Sto se tice centra grada, glavni grad ne dozvoljava da se uvodi optika jer bi morale da se kopaju rupe.
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Zasto pitas, oces li to da napustis omiljeni Telekom?
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Sto se tice centra grada, glavni grad ne dozvoljava da se uvodi optika jer bi morale da se kopaju rupe.
a kako mtel onda u zgradi u karadjordjevoj uvodi optiku? koriste infrastrukturu epcg tj. prenosa?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
samo nisam siguran da telemach moze i mtel infrastrukturu koristiti,znam da moze mkabla i telekoma.A bice da onda moze i mtel-a
Mada mtel uvodi ovu optiku a maks brzina 8,smijesno.Ali barem evo rekose danas da ce ubrzo do moje zgrade,pa onda taman da se prebacim na telemach
Podgorica Podgoricanima!
Tržišno definisana maksimalna brzina je 25mbps, veze nema sa tehnički mogućom za koju znam da može da ide više od 10 puta nego trenutno najveća od 25mbps. Čim konkurencija krene, i oni će pojačati brzine.
P.S. Ako reklamiraš firmu u kojoj radiš, pazi da te ne hvatamo u laži dok pljuješ konkurenciju. A ako si samo korisnik, otvori oči, ne budi dalabu, pažljivije gledaj ponude.
Last edited by γνῶθι σεαυτόν; 24-10-15 at 16:45.
Kukala nam kuka sa brzinama 5 10 25 dan danas
rm -rf /
Ima i sto za korisnikle totala? Sto za nas kojima je jedini nacin prikjucenja spoljna antena?
Bili ti napustio servis sa kojim si zadovoljan?? Glupo ti je pitanje, a i rezon...
Pitao sam jer sam vidio u nekoliko ulica da preko bandera razvlace kablove, a na vozilu i jaknama im pise M-Kabl...
Dakle ako znas odgovori, a ako ne, nemoj...
Sto se tice Telekoma (pomenuo si ga prvi na ovom topicu), reci cu ti da ce i od njega takodje biti (re)akcija....![]()
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Prezla, posto ocigledno zastupas intres T-coma na ovom forumu, da li bi molim te mogao da mi odgovoris na pitanje. Fer ga postavljam, fer mi odgovori.
Znaci placam flat 7, 3 linije. I 3 ekstra TV-a.
Kada je najbolji dan ne moze da mi predje 5mb/s, ali ne postoji sansa. Kada pocne padati kisa brzina pada ispod 1mb/s. E sad ne bi ovo bio preveliki problem, da ja od tog interneta ne zavisim posto se bavim ugostiteljstvom i logicno kada pada kisa, gosti bi zeljeli da budu unutra na toplom i suvom i skajpaju, fejzbuche, gledaju filmove. I da, nije zbog opterecenja, evo sam zatvorio za sezonu i sada kad samo ja koristim net opet sa prvom kisom padne mi brzina ispod 1mbs.
Zvao sam call centar jedno 50 puta, kazu da je sa linijom sve u redu i da nije do njih nego do mene. Gospodin iz T-coma tehnicke podrske mi je promijenio(o mom trosku), sve kablove, kutije, razveli smo itd.
Nalazim se manje od 50m vazdusne linije od centra grada i glavne centrale.
Moje pitanje je: Da li je fer da placam jedno - Kao Marko majku a dobijam drugo 7 puta slabije. I da nije moja krivica vec T-coma a da me oni ignorisu i bukvalno kazu, ko te ebe tako ti je kako ti je.
Dok sam u starom gradu kotoru bio i isto se bavio ugostiteljstvom imali smo 7 linija, i ni jedna nije mogla da izvuce ono sto smo placali. U najboljem slucaju na flat 7 izvlacila je 4mbs. Sa prvom kisom (posto kablovi leze u vodi) nekada i po nekoliko dana ne bismo imali neta.
Da li je to fer, i da li je logicno da cim telemach udje na trziste ja odlucim da ne produzim ugovor?
Hvala na odgovoru
Grof Cjano
One Ring to Rule them all...
Sto isprica to.Samo sam rekao,posto su doslo na vrata nudili optiku dje je najveci paket 8,a svi imaju pakete preko 10-60.Zbog toga se cudim.
Ovo je paket zajedno sa tv i telefonom na letku pise i to su mi i oni sami rekli da je 8 maks u tom paketu.Mozda je 25 samo optika bez tv
Podgorica Podgoricanima!
Koje su lokacije sledece
Podgorica Podgoricanima!
Aktuelno za sve koji zive u blok 5, 6, 9, city kvart a zeli telemach nek se javi, u dva dana ce mu biti sve instalirano ukoliko su u toj zgradi vec provuceni kablovi.
Rece @straus da ce korisnicima mkabla ponuditi prelazak na nove pakete od nove godine pa se dogovorite.
A vidite prezle, komentarise na politici i ostalim temama a nece da mi odgovori na iskreno postavljeno pitanjeKakav bot t-coma
One Ring to Rule them all...
@straus ,
mozes li izbaciti listu kanala po paketima? Imamo ovu listu iz regiona ,ali mislim da nije bas ista kod nas?
Always,forever and beyond ...
Izbacicu cim budem za kompjuterom.
Za prosjecne korisnike ovaj trio silver gazi. Za 25 eura 87 kanala, 6 u HDu, 10 brzina neta, upload 1 uz fiksni dje ima 100 minuta besplatno ka svim fiksnim brojevima u CG i jos preko 40 zemalja, besplatni razgovori u mrezi i besplatan prenos broja.
A kanali u HDu su: N1, Fox, SK1, SK Golf, Viasat Nature/History i 24 Kitchen.
U onih 87 domaci, regionalni, 4 Foxa, 3 SKa, 2 ESa, svi jaci dokumentarni, serijski i filmski, masu crtanih, odlicna ponuda.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Evo spisak kanala ako uspijete sto vidjeti
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks