Rekao bih da je noćas jedino Rakčević bio konkretan u komentarima
Montenegronline Politika ima uvijek istu adresu na youtube https://www.youtube.com/channel/UCyw...ldXW3XSzg/live tako da je dovoljno da stavite u favorite
Majo super da ste se snašli
Prema pisanju Dnevnih novina, jedan od osumnjičenih za početak nereda je i Itana Glavanović iz Bara:
http://www.cdm.me/politika/istraga-o...se-od-50-osoba
Je li ona stvarno učestvovala u izazivanju nereda ili ne, ne znam i neću u to da ulazim.
Međutim, ja sad čitam na IN4S izjave članova Srbadije barske u kojima demantuju da su učestvovali u sukobima i vele da se radi o podmetanju režima dok Glavanović tvrdi da nije ni bila u Podgorici.
http://www.in4s.net/index.php/rezim-...reko-tabloida/
Snimak sa protesta u subotu 24.10.2015.
Према ријечима Итане Главановић такође из Бара на њену велику жалост и ако је имала велику жељу да буде на протестима, тог дана је била спријечена породичним обавезама и није била у Подгорици.
„Имам доказе да нијесам била у Подгорици а самим тим нијесам била ни на протестима, то ће ми бити један од главних аргумената у поступку против таблиода и Управе полиције који су изнели неистине користећи моје име и слику“, казала је она.
Evo je na 0:37
Ima li više iko da govori istinu vezano za ove proteste? Cirkus.
P.S.
Vidim da u komentarima na IN4S kažu da snimak nije od 24.10.2015. nego od ranije.
To nije tačno. Da je klip od ove subote i zadnjeg protesta se vidi po tome što su mješovite zastave, a vidi se i kamion organizatora kojeg je bilo samo na zadnjem skupu.
Last edited by ASC; 29-10-15 at 21:48.
Rekao bih da je noćas jedino Rakčević bio konkretan u komentarima
Montenegronline Politika ima uvijek istu adresu na youtube https://www.youtube.com/channel/UCyw...ldXW3XSzg/live tako da je dovoljno da stavite u favorite
Majo super da ste se snašli
I lula sa sve kokardom na glavu, je li?
Itana je I prase ispostovala
![]()
Olosi... Kako stvorovi poput ovih četno-prasojeda uvijek izbjegnu batine... Def nema zrna pravde na ovom svijetu.
Pogledajte ovu elitu... Mjesto za pricu kao i sama prica su poesbno interesantni...
https://dss.rs/istina-o-dogadjijama-u-crnoj-gori/
neki ne shvataju da je Crna Gora konstantno u ratu od 1918. vidite i po ovakvim skupovima matice Srpske, i po grafitima, i po medijima, i po udzbenicima, i popularnoj literaturi na trafikama, po politici, po proizvodima i uslugama, po posterima i plakatima, po opstenarodnim skupovima, skupstinama, protestima, crkvama, izdajnicima, profesorima jezika...i po jos milion indikatora. slikovito bi izgledalo jos ubjedljivije, ali mislim da nema potrebe jer je isuvise ocigledno. a ako se pitate zasto je tako, mozda zato sto CG ne umije da napravi balans izmedju gradjanske drzave i svog suvereniteta. Istina, to se jos izgraduje.. 10 godina nezavisnosti je premalo. Ali ! Luksic ne smije da dopusti lakrdiju od jezika pa se djeci upisuje ocjena iz Crnogorskog, Srpskog, Hrvatskog i Bosnjackog jezika. Ne smije se dodijeliti frekfencija Srpskoj Televiziji i INFORS, kad je to IN četiri S koja negira sve sto je crnogorsko, jednako ili brutalnije nego Dan. Ne smije se dozvoliti prodaja na Rokspedovim trafikama knjige "Srpska Crna Gora". Ne smije se dozvoliti na svakoj DRUGOJ zgradi iscrtano četiri S, ne smije se dozvoliti na Podgoričkom sajmu knjiga pet štandova sa fašističko-okupatorskom literaturom izdavača iz Srbije. Ne smije se dozvoliti četnikovanje po sred Podgorice.. Ne smije se mnogo čega.. ali bi ovaj post otišao u maraton.. ostaviću da porazmislite o ovome.
Asc, mislim da bi ti dnevne novine bile zahvalne na ovaj mali ekspoze o ivani![]()
f6
Neka neko napise ukratko sto je bilo u intervju,posto vidim masu negativnih komentara po portalima...
Podgorica Podgoricanima!
DPS: Izbori kad god kažete, ali posle poziva u NATO
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Opet pukla tikva... Po milioniti put. Idemo srbijada barska
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
TV Vijesti/ Načisto (29/10/2015 www.vijesti.me)
Oni su se distancirali od reakcije df-a i vlasti...
Sasvim racionalno i zrelo...
A i jes prikazana djetinjarija i nepotrebno glupiranje "sila" ...jedni drekom a drugi batinom... zloupotreba obicnog naroda i od jednih i od drugih..
Ko bi normalan ulazio u to ..a ovi nijesu htjeli u masovno ludilo extrema "sile"...i sad nek cooliraju...
Hvala Lepo
Citam vas uglavnom redovno, sa broda.
Vanju izuzetno gotivim, ali ukinuti SAJ!?
Batinase imenom i prezimenom kazniti prestankom radnog odnosa, ovakvi nas niti brane, niti mirno spavamo!
Nakon kraha sa Pozitivnom dao sam sansu URA-i, a ovaj savez sa Demokratama i Demosom mi je skroz O.K. Ne kapiram sto bi opozicionari u CG, kakvu ponudu?
Necete DF? Evo vam neko od ove tri stranke. Necete ni to - onda sjedite, cutite i opet zaokruzite DPS.
Nemojte mi ni o LSCG-u, danas ih je malo koji njihovu knjizicu i dalje nose vazda sa sobom. Kao ja. Ali, to je samo divna proslost, moramo dalje...
Represijom su poslali snaznu poruku narodu - a vi sjedite doma i cekajte da se Milo smiluje. A on na izbore ne ide dok ne obezbijedi dovoljnu prednost za pobjedu.
Onaj ko u CG ocekuje postene i fer izbore je lud/ogranicen.
Da se vratim na URU, stav je bio vise nego jasan da se u ovakvoj organizaciji protestima nisu smjeli pridruzit'. Ali ako budu cekali da ih Milo zovne na razgovore (kao, pritisnuce ga Zapad) ugasice se.
A dolazi zima...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
P r i m o r a c
Mislim da je bila krajnje razumna prica, rijetko vidjena u nas sa tri partijska lidera istovremeno prisutna.
U nekim stvarima se razlikuju, u jednoj sustinskoj slazu - da hoce postene izbore i sprovodjenje novog izbornog zakona. Prvog nema bez tehnicke vlade a drugo kasni vec vise od godine. Ako ne bude dogovora sa DPS oko toga bojkotovace izbore i pokrenuti proteste.
Becic je bio posebno impresivan, jasno razmisljanje i jasni ciljevi. Jos kad ne bi govorio "inferiorian" kad misli "indiferentan" :-) Rece da je za njih cak i prelazna vlada sa DPS-om nemoguca, ali ako ostale partije to uspiju da dogovore oni ce podrzati ne ucestvujuci u vladi.
Meni je nesto previse neuroticnih na CG pol.sceni...noseva koji saraju po oblacima...jajaja mimimi sila bla bla bla... obrazi ko djonovi i sl.
Napokon nesto civilizovano, Kulturno, skromno, razumno, stabilno.... nije mi bila gnjavaza slusati...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 30-10-15 at 00:33.
Ne ulazim u političke ideje ova tri lidera, u mojem izlaganju ću obratiti pažnju na komunikološku disciplinu triju lidera. Znači potpuno nepristrasno izlaganje da me ko ne shvati pogrešno! Samo hoću da približim jedan aspekt koji je mnogo bitan građanima u odabiru partije za koju će glasati. Ne presudan ali dosta važan.
Prvo ću malo o onima koji nisu bili prisutni večeras a to je DPS. Za njih tvrdim da imaju apsolutne šampione u govorima. Mislim da niko na Balkanu nema bolje naratore, niko nema bolju moć ubjeđivanja (ili manipulacije pošto je riječ o politici) od njih. Krenuću od Đukanovića jer sam fasciniran njegovom dikcijom, stavom, ubjeđenjem da to što govori je istina (iako, svjedoci smo, u nekim situacijama i nije) da bi i građani stekli takav utisak. Nema nervoze, umije da eskivira nezgodna pitanja, ne da se pokolebati što se veli.Uvijek nalickan izlazi u medije, spreman sa odgovorima, sa jasnim stavom, uvijek zna šta da radi sa rukama, dobra mimika lica (nema glupiranja poput kolutanja očima ili odavanje nervoze) da bi građanima bio što ubjedljiviji. Onda, njegov kolega Vujanović. Potpuno ista stvar, s tim što je njegova dikcija još bolja. Kad se sjetim onog duela njega i Lekića na državnoj televiziji uoči predsjedničkih izbora, prosto mi žao bude Miodraga. Vujanović JEDNOM NIJE ZASTAO, ili da je pogriješio u izgovoru ne daj bože, stav perfektan zauzeo, nema gramatičkih grešaka bukvalno je pojeo Lekića u tom duelu GLEDANO SA KOMUNIKOLOŠKE STRANE, jer Lekiću treba 5 minuta da sastavi rečenicu, sa dugim pauzama, kao da je bio zatečen Vujanovićevom spremnošću. Treći je Marović ali njega ne treba posebno predstavljat'.
Primijetio sam i onoga, ne znam mu sad ime, mislim da je i on iz dps-a, Andrija čini mi se zove. Ministar inostranih poslova, ili griješim? Isto vrlo dobar govornik. Vidi se da u dps-u imaju stručnjake koji se time bave.
Sad da se vratim na ovu emisiju. Prije svega, Komnenić neozbiljan u ponekim situacijama. Kaže, neka mi odgovori na pitanje ko god hoće ali pokazuje rukama na Bečića stavljajući ga u prvi plan. Lekić mlatara prstima zbog nervoze po onoj fotelji jer ga je Komnenić, nesvjesno, proglasio za lidera (ili da barem više cijeni njegovo mišljenje od ostalih) od njih trojice.
Lekić najgori od sve trojice (što se tiče komunikoloških stvari). Predugo mu treba da sastavi rečenicu, gleda u pod kad odgovara (što znači da laže ili nije siguran), gađa se sa padežima, jede slova.. Stav uglavnom dobar, samo mu one naočare u ruke ništa nisu trebale. Bečić uglavnom dobar, mlad je, siguran sam da će on to dovesti do jednog zadovoljavajućeg nivoa u budućnosti. Primijetio sam da je dosta izraza (i stav) preuzeo od Đukanovića, to je i Komnenić primijetio i rekao mu pa se on iznervirao.To nije smio da radi, trebalo je da prebaci na šalu. Isto tako, ne umije da eskivira pitanje, zbuni se, zamucka, ali mlad je ima kad to popravit'. Milo je to doveo do savršenstva. Rakčević mi jednostavno nema facu za lidera države, zamišljam ga sad kako se rukuje sa Merkelovom ili Obamom... Mesarska faca brate. Na stranu to što su mi politički stavovi njegove partije najbliži, samo sam realan. Gramatičkih grešaka je imao on, kao i Lekić. Mora ih neko naučiti da se ne kaže trebaju, trebali, svo...nego treba, trebalo, sve vrijeme... Nije to opasno jer je više od pola građana CG nije skroz pismeno ali to jedan lider mora da zna. Ovo će možda djelovati malo smiješno ali primijetio sam da jedini u studiju nema sat. Svaki ozbiljni političar ga ima u emisijama, pogledajte po svijetu. Kad sam vidio Milov na rtcg prije par dana zinuo sam. Vrijednost od 50 - 100 000 sigurno, nebitno to sad, samo hoću da kažem da je namrtvo dobar.I još jedan strašan kiks je napravio dajući besplatnu reklamu Demosu i Demokratama pomenuvši ih u svom izlaganju kao ozbiljne partije. Niko od Lekića i Bečića nije glorifikovao druge dvije partije, samo su veličali svoje.
Eto tako. Praštajte što smorih ali u Americi se ovome daje na značaju dosta i kandidati znajući za to se trude da što ubjedljivije izgledaju. Ali ne i kod nas.
PS. Primijetih da je na kraj emisije Komnenić pružio ruku svoj trojici, nakon toga je Bečić pružio ruku Lekiću i nastavio da priča s njim kulirajuci Rakčeviča. Možda vam to nešto govori.
Last edited by Tripleta; 30-10-15 at 02:32.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
zakon je uvijek vrlo fleksibilan i može se jako široko tumačiti tako da će ipak biti da oni smiju mnogo više nego što mi mislimo...da napomenem, osudjujem prebijanje M. Martinovića i to nijesu smjeli sigurno makoliko fleksibilno tumačili svoja prava!
A ako ne kontaš koji dvostruki aršini, ne bih objašnjavala....kao što reče Zedd (i on je osudio prebijanje M. M.) kad bije 7. bataljon to je u redu....ovi isti koji danas osudjuju policiju koja je nekome šamar odvalila i bacila suzavac (ne pričam o forumašima nego uopšte) su išli na sudjenje pripadnicima 7. bataljona u BP kao podrška, demonstrirali su ispred suda.... na našim prostorima generalno imamo problem oko tumačenja prebijanja, tj kad je policija bila liberale devedesetih, ovi koji danas oće oči da vade zbog šamara i suzavca su vikali iz mozga "bij narodna milicijo, bij bagru separatističku" ....već sam pomenula 5.oktobarske demonstracije u BG i svrgavanje Sloba...ovi isti su tad bili srećni kad Slobova milicija bije dok nije prešla na suprotnu stranu...vjerujem da nikad neće prežalit što tad nijesu malo bolje bili...eto ti dvostruki aršini
...ja sam uvijek protiv bilo kakvog nasilja, ne samo policije nad narodom, nego i naroda nad svima nama i nad policijom, naravno...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Kako me ne dotice, kad mi cijela familija zivi u CG!?
Sem ako nisi mislio na to sto su pomorci inace ravnodusni, jer misle da im je svejedno ko ce biti na vlasti?
Pomorce najvise i krivim za ovakvo stanje primorskih opstina, pogotovo Kotora.
Ja zelim da i mojima i tvojima i svima u CG bude bolje.
Ajde da ih promijenimo vise!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks