I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ako se ne varam u te Dveri su uglavnom stariji ljudi, barem ovi što vise po televiziji. Da su rekli Obraz, zavjetnici ili takvi nekakvi indijanci, pa aj...
Ali ključna stvar u tom tekstu je: "nezvanično saznaje Portal RTCG u Upravi policije". Manite me RTCG, Kurir, Telegraf, Minut-dva i sličnog istraživačkog novinarstva.
Last edited by chucknorris; 23-10-15 at 18:19.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
rtcg1 gost Raško Konjević osam i deset
https://www.youtube.com/channel/UCyw...ldXW3XSzg/live
Двери заиста смијешно, ем нису никакви хулигани ем на изборима добили 3% а онда се разбили на три дијела.
Mh, jedva dočekao miroljubivi i objektivni R.T. da prijeti improvizovanim koktelima i namjenskim provociranjem policije...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Što vičeš, night_silence, uvrijedih li te nečim?
Milo mi je vidjeti da ti je sve jasno i oko Sirije, i Njemačke, i rata EU-USA..., meni vjeruj mi nije, koliko god čitam i informišem se iz raznih izvora. Moguće da je do mene, ali nije mi još jasno ni ovo što se kod nas dešava.
Potpuno je legitimno da si protiv NATOA, kao što su i organizatori protesta, samo je red da se stvari od početka nazovu pravim imenom, da se narod ne dovodi u zabludu.
Nego ima li protestanta da mi kaže sta dalje ako im se Milo ne povuce sa fotelje
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ništa, ide se na dojč, Bokeška je blizu.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Sjutra vece je definitivno kraj za garavog cetnika. Od prekosjutra ce ova usijana FB generacija morati na reinstalaciju.
Misljah sjutra vece
Arsenal - Everton da pogledam
ali ima nesto prece
domovinu svoju drugome da ne dam
Na braniku drzave
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Loša šminka, Majo![]()
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Колико ја видим само нереде помињу ДПС-овци.
Last edited by GrobarPodgorica; 23-10-15 at 19:51.
Imam saznanja da će protesti da proteknu mirno.
Vjeruje li mi ko?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Vidim da si uporan sa pitanjem, ali samo se nemoj śekirati ako ne dobiješ odgovor, jer to nije ništa neobično na ovom forumu, kao što si i ti na nekim temama preskakao davanje odgovora na pitanja upućena tebi. Evo, ako ti je lakše, ni ja ni prošle godine ni sada ne dobijam odgovor od čuvenog El Rea (i ne śekiram se):
http://www.forum.cdm.me/showthread.p...99#post4221599
Najnovije iz stranih medija:
http://www.dw.com/en/montenegro-caug...ict/a-18802732
http://www.irishtimes.com/news/world...ests-1.2403883
“We expect tens of thousands of people attending our Saturday rally; given our country’s population these are huge numbers,” Mr Pavlovic told The Irish Timesyesterday, adding that he feared government agents would provoke violence.
“At any rate, what will happen after Saturday is too unprecedented to be predictable with any certainty. The only definite thing is that we won’t give up on the goals we’ve set.”
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Јесте, и ево се побројава коју технику има полиција, како ће је употријебити, како да се људи заштите, колко ће бити полицајаца, да ли ударају највише по бубрега или по мождини, да ће се претресати људи и возила, да је полиција синоћ комплет изгубила на кладионицу па ће сјутра да буду мало нервозни, да је Славку Стојановићу био пресољен ручак...
Па зар више нисте превазишли опробане технике застрашивања из прошлог вијека ?
Volio bih da mi neko ko je upucen u materiju objasni zasto DF-u ne odgovara ili odgovaraju incidenti??
Rečević: Imamo saznanja da će biti incidenata na protestu
Načelnik Centra bezbjednosti Podgorice Jovica Rečević kazao je da u policiji raspolažu saznanjima da je moguće da dođe do incidenata na sjutrašnjim protestima koje organizuje Demokratski front DF.
"Policija postupa po tim saznanjima i provjerava informacije do kojih je došla i svakako da ćemo ih ozbiljno uzeti u razmatranje kada bude spreman konačan plan obezbjeđenja skupa", rekao je Rečević za Televiziju Crne Gore.
On je saopštio da je DF na vrijeme dostavio zahtjev za održavanje skupa, te da je CB Podgorica, imajući u vidu pravo na demokratsko okupljanje, donio odluku da dozvoli održavanje protesta. Dodaje da će protest početi u 19 sati na Trgu Republike i da može trajati najkasnije do šest sati ujutro.
"Zamisao organizatora je da u 19 sati sa Trga Republike krenu u protestnu šetnju ulicom Slobode, dijelom Bulevara Svetog Petra Cetinjskog gdje bi se zaustavili kod spomenika kralja Nikole. Tu bi održali svoje protestno okupljanje i najkasnije do šest časova narednog dana bi pozvali okupljene građane da se raziđu", objasnio je Rečević.
On je dodao da će policija procijeniti koje će saobraćajnice u neposrednom okruženju održavanja protesta biti zatvorene.
Obezbijeđeni su i uslovi za rad novinara.
"Da ne bi dolazilo do zabuna na terenu, MUP je obezbijedilo prsluke koji će biti dostupni medijskim kućama, kako bi novinari bili prepoznatljivi za sve na terenu i mogli nesmetano da obavljaju svoje obaveze", rekao je Rečević.
Rečević nije želio da komentariše navode da je on jedan od policijskih starješina koji prekoračio ovlašćenja na prošlonedjeljnim protestima.
"Nažalost, u proteklom periodu imali smo slučajeva da policijski službenici budu kompromitovani na osnovu netačnih komentara. Ja to ne bih posebno komentarisao, to najviše govori o onima koji su takve navode iznijeli", naglasio je Rečević.
Načelnik CB Podgorica je napomenuo da je interes, kako onih zaduženih za održavanje javnog reda i mira, tako i svih učesnika protesta da najavljeno okupljanje protekne bez incidentnih situacija.
"Vjerujem da će skup proći bez incidenata. Uprava policije je spremna da zaštiti ustavni poredak Crne Gore i da odlučno postupi po zakonu ako dođe do nereda", zaključio je Rečević.
Imam saznanja da protesta nece biti,svi su otkazali
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks