Ne znam sto bi se "prepali" iz URA kad su oni za NATO koliko znam...
Rekli su da ovo nisu socijalni protesti, nego protesti protiv NATO itd..
Hvala Lepo
Naravno da ce odmah demanti nece da dopushte da ih ovi zloupotrebljavaju u svoje politichke svrhe. Dali ljudi opshirno saopshtenje sve shto ce i kako da rade i doshao neki lik iz predsjednishtva DF i izvrnuo im svaku rijech pa bili bi totalno neozbiljan politichki subjekt da ne reaguju na to.
Ridin' on the black train
Ne znam sto bi se "prepali" iz URA kad su oni za NATO koliko znam...
Rekli su da ovo nisu socijalni protesti, nego protesti protiv NATO itd..
Hvala Lepo
http://www.vijesti.me/vijesti/bojovi...a-ideja-857097
Kako fino Bojović časti organizatore.
URA neće učestvovat niti je učestvovala u neđelju.(neozbiljno bi bilo da učestvuje kada nema veze sa organizacijom)
Što naravno ne znači da neće biti pojedinaca iz ure na protestu, kao što ih je bilo i u neđelju.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
A ne nego treba da se nalozhe na prichu ovih iz DFa koji pozivaju evo mjesec dana ostatak opozicije na nachin na koji se to radi u gimnaziji kad jedan djak koji taj dan treba da odgovara a nije nauchio nagovara 10 ostalih da pobjegnu sa chasa sa njim a ovi svi imaju zakljucheno za tromjesjechje i ne dobija im se neopravdani jer ce pokvariti vladanje. To je inache jedan jako ozbiljan politichki metod ali za Somaliju![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Mozhda nece javno demantovati jer pucaju na glasache srpskog opredjeljenja pa nece da ih eventualno alijeniziraju ali mislim da treba stvarno chudo da se desi pa da se Caki Lekic pojavi na protestima poslije svega shto chelnici DFa izrekli za njega od osnivanja Demosa ukljuchujuci i na samim protestima. Bechic inache ne potvrdjuje niti demantuje bilo shto oko protesta on bash dosljedno cuti chitavo vrijeme po sistemu aktivnog chekanja shto bi rekao Mishko VukovicA nemojmo zaboraviti da su Caki i Druga familija dosta interesno vezani a neki vidjeniji chlanovi ove potonje su podrzhali protest pa mozhda ne bi ni njima da se zamjeri za razliku od Rakchevica koji mozhe to sebi da priushti jer je pun kao brod i ima odakle finansirati politichke poduhvate.
Last edited by Separatista; 23-10-15 at 14:45.
Bojović je naveo da su u URI decidno protivnici učešća na protetsima, i da nemaju dilemu oko političke sadržine protesta.
“Njihovi organizatori su, po mom sudu, najgori dio crnogorske opozicije, onaj dio čije su osnovne političke poruke svedene na obični populizam, socijalnu demagogiju i politiku koju bih okarakterisao kao veliko-srpsku-proputinovsku”, ocijenio je on.
--------------------------------------------------------------------------
Lijepo lijepo...
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Naravno naravno ali Demos i Demokrate ipak su nastali iz ranijih prosrpskih grupacija pa tako i pucaju vishe na umjerene unioniste a manje na suvereniste za razliku od URE koja puca na birachko tijelo SDP Pozitivne i eventualno nezadovoljnih glasacha DPSa (chitaj onih koji od odanosti DPSu nijesu izvukli ochekivanu korist). Iz istog razloga je URA otvoreno za NATO a Demos i Demokrate zvanichno nemaju stav ali nezvanichno (u sluchaju nekih prvaka kao Danilovic i otvoreno) protiv.
Last edited by Separatista; 23-10-15 at 14:50.
Trebao im je Milo rec ovako:
- Kad sam vam ja najveca nocna mora, jer me ne vadite is usta, a ni o cemu drugom ne znate no o meni ajmo ovako. Evo vam moja kovertirana ostavka. Datum na njoj je treci decembar. Vama su ovi protesti o mojoj visedecenijskoj vladavini i kako trebam da napustim livadu. Mozete valjda jos sacekat ovo nesto vise od mjesec dana da udjemo u Nato pa se onda svi poslije dogovarajte bez mene, kako znate i umijete. I oko izbora, i oko evropske unije, oci povadili. Je li posteno?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Evo i razloga za ovo glupiranje.. EU je potpisuje u utorak sa Kosovom pristupnicu kao kandidati za prijem.. Dogovor je pao.. Na istom nivou kao i Srbija.
A ovi da se istresaju zivcano po CG? He..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 23-10-15 at 14:54.
To ce i biti bilo milom bilo silom (mislim na Skupshtinu ne na proteste) jer poslije pozivnice SDP nema ama bash vishe nikakvog opravdanja da ostane u vladi tako da je prelazna vlada sastavljena od DPS, SDP, SD, URA, Pozitivne Demosa Demokrata i manjina (mislim da DF i SNP niko vishe nece shvatati ozbiljno i zvati bilo gdje posebno ako se sjutra veche naprave incidenti shto je izvjesno) koja ce organizovati izbore najvjerovatnija opcija. Po mom mishljenju to je i najbolje rjeshenje jer ce ti izbori biti i svojevrsni referendum za NATO i pozheljno je da partije koje se za njega zalazhu (DPS, SDP, SD, URA, Pozitivna i manjine) dobiju shto vishe glasova i mandata na chist nachin koji ce biti priznat od svih i faktichki izguraju tih 60% u narodu i parlamentu za NATO.
A DF i SNP osim ako se neko chudo sjutra veche ne desi polako idu ka ivici cenzusa i politichkoj propasti jer ce ostati da ih glasa eventualno dio birachkog tijela iz pojedinh sjevernih opshtina i to ce biti to Podgoricu i jug su im Demos i Demokrate vec uzele pod svoje shto se vidi i iz svih anketa.
A Demokrate jesu blago unionisti jer su nastale iz SNP a glasachi SNP su 90% unionisti.
Last edited by Separatista; 23-10-15 at 15:02.
Sto im je sad CG kriva? Kosovo u utorak zvanicno postaje kandidat za EU.. i sad frustracije iz komsiluka prebacuju na izivljavanje po CG?
Dokle?
Nisu se sjetili 2011 da povedu socijalne demonstracije jer su sami sebi jednoglasno "duplirali" plate u Skupstini, sto li?
Hvala Lepo
E ovo boldovano je problematično, jer je makar 70 % depeesovaca procrnogorski orjentisamo samo zbog toga što je gazda rekao da tako treba. Što je Prijeki neđe rekao " u svima njima čuči jedan Srbin" (mada čuči i Peruanac, zlu ne trebalo). Pa još da se nije okoristio. Mnogo je to preduslova
Što se tiče URE, sve dok je Rade Bojović tamo, imam simpatije za taj pokret, premda mi pojedinci nijesu ni najmanje simpatični, naprotiv.
Eeee...konačno da pročitam nešto što je vrijedno pročitati...Načekao sam se pošteno...
Sve je to fino i apsolutno na tragu onog što sam napisao, ali stvari neće ići baš tako...Nema govora o bilo kakvoj prelaznoj Vladi...Iznenadićete se šta će sve donijeti stvarnost nakon subote...To je jedna potpuno nova igra...
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Pa ja i mislim na te 30% koji su od pochetka bili suverenisti i glasali DPS od 1997-2006 razocharanjem u Liberalni savez a poslije ih u raspodjeli dobara pretekli razni prevrtachi Bjelopoljski i Mojkovachki klanovi i slichni. Takvi su se iako suverenisti od Krivokapicevog dijela SDPa osjecali vazda ugrozhenim jer im je i on otimao dio kolacha efektivno ih tako satjerujuci izmedju chekica i nakovnja.
Last edited by Separatista; 23-10-15 at 15:14.
http://www.vijesti.me/vijesti/knezev...edovima-857091
E sad kad ih Mića zove, svi će izaći trkom. Kakav klovn.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks