Izgleda Gando primenjuje Counter strike taktiku
Izgleda Gando primenjuje Counter strike taktiku
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Evo gledam na rtcg sad uzivo, voditelj ne pominje m koktele..
Evo na vijesti se vidi kako 15 u fantomkama prolazi medju narod i ulijece u ogradu
Podgorica Podgoricanima!
Mislim da treba da naucis malo bolje da savladavas emocije. Nisi u stanju ni da citas pravilno. Nije rekao za sve Srbe da su militantni. Samo je govorio o militantnom dijelu Srba. A u svakoj drzavi ima militantnih ljudi. Sigurno ima i militantnih Crnogoraca. I to bi ti bilo jasno da si u stanju trenutno da citas napisano u ispravnom kontekstu. Idi popij caj za smirenje pa se vrati. Ozbiljno ti kazem.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Jeste li vidjeli na vijesti kako je ovo koordinisano od strane neke grupice
Podgorica Podgoricanima!
Zao mi je sto nijesam na ulici bio nocas da i ja jedem suzavac sa ovim ljudima. Oni su za mene heroji kako god okrenes a nema veze sto su srpski nacionalisti. Inace gajim animozitet prema takvima. Piccka sam ispao, ali imam trudnu zenu doma nije mi dala da ginem, zna kakav sam.
One Ring to Rule them all...
Ono na pocetku je bila baklja koliko vidim. Jedino ako neko nije kroz onaj suzavac bacao molotovljeve koktele
I ipak PJP izadje sa onim ragama
I dalje haos ,detonacije na zapadni dio grada.Kako ce pobjeci 3-4k ljudi ka sjeveru
Podgorica Podgoricanima!
Nisam za DF uopšteno su mi ga*ni.
Ali mi se smuči od ljudi koji bi bili svoj narod.Nikad ne bih tukao svoj narod ne znam za koje pare.Nadam se da će administracija kazniti one koji pogrdnim nazivima nazivaju jedan narod u cg i ove što pozivaju na nasilje bez obzira šta se vani dešava!
Slusate li vijesti ljudi?
Podgorica Podgoricanima!
Полиција бацила сузовац на новинаре.
Nidje se ne pominje molotovljev koktel, ne vjerujem da bio se odgovor policije bazirao samo na suzavcu i sok bombama da je medju one policajce pao koktel.
Vanredna konferencija za medije biće održana u Ministarstvu unutrašnjih poslova (Svetog petra Cetinjskog 22) sa početkom u 00:00
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mogu misliti ovima na most sto su ih opkolili i zatrpali suzavcem kako je
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks