Dritan u svakoj anti vladinoj peticiji se nadje bukvalno...Vec je poceo da poprima odlike Marka Milacica i onog Ognjena Vukovica
Nece Dritan da dozvoli da se u bilo kojem slucaju dovede u vezu sa rezimom pa se ovim saopstenjem na neki nacin ''prikljucuje'' ovom skupu..Kako ga postujem nadam se da ce momak jedan dan dobit neku jaku funkciju velika je bratina![]()
Dritan u svakoj anti vladinoj peticiji se nadje bukvalno...Vec je poceo da poprima odlike Marka Milacica i onog Ognjena Vukovica
Podgorica Podgoricanima!
Da, akcenat je na onom da se priključuje skupu "na neki način". Zato što se svi skupu priključuju "na neki način" skup će i biti jako uspješan. Kao i svaki do sada.
S jedinom razlikom što će neki, kako je i ovđe potvrđeno, doć sa kamenicama i spremni da ruše pa će biti malo življe. Tek da se iskoristi par kilograma suzavca kojem je rok istekao još 1993 (zbog čega je izrazito preporučljiv za respiratorni i kardiovaskularni sistem, i, eto, da se momci malo razgibaju.
Dakle, treba pozdraviti svakog ko će se odlučiti da se "na neki način" priključi protestu.I ja pozdravljam način na koji se Dritan "priključio".
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Mislim da je g. El Re dao prave info.... Sad sam vidjela zanimljivo i neobicno povecano kretanje zelenih vozila sa tablicama vojske CG....
Hvala Lepo
Dritan mi je odličan kakav je Marko Milačić, njega mi je uvijek milije vidjeti na tv-u nego onog samoproklamovanog Čea.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
sto radi udba foruma sve najace informacije...
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ne ulazeci u to koliko su mu tachne informacije i koliko sam ja ili bilo ko saglasan sa njegovim stavovima i stvarno bez ikakve namjere da ga optuzhim da je bot shpijun ili neshto slichno mislim da je El Re definitivno ako ikad ona cdm partija zazhivi i pobijedi na izborima zasluzhio mjesto shefa ANB ili makar njenog kontraobavjeshtajnog sektoraI ponavljam jesam bio medju prvima koji ga je pozvao da ne iznosi katastrofe i smiri strasti ali takodje treba shvatiti da bezbjednosni i obavjeshtajni analitichari bilo oni koji se bave time u sluzhbama bilo oni koji to rade iz hobija moraju da razmatraju i ona najcrnja scenarija chak i ako za njih postoji 0.1 ili i 0.0 promila shanse i da razradjuju razne agende za svaki scenario-to im je posao. Ali bezbjednosni rad zahtijeva i tajnost tako i dalje mislim da obavjeshtajnim scenarijima nije mjesto na forumima posebno u situaciji dje su tenzije podignute i dje se takve stvari lako mogu pogreshno interpretirati.
Posebno u nashoj zemlji gdje je biti obavjeshtajac zhig sramote u drushtvu i to se zove shpijun udbash i slichno a ne chasno i vrlo drushtveno prestizhno i naravno dobro placeno zanimanje shto je sluchaj u svim velikim silama i razvijenim drzhavama i zapadnim i istochnim.
Last edited by Separatista; 23-10-15 at 13:39.
Ridin' on the black train
Biće određena pripravnost, ali neće biti razloga da se bilo koja jedinica Vojske uključuje. Postoji jedino mogućnost (i to je nešto što očekujem) da se neki od helikoptera VCG nađe u vazduhu, prati, sa njih snima i nadlijeće grad. Momci iz hel. eskadrile su ovih dana bili jako aktivni. Najaktivniji sigurno još od vremena SFRJ. Satima su uvježbavali munjevite nalete i to posebno na malim visinama. Malo su uznemirili Bjelopavliće ali šta da se radi. Ljudi su razumni. Danas je jak vjetar pa eskadrila miruje.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Kad covjek cita komentare pomisli da citav državni i opozicioni vrh i sve obavještajne službe imaju svoje profile na forumu toliko "pouzdanih" informacija, a viđi da ne znate ko je ubio Kenedija i dje je onaj indonežanski avion završio?Ja sam čuo kod toskića na otpad molim nekog da potvrdi
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
He shoots,....and sadly he miss
Pokusaj pateticnog uguravanja u cetnicku ideologiju je za svaku pohvalu.
sto se ostatka posta tice, pocni malo da citas sta ljudi pisu prije tvog "mesijanskog" pojavljivanja ovdje.
Da nisi toliko egocentrican, primijetio bi da ja sa jos nekoliko ljudi ovo svrstavamo u standardni ANB repertoar dobijanja izbora.
Prije tvog analitickog osvrta, ja sam Luckeu vec cestitao savrseno odradjen posao na dobijanju izbora na osnovu savrseno odigrane ruke, i ubjedjivanja ljudi da ono nije sprdnja, nego se eto brani drzava
Mislim da se ovo "razvodnjava" po malo. Gledam vijesti u 14h na tv Vijesti i prvi se pojavljuje Rakcevic sa objasnjenjem zasto nece sutra izaci na proteste ,a sledeca vijest kako savjet evrope trazi da se svi akteri vrate u skupstinu i tamo razgovaraju i citiraju presjednika skupstine Krivokapica kako je to jedino pravo mjesto za razgovor. Ostalo ni ne spomenuse.
Always,forever and beyond ...
U Pljevljima se juče završila vojna vježba "Odlučan odgovor". Tako da su se sigurno mogla primijetiti vojna vozila koja su se vraćala sa te vježbe.
O tome koliko će sjutra biti policije govori i to što je odloženo kolo fudbalske lige jer nema ko da obezbjeđuje utakmiceA mislim da nema ni jedan meč "visokog rizika", jedino možda što bi Sutjeska gostovala na Starom protiv Mladosti.
Last edited by chucknorris; 23-10-15 at 13:59.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
sinoć ispred ANB-a
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Nego jesu počeli protesti
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
I tako nestade svo ono ushicenje i osjecaj samobitnosti malog Ilije Cvorovica - da zna nesto sto drugi ne znaju. Saomozadovoljstvo otkrivanjem vrhunskih vojnih tajni u vidu letova helikoptera oko Frutka i ostalih top sikret stvari koje znaju samo odabrani , puce kao mjehur od sapunice
Dako ga se za dan bezbjednosti sjete - sjete...![]()
Eno bjehu poslali dva klinca od 12-13 godina da okace transparent Gotov je, iznad podvoznjaka put Starog.. preko sina prelaze I jos im se otkacilo.. dako dje zice od struje dovate. Uzas. Oni koji su ih poslali I nagovarali treba da odgovaraju. Djeca se izlazu riziku!
Jesu ovo opet neki novi "anonimusi",sto se cini sa tim ljudima...
inace milaasa niko ne moze maci dok ne da amerika zeleno svjetlo i to je amabasadorka svakom politicaru rekla sigurno otvoreno....
E sad oce li ga pustiti odma posle nato-a ili ce cekati jos jedan mandat,to niko ne zna...
Podgorica Podgoricanima!
Kako se URA prepala i odma ide demant,ili ih je neko smirio...
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks