Vlada CG: Napad na Policajce
Evo i ovamo u brastva i jedinstva se čuju kako bježe oko zgrada...
Vlada CG: Napad na Policajce
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Lekcija iz Demokratije. Zove se vaspitavanje...Domaći srpski militanti je upravo uče i siguran sam neće je zaboraviti dok su živi.
Sad je svima javljeno da država Crna Gora postoji. Živa je...Proteže se...
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
DF splačine...
I dalje smatram da je ANB igranka. Samo sam iskreno smatrao da se posao odradio i bez ovoga. Smatram da vam ova muka nije trebala ni jednima ni drugima
Osim ako ultimativni cilj nije uvodjenje zakona koji ce debelo da ogranice prava i slobode gradjana(zajebi me sad sa NATO, nema to veze sa ovim)
Ako se uvedu takva ogranicenja, sjutra ce neko biti i pametniji i nasilniji nego ovi
Samo josh i to. Ali to je takodje i josh vishe dokaza za tuzhioca pozivanje na nered nasilan ulazak u Parlament nemogucnost organizatora da iskontrolishe masu i pored uvjeravanja da ce to uraditi priznata od strane samog organizatora zatim Molotovljevi kokteli...Fin spisak krivichnih djela pred Stankovicem sjutra taman da pokrije onih 5 godina poslije kojih nema vishe imuniteta![]()
Ridin' on the black train
Ali bas je malo naroda ovdje bilo spremno na sukobe vidi se niko nije ostao ni sek,za razliku od proslih 2008
Podgorica Podgoricanima!
Jel ovo j*beno realno?? Takva manipulacija i opet će imati obraza da sjutra izađe u javnost.
Kakav show bebo isuse na kreku.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Хоће админстрација казнити ЕлРеа који вријеђа један народ називајући га милинтантим?
Ajde grobaru, pomozi garavom, baterija mu je pri kraju..
Ovo su i demonstranti imali suZavac
Podgorica Podgoricanima!
Uhapsen je Mandic.
A nosite m.koktel na demokratskte proteste a stoko?
f6
Gledam lika, sklanja se od suzavca i dobacuje policiji: Kako vas nije sramota.
O Madonna.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Veliki pozdrav za sve bivše kolege koji su sada na ulici. Bravo momci! Ponosan sam večeras na vas...Svaka čast...
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks