% garancije) imati bar 6 mb, kad vec ne mozes 7, jer tu brzinu placas...

Obrati se Telekomu, pismenim zahtjevom i zatrazi smanjenje pretplate, to je jedina solucija....
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    257
    Thanked in
    143 Posts

Prezla ne mozes ti kao jedinka biti u pravu i prosipati pricu kako je sve savrseno ako se nas xy zali na rad njesRa TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prezla ne mozes ti kao jedinka biti u pravu i prosipati pricu kako je sve savrseno ako se nas xy zali na rad njesRa TV

Ja govorim kako je kod mene! Nikada nijesam rekao da Telekom nema problema, vec da generalno gledano daje najbolje servise u CG od svih konkurenata!

Sad ces reci kako pricam gluposti, ali ne zaboravi da Telekom u 3 segmenta ima NAJVECI BROJ KORISNIKA!!!

Fiksna telefonija skoro 100%, Internet skoro 80% (samo ADSL ima 70%), Extra TV vecina sa trenutnim blagim padom, dok mobilna nema vecinu jer je trziste gotovo podijeljeno na 3 operatera....
    Dakle to su cinjenice, a ne moja vizija...

Ako imas problem, onda se obracas onima koji su zaduzeni za rjesavanje istih...
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    1,657
    Thanks Thanks Received 
    2,608
    Thanked in
    1,179 Posts

Je li ovo stavljen novi kanal Hayat Tv?

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    69
    Thanked in
    58 Posts

...Extra TV vecina sa trenutnim blagim padom...
    kako padom??!! Nemoj mi to radit. Odoh u cosak da narichem.Opet smrc.

Je li ovo stavljen novi kanal Hayat Tv?
    Usrecice te isti
    Last edited by napalm; 31-10-15 at 17:56.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neko reče da ovi kanali od broja 150 pa na dalje su dzabe do 01.11. Evo prosao 01.11 a kanali jos rade ja sam šokiran.. 😉😉😁😁😂😂😂

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Page 675 of 830 FirstFirst ... 175575625665671672673674675676677678679685725775 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)