Originally Posted by
acs
Ni komarci nam ne mogu nista pa opasamo svaki prozor na kucu komarnicima..
Srbijadi barskoj, raicevicu mandicu i istomisljenicima treba sasjeci misli i nagone u startu. Da se ne zanose
Ja o ovom a oni pod kojim uglom je bačen suzavac. Ljudi, to je sad najmanje bitno. Čeka se potez građanskog dijela opozicije, a ne ovo oglašavanje po principu "nit' je vino nit' je voda".
Konkretne stvari, a pošto niko manje više i ne svata situaciju kao ozbiljnu, evo da započnem nešto.
Pošto sam konačno počeo da vjerujem da se nešto pozitivno dešava, da se neke stvari mijenjaju među narodom, zanima me sledeće - zašto ove pro građanske grupacije (pošto im trebaju izbori da bi imale neki legitimitet) ne predstave svoj program, realan program kako da se isčupamo iz generalno lošeg ekonomsko socijalnog stanja, znači nešto opipljivo, što će pogurati ovu naciju?
Priča o neizlasku i bojkotu izbora, ne drži vodu, i to zbog razloga koje pomenuh, ne samo ja, nego i većina ljudi koje rado čitam na ovom topiku.
Dakle, mora se konkretno, jer izbori su relativno blizu.
A davno sam po internetima naletio na karikaturu - dvije grupe ljudi (koje su gotovo iste veličine); jedna grupa nosi transparente i ispod piše: "mi smo glasali" ; druga grupa je neutralna a ispod njih piše: "Mi nismo glasali jer naši glasovi ne čine razliku".
Politički sam neaktivan, ali čekam nekog da mi kaže kako će nabolje da promijeni ovo stanje, naravno, ne očekujem promjenu preko noći, ali nadam se da je čekanju došao kraj.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Bookmarks