Batrovic 2 gola danas, ni da he centarfor što čini
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Cudo kako neko ne snima tu ligu u pm da vidimo golove.U opasnu je formu i da je srece mogli bi ga zvat sad protiv Makedonije.
Sjedim u sejdefu I sad tacno ispred mene ulazi mojas u reno megan. I velim ja tu na glas aj da vidimo.jel I vozac ka sto je trener I on rikverc I ubija u audi a6 nk tablica. Pa plac
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Hahahaha top
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Kakav je, isti Gojko Raicevic.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Norčeping postao prvak Švedske nakon tries i kusur godina,golgeter istoga kluba Kujović očekuje i dalje poziv naše reprezentacije i nakon pitanja novinara da li bi zaigrao za Švedsku,takodje je rekao da u slučaju da ne bude pozvan za našu reprezentaciju ne preostaje mu osim da prihvati poziv Švedske ukoliko do njega dodje.
Pazi da ga ne zovnu, mnim da nit znaju za njega ista.
Njega je Cico bio pratio, al kad je dosao Brna pošto je iz Bijelog polja nije imao šansu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Je li ovo velika nada crnogorskog fudbala Darko Zoric u Borac iz Cacka?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Savic kanal.
Kujevic je momak koji je na 28 utakmica postigao 21 gol.
Ima jedan problem, covek je veliki vjernik, kako sam saznao on je vehabija. Mozda je to razlog sto se ne zove.
ne .... srece ti.
Ovaj forum je otrov.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Hahahaha.... necu vise.
Ako dobije poziv videt ce te da sam u pravu bio.
Ima nade za repku, samo da je preuzme da vodi neko normalan...
http://www.sansasport.com/fudbal/dom...379-crnogorcxi
In vino veritas
U prvom navratu sam mislio da je provokacija... ali zapravo se čini da si u pravu. Iako je termin "vehabija" vjerovatno pretjeran, ispostavlja se da Kujovic klanja nakon postignutih golova i tako to. (ima nekoliko tekstova i intervjua na Švedskom koje možete prebacit u google translate, a i fotografije su indikativne). Zbilja je fascinantno da neko u Švedskoj, apsolutno sekularnoj zemlji, igra za njihovu mladu reprezentaciju, i odraste tamo, može da postane religiozni fundamentalista...
Sa jedne strane, principijelno, što se reprezentacije tiče to ne mora bit problem, i naši se krste prije ulaska na teren i sl, ne treba bit licemjeran.
Ali koliko je multikulturna i tolerantna svlačionica reprezentacije, kao i tribine - to jeste nešto što treba da procijene ljudi koji vode reprezentaciju.
Ako im je procjena da bi prisustvo nekoga ko je fundamentalista (drugačijeg oprijedjeljenja, pošto smo domaće fundamentaliste već imali u ekipi)
narušilo atmosferu, ako mu saigrači ne bi dobacili loptu, onda se nema što ni pozivat. Ali opet tu je bitno rukovodstvo i selektor da takve stvari riješava.
Stoga vjerovatno momku treba pružiti šansu, pogotovo ako je izrazio želju da igra za CG.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Jel ovo onaj alic iz viljareala zamjena u spartak iz subitice?
Realno ugasio se
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks