Page 281 of 373 FirstFirst ... 181231271277278279280281282283284285291331 ... LastLast
Results 7,001 to 7,025 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

http://portalanalitika.me/clanak/206...kot-parlamenta

Izgleda je df-u doslo iz pozadine u glavu, pa su odlucili polako da se vrate u parlament i napuste ulogu don kihota... sad im ocigledno ne smeta ovakav povratak u parlament "na mala vrata"....

Sent from my Samsung Galaxy S6
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,797
    Thanked in
    1,602 Posts

evo slike evo imena. fina postava momaka, veliki zagovornici demokratije i borbe za slobodu. e sad ne znam kako cemo za sinovca i sina Vojvodinog opravdat jesu li ubaceni elementi ili uopste nisu bili tu?
    f6

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    http://portalanalitika.me/clanak/206...kot-parlamenta

Izgleda je df-u doslo iz pozadine u glavu, pa su odlucili polako da se vrate u parlament i napuste ulogu don kihota... sad im ocigledno ne smeta ovakav povratak u parlament "na mala vrata"....

Pa zavrsili su vam prvi dio posla. Sta je drugo bilo za ocekivati
    Sad ide drugi dio. Da ne dozvole ostatku opozicije da nesto napravi, pozivanjem kao i pozitivna na osvojeni broj glasova.
    A cudno mi da vi koji redovno volite statistike da vam nije cudno sto ih sad nema, i nece ni biti makar jedno mjesec. Da vidite svi i u DF i u Pozitivnoj i u DPS-u kolika vam je na danasnji dan podrska

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ma ovo je odlicno ispalo za, nazovimo, zdravi dio opozicije. Becicu narocito se otvorio ogroman prostor za djelovanje (citaj: otimacinu glasova), samo da nastavi kako je krenuo. Demokrate kao vanparlamentarna stranka, koja je po istrazivanjima vec prigrabila 10-ak posto, predstavlja vrlo ozbiljan talas prijetnje. Ali cim postanu isuvise ozbiljan igrac, pocinje bacanje stapa u tockove, price da je to srbenda jedna ustvari, ne zna padeze ili, ka sto neko vec rece, kako je pusio gandzu nedje u amfiteatru. I pola likova odje, uglavnom onih koji danas opravdavaju djelovanje huligana u oklopima i uniformama, ce i tad zdusno zagovarati te price i optuzivati do besmisla. Cus partija koja objedinjuje Crnogorce i Srbe, katolike, pravoslavce, muslimane.. to nije politicki korektno, partija "mora da ima jasan stav!"
    Ali svidja mi se kako razmisljaju, a nije da nema mjesta i za one malo drugacije opozicionare, ali koji su takodje za dijalog, udruzivanje, zbijene redove protiv vlasti, a bez sujete. Tu je URA, tu je Demos.. Sujeta je najveca muka bila sa DF-om, mislim da ce preostali lideri opozicionih partija biti znatno fleksibilniji po tom pitanju. Naravno, mislim na relacije unutar opozicije, ne sa vlascu..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Ovi "ubačeni elementi" sve momci za primjer da si mogao da biraš po Crnoj Gori ekipu klošara teško da bi gore mogao da izabereš
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Ali još ne mogu da vjerujem koliko je suzavca bačeno, nepotrebno čini mi se. Sinoć vozih biciklo bulevarom, ufati me kijavica i isplakah se ka' malo dijete. Ili je možda do toga što im je rok isteka'.
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

Thanks Thanks Given 
    9,774
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

http://portalanalitika.me/clanak/206...odigao-tenziju

Dogovor je pao, kakvo mijenjanje ploče...

P.S. Što se Bečića tiče, dok god bude držao trenutni pravac, nebitno je je li Srbin i zna li padeže...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Cek, je li to pricamo o Stanisicima, koje poslednja baba na Zagarac sa dva kanala na TV umije da prepozna.
    Isti Stanisici koje je policija pustila poslije divljanja u Urgentnom, dje su napali Policajce. Prebijanje na bazenima, koji su se sa Ubovicem i druzinom igrali kauboja i indijanaca sa zivom municijom oko zgrade Maksim
    Pa ovo vise Policiji na stetu nego ostalima. Ajmo iskopamo nekoga koga svi znaju i mrze. Pa narod ih nije samo mrzio zbog toga sto rade, nego sto vi iz Policije ne reagujete na njihove ispade

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    http://portalanalitika.me/clanak/206...odigao-tenziju
    Dogovor je pao, kakvo mijenjanje ploče...
    Kakvi su ovo zaokreti da je to već postala fantastika. Kako ih više sramota nije petljati i mlatiti nakon svega što se desilo. Pozvao svoje pristalica na rušenje države i sad kao nije on već pristalica,zamisli kakav je to vodja kada sad svaljuje sve na svoje pristalice i ogradjuje se od istih a on isti ih pozvao na rušenje,a bjež

P.S. Što se Bečića tiče, dok god bude držao trenutni pravac, nebitno je je li Srbin i zna li padeže...
    Bečić je petljavina ,mislio sam da se napokon pojavio neko iskren i pošten i bez maski da pomogne Crnoj Gori i što više bio mi je simpatičan ali nakon ovog pasivnog ponašanja i neodredjenosti čini mi se da je isti kao i svi

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Eto tako..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    ...nego sto vi iz Policije ne reagujete na njihove ispade
    Otkad je to policija služila da bahatima na rep stane?

Rijetka je prilika da ih je desetak u grupici - tada da, ali ovako - neće - šanse nema, bez ako nisu velike pare posrijedi, tada će ih se stotinu okupit i ugnječit koga god zamislit možemo.

I oni svoj posao za platu rade. Zašto bi nešto ekstra činjeli ako ih na kraj mjeseca sljeduje ista svota, ili jošte veća ako na jedno oko tu i tamo zažmure...

Bez ako im ne namigne kakaf mercedes pa ga nalupaju kao što bi ferarija recimo iz guma izuli... nije to uvijek kao što se na prvu loptu čini, ne ne...
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by vokoun View Post
    Premlaćivanje i batinanje nema nikakvog efekta ako se to ne snimi.Svrha policijskog batinanja na antivladinim protestima je da se zastraše oponenti režima, da to javnost sazna, i da potencijalni protivnici režima znaju šta ih čeka, čak i ako direktno ne učestvuju u aktivnostima protiv režima.
    Ako je to tacno (a sasvim je moguce), da je lomljenje udova po ulicama naredjeno odozgo kao metod zastrasivanja, onda su ti komandanti jos veci idioti, kojima je promakla citava IT/drustvene mreze/mobilni telefoni revolucija.

Steta koju su rezimu nanijeli i u zemlji i napolju daleko nadilazi bilo kakvu korist koju su mogli ostvariti dizuci intervenciju sa legalnog nivoa na ovaj kostolomni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

DF mijenja plocu i pere sebe, ocekivano nakon poraza.Naprasno, su sad krivci za sve, okupljeni gradjani.

DF ce zdruzeno a mozda i podijeljeno(vrlo moguc i razdor unutar DF) da miniraju svaki potez nove opozicione snage DEMOKRATE-URA-DEMOS.

Pozitivna je vec pocela, mada ona vise gotovo i da nije opoziciona stranka.

SNP je izigravao privezak Df nadajuci se da ce sa njima podijeliti kolac uspjeha, medjutim od kolaca nista a izgleda da su prisutni i razdori unutar same partije i da je pitanje dana kada ce to buknuti.

Bice vrlo zanimljivo kako ce se sve odvijati, pred nama je vrlo burna politicka zima.

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Nisam siguran, ali imam utisak da je ovaj Becic udbas prve klase Lekic mi djeluje opoziciono, kao i URA... mada i ova ura ima dosta dokazanih saradnika vlasti, mada ima i dosta dokazanih opozicionara...
    Sledeci izbori ce biti veoma zanimljivi

Neko pomenu da mu dostavim ankete, imas moj post o zadnjoj anketi koja je radjena nedje krajem protesta na bulevar pa trazi meni je muka

Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sasvim je ocekivano da korisnici DPS-pripejd paketa, lagano pocnu sa poturanjem udbaskih prica koje ce se odnositi na novu opozicionu strukturu.To ne treba da cudi, jer je to metod (mamac) koji je nas narod cesto u proslosti grizao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Agon
    Dobro bi bilo da Bečić onda nastupa konkretno,čisto i bez neodredjenih postupaka i tako svaku sumnju ukloni ili mogućnost manipulisanja sa izjavama koje su u velikom slučaju kako rekoh neodredjene.
    Narodu običnome je dosta više takvih stranaka i pojavljivanje još jedne iste kao i ove postojeće, gradjani u svemu ovome neće mnogo ni primjetiti ovu stranku osim glasača koje imaju unutar snp-a.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Nisam siguran, ali imam utisak da je ovaj Becic udbas prve klase
    Provjereno nije. Znam ljude koji ga znaju iz srednje. Tad je srbovao to sto je mogao. Momirova skola i tome slicno. Sad ne smije bas toliko jer pokusava drugaciji imidz da napravi.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Provjereno nije. Znam ljude koji ga znaju iz srednje. Tad je srbovao to sto je mogao. Momirova skola i tome slicno. Sad ne smije bas toliko jer pokusava drugaciji imidz da napravi.
    Nista, eto, srbovao je, vec on ne valja nasem narodu, vojvoda novi, potajni srbin koji radi za interese srba, oce da nam uzmu drzavu braco, gori ce biti od DPS-a....

Tako to gleda ovaj narod sto ne glasa sto samo pametuje kako niko ne valja, oni bi da vaskrsnu svetog vasilija ostroskog i da imaju sveca da glasaju, bezgresnu dusu, po mogucnosti djevac, da nije picku omirisao, od malog brata nikad igracku otrgao, da se nije potukao cak ni u djecijim godinama...
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Oba Manica učestvovali u rušenju ograde, biće i oni ubačeni elementi DPSa
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Za malo starije i iskusnije...

http://www.cdm.me/drustvo/hronika/ko...gorickog-klana

Pogledajte dobro nekolicinu ovih ljudi,i procitajte imena.

Ne mislim ni na Mandice ni na Zagoricane.

JAKO opasni i mutni likovi.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,008
    Thanked in
    4,018 Posts

Ja i dalje ne vidim šta to Demokrate nude i koga to nude. Bečić, Kaluđerović i gomila likova koji izgledaju kao da još nisu prošli program stručnog osposobljavanja ne ulivaju ni najmanje povjerenja. Jedina dobra stvar je što zvuče mnogo umjerenije od DF-a i što će dio DF-ovih glasača glasati za njih, isto kao i dio SNP-ovih glasača. Što se tiče konkretne priče, ništa nisam čuo. Konkretnost nije ponavljanje priče o tome šta ne valja, nego predstavljanje predloga za rješavanje problema. Krilatica Pobjede, a ne podjele nije ništa drugo osim floskule.

Ako su Demokrate neodređene, nemušte, pune pripravnika i tako dalje, šta onda tek reći za Demos. Oni još ni odbore nisu formirali, osim ona dva bisera nikoga niti isturaju u prvi plan, niti nagovještaja daju da još neko osim njih postoji u toj partiji. Lekić prije neku noć sa svojim "ozbiljnim razmatranjima i analizama" samo nastavlja da radi onako kako je navikao - mnogo trabunjanja, a ništa konkretno da kaže. Opet, dobra stvar je što i oni sad zvuče mnogo umjerenije od DF-a, a otkinuće jedn dio njihovih glasova. Kakav je sklop ljudi koji će glasat samo na osnovu Lekićevog imena, za partiju bez ikakvog programa i predloga - u to neću da ulazim.

URA ima najkonkretniju priču (što samo po sebi ne znači ništa, jer se porede sa likovima koji politiku vode onako iz glave, bez ikakve pripreme), ima ljude sa iskustvom, ali to iskustvo uključuje i iskustvo u dpsovskoj vlasti. Da sa bahatošću i lopovlukom pojedinih istaknutih članova nemam i lično iskustvo, možda bi se čovjek i prevario. Dobra stvar je to što će pokupit glasove Pozitivne i dijelom, makar se nadam, sdp-a (mada sdpovi glasači disciplinovano glasaju samo za mogućnost funkcije).

Sa druge strane, ako se svi udruže, ali oko jasnih principa, da se zna za šta se zalažu, a za šta ne (uključujući i stavove o identitetskim pitanjima, kao i o nato i eu), onda možda i da se čovjek rukovodi onim "začepi nos, glasaj DOS". Podrazumijeva se da imaju izrađene konkretne predloge i planove za svaku oblast koju misle da unaprijede. Isključivo palamuđenje ne dolazi u obzir.

Sve u svemu, dobra stvar protesta bi bila marginaliuzacija DF-a i odliv njihovih glasača bilo kojoj od pomenutih partija. Pacifikacija glasača, takoreći. Što se samih novoformiranih partija sa nerealnom podrškom tiče, mislim da je ta podrška dokaz da među narodom postoji želja za promjenom, i to tolika da su demagoški nastupi Demokrata i Demosa dovoljna da im, makar u ispitivanjima javnog mnjenja, obezbijede skoro dvocifrenu procentualnu podršku.

A kako nam je simpatičan prekaljeni mangup ovizionizi sa vjerom u odsustvo sujete - već je neko pomenuo da mali nepismenjak insistira da mu se članovi partije obraćaju sa "predsjedniče". O sujetama Rakčevića i Lekića izlišno je i govoriti. Ako se nešto i dogovore, to neće biti zbog stavljanja sujete po strani.

P.S. Kao i uvijek, najvećim huliganima nije bitno kakvo je gomilanje ljudi u pitanju, isto bi radili i da je protest bio protiv spc.
    Last edited by NHM; 28-10-15 at 10:05.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Ja i dalje ne vidim šta to Demokrate nude i koga to nude. Bečić, Kaluđerović i gomila likova koji izgledaju kao da još nisu prošli program stručnog osposobljavanja ne ulivaju ni najmanje povjerenja. Jedina dobra stvar je što zvuče mnogo umjerenije od DF-a i što će dio DF-ovih glasača glasati za njih, isto kao i dio SNP-ovih glasača. Što se tiče konkretne priče, ništa nisam čuo. Konkretnost nije ponavljanje priče o tome šta ne valja, nego predstavljanje predloga za rješavanje problema. Krilatica Pobjede, a ne podjele nije ništa drugo osim floskule.

Ako su Demokrate neodređene, nemušte, pune pripravnika i tako dalje, šta onda tek reći za Demos. Oni još ni odbore nisu formirali, osim ona dva bisera nikoga niti isturaju u prvi plan, niti nagovještaja daju da još neko osim njih postoji u toj partiji. Lekić prije neku noć sa svojim "ozbiljnim razmatranjima i analizama" samo nastavlja da radi onako kako je navikao - mnogo trabunjanja, a ništa konkretno da kaže. Opet, dobra stvar je što i oni sad zvuče mnogo umjerenije od DF-a, a otkinuće jedn dio njihovih glasova. Kakav je sklop ljudi koji će glasat samo na osnovu Lekićevog imena, za partiju bez ikakvog programa i predloga - u to neću da ulazim.

URA ima najkonkretniju priču (što samo po sebi ne znači ništa, jer se porede sa likovima koji politiku vode onako iz glave, bez ikakve pripreme), ima ljude sa iskustvom, ali to iskustvo uključuje i iskustvo u dpsovskoj vlasti. Da sa bahatošću i lopovlukom pojedinih istaknutih članova nemam i lično iskustvo, možda bi se čovjek i prevario. Dobra stvar je to što će pokupit glasove Pozitivne i dijelom, makar se nadam, sdp-a (mada sdpovi glasači disciplinovano glasaju samo za mogućnost funkcije).

Sa druge strane, ako se svi udruže, ali oko jasnih principa, da se zna za šta se zalažu, a za šta ne (uključujući i stavove o identitetskim pitanjima, kao i o nato i eu), onda možda i da se čovjek rukovodi onim "začepi nos, glasaj DOS". Podrazumijeva se da imaju izrađene konkretne predloge i planove za svaku oblast koju misle da unaprijede. Isključivo palamuđenje ne dolazi u obzir.

Sve u svemu, dobra stvar protesta bi bila marginaliuzacija DF-a i odliv njihovih glasača bilo kojoj od pomenutih partija. Pacifikacija glasača, takoreći. Što se samih novoformiranih partija sa nerealnom podrškom tiče, mislim da je ta podrška dokaz da među narodom postoji želja za promjenom, i to tolika da su demagoški nastupi Demokrata i Demosa dovoljna da im, makar u ispitivanjima javnog mnjenja, obezbijede skoro dvocifrenu procentualnu podršku.

A kako nam je simpatičan prekaljeni mangup ovizionizi sa vjerom u odsustvo sujete - već je neko pomenuo da mali nepismenjak insistira da mu se članovi partije obraćaju sa "predsjedniče". O sujetama Rakčevića i Lekića izlišno je i govoriti. Ako se nešto i dogovore, to neće biti zbog stavljanja sujete po strani.

P.S. Kao i uvijek, najvećim huliganima nije bitno kakvo je gomilanje ljudi u pitanju, isto bi radili i da je protest bio protiv spc.
    Dobra analiza...

Ja i dalje ne mogu da vjerujem da su Lekic, Becic i Rakcevc posli da mole u ambasadu EU da posreduju ne bi li ih oni na vlast doveli sa pricom da je u CG citiram "ratno stanje kao da je Bejrut", policijska brutalnost itd. I to kod iste ambasade koja je u zadnje 2 sedmice vise puta javno podrzala vlast i osudila opoziciju...

Ako su mi jasni eo dje sam...

Samo ti...
    U mome srcu si...
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Pocelo je.. to je ono o cemu pricam, mora se cekati Supermen sa Kriptona da sleti, ljudi, nema nam druge

DF je smetao jer su to neki cetnici koji hoce da pokore Crnu Goru. Meni, iskreno, ta paranoja vazda bila glupa, jer je PZP sa Novom u tom cirkusu, ali su svakako usijane glave. E sad, ako neko nije vec ceetnik, onda mu fali konkretnosti. Naravno, za razliku od svih drugih, bas Becicu da se prigovori to A samo jedna paralela, molicu: cak i da je taj Becic sav uvijen u demagoske oblande, poput Lekica, a sto nije, ne vidim kakav je to razlog ne glasati umjerenu opozicionu opciju nakon cetvrt vijeka vladavine nesposobnih, koji nam komplet drzavu urnisase. Nisu dovoljno "konkretni" da zasijene genijalna resenja vladajuce nam svite, kojima evo uzdigose nasu ekonomiju i privredu u neslucene visine, taman nam polece sva u vazduh. Fantasticno..

Sto se tice sujete, ja zaista ne bih previse trosio rijeci na ocigledno. Sa jedne strane imamo Mila, Mandica i Meda, a mislim da je i najvecem idiotu jasno o kakvim ego-manijacima pricamo, a sa druge Becica, Lekica i Rakcevica. I ta drasticna razlika u sujeti nekome nije ocigledna? Da uzmem lenjir i sestar, pa da crtam?

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Nista, eto, srbovao je, vec on ne valja nasem narodu, vojvoda novi, potajni srbin koji radi za interese srba, oce da nam uzmu drzavu braco, gori ce biti od DPS-a....
    To da je "srbovao" su mi rekli ljudi koji ga znaju iz srednje kao sto rekoh. Samo kazem da je izuzetno mala vjerovatnoca da je ubaceni element. Ne znaci da je ****** ili nekakav velikosrbin. Ali definitivno nije nikakav vizionar i intelektualac.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,008
    Thanked in
    4,018 Posts

oviz

Ako si uopšte čitao ono što sam napisao, vidio bi da sam rekao da bi, uz konkretne predloge, začepljenog nosa moglo da se glasa za takvu opoziciju. I da si čitao šta sam napisao, vidio bi da komparativna konkretnost bilo koga u odnosu na Lekića i njemu sličnih ne znači da se uopšte radi o konkretnosti. I opet, meni nije dovoljno da znam da su protiv Mila, to se, valjda, podrazumijeva. Isto kao što se podrazumijeva da dps nije prihvatljiv.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Page 281 of 373 FirstFirst ... 181231271277278279280281282283284285291331 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)