OTVORENO PISMO SVJETSKOJ ZDRAVSTVENOJ ORGANIZACIJI
Draga SZO, ovo pišem u ime većine nas strasnih mrsaca, i moram da izrazim naše veliko razočarenje u Vaš skorašnji pronalazak.
Naime, znate da govorim o tome da ste NAVODNO ustanovili da slanina i kobaje i još neko pečeno meso izazivaju rak, i osjećam se dužnim da vam u ime ovog napaćenog naroda kažem da se sa svojim zaključkom ćerate u tri lijepe... i da nastavite da žvaćete taj vaš GMO u vašem ćošku. A mi ćemo u našem da nastavimo da uzgajamo samo organsko, nahranjeno sa prirodno pođubrenih polja. Plus, toliko seru po nama da nije ni čudo što ođe sve uspijeva, opšte je poznato da je to najbolje đubrivo.
Ne dolivajte kap koja će preliti čašu, n dirajte nam u rakiju, slaninu i pečenje!
Tako da, više ne tako draga SZO, ja bih Vas zamolio da ubuduće svoje mišljenje zadržite za sebe, ili ga izložite nekome koga zabolje za isto, jer nama za Vas i Vaše nalaze šište mošnice kao nekima glava na promaji.
Idemo mi sad da bacimo neku slaninicu na roštilj, a Vama i Vašima želimo puno sreće i zdravlja u žvakanju vašeg gmo krastavca i ostatku zdravog života.
Nas izuzmite i ostavite na miru, jedino što može nas da uništi smo mi sami.
Sa nepoštovanjem...
![]()

Reply With Quote

PopCorn 

Bookmarks