e rajo ljigo jedna ljudska... ! prelazila grupa ljudi.. vjerovatno demonstranti... jok, izasli da prosetaju onako
Cujes ovoga smecara iz Vijesti, pa je li realno ovo jbt...
Какав бре коктел, ово су бакље. Народ бјежи преко моста, а онда са двије стране лети сузовац само реците је ли то нормално?
Sto popljuva policiju krackovic na vijesti
Podgorica Podgoricanima!
Pametnija zena od tebe
Mici ih tamo Gandalfe. Ovo nisu bili gradjanski protesti kojima si se nadao. Ne moze da ih bude sa ovakvom organizacijom. Ti ljudi ovom narodu nikakvo dobro nisu zadnjih mjesec dana uspjeli da donesu nego samo suprotno. Da je srece njihova politicka karijera bi posle ovoga bila nepostojeca pa da dodje neka normalna opozicija.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ja se isplakah.
Mećem mokre krpe na štokove od prozora i vrata od balkona.
Gradjane koji su tu izmanipulisani izashli je i meni zhao a iako ce ti ovo mozhda zvuchati kao botovski komentar zhao ih je i policiji koja je iskoristila samo suzavac za razbijanje glavne mase demonstranata iako je imala sve razloge da reaguje mnogo brutalnije i pendrechi po glavama i ledjima i ispaljuje gumene metke. Bez zhelje da te patronizujem ali ti kao i ostatak gradjanski orijentisane opozicije treba da nauchite lekciju da se sa grupacijom luzera stranih placenika i generalno blesavih ljudi koja se zove Predsjednishtvo DF ne ide ni na pecanje a ne u politichke poduhvate. Ja se samo nadam da vecherashnji dogadjaji nece donijeti samo uchvrscivanje DPS nego i rodjenje gradjanske umjerene opozicije predane svojoj a ne tudjim drzhavama koje su nekad na granici a nekad se nalaze na 3000 km od nas.
Ridin' on the black train
Zao mi je ovog naroda sto je izmanipulisan u ovim velikim igrama
Podgorica Podgoricanima!
Ovo sve jace detonacije i bljeskovi
Podgorica Podgoricanima!
Ja sam vazda tamo dje je narod. Uopste nije bitno ko ih vodi, bitno je da se izrazi nezadovoljstvo na ulici. Meni je i policajaca zao, jer oni samo rade svoj posao... Oni su za to placeni.
Ljudi sa druge strane nijesu placeni vec su tu da izraze svoje nezadovoljstvo necim. Jebbote ljudi, jer kontate vi da u CG ima ljudi koji zbog politicke pripadnosti ne mogu da dobiju posao, ne mogu da djeci donesu da jedu?
Polako, ovo je odlicno probijanje leda...
One Ring to Rule them all...
Ne treba dizati dzevu. Par suzavaca, ko ga jebe. Botovi ce izgubiti sendvice, mozda ce El Re dobiti pokusaj zagrljaja od Bebe, a vi ostali hm, sta da vam kazem. Eto vam Mila. Za bolje I niste. Do sledeceg, skorog vidjenja.
Ima li ko informaciju dje se ceraju jos ovo,bas jake eksplozije?Nidje nikoga nema
Podgorica Podgoricanima!
Sram i stid bilo sve koji likuju nad ovom situacijom...
sad se pokazuje koliko je bilo mudro od strane Lekića i Bečića što nijesu htjeli nikakve veze sa organizacijom demonstracija. Svako iole razuman je mogao vidjeti ono što se spremalo. Ali ljudi su ovdje dugo živjeli u apatiji pa su po inerciji mislili opet će biti kao ranije.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Hhahhhaahh neka zedd ozbiljmo
Evo vidite kod stuba srpske crkve i kod ljubica
Podgorica Podgoricanima!
Pobjegli svi sa sjevera u hram sto posto u spas.Ne mogu doci do svojih kola
Podgorica Podgoricanima!
Oce 3 posto naroda ostalima da nametne svoju volju -neshvatljivo .
I onda se desi da ih moraju suzavcem ubijedit.
Last edited by podgor; 24-10-15 at 22:22.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks