Page 187 of 692 FirstFirst ... 87137177183184185186187188189190191197237287687 ... LastLast
Results 4,651 to 4,675 of 17299

Thread: Degenerici...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Sto ne gledas dok vozis?" Lol

"Vidi koliko idiota vozi pogresnim smjerom..."
    Last edited by .:.; 22-10-15 at 09:34.

Thanks Thanks Given 
    82
    Thanks Thanks Received 
    89
    Thanked in
    72 Posts

Što bi onda rekli na Sarajevsku ulicu, od skretanja iz Skopske do ukrštanja sa ulicom Milana Kuča!? Što kaže jedan moj komšija-to je jednosmjerna ulica, ali mi iz naselja možemo da je koristimo kao dvosmjernu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by masija View Post
    Što bi onda rekli na Sarajevsku ulicu, od skretanja iz Skopske do ukrštanja sa ulicom Milana Kuča!? Što kaže jedan moj komšija-to je jednosmjerna ulica, ali mi iz naselja možemo da je koristimo kao dvosmjernu.
    Od kad je ona jednosmjerna?

Thanks Thanks Given 
    82
    Thanks Thanks Received 
    89
    Thanked in
    72 Posts

Odavno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kad se danas nijesam pobio u saobraćaju neću nikad: neka rabota me naćera da prodjam pored Čepuraka ( to je groblje, za one koji nijesu iz PG) ispred mene neko parkirao auto višom polovinom na ulicu, ne mogu da ga obidjem jer je od krivoga mosta ogromna kolona, a iza mene neki DEGENERIK legao na sirenu taman ka ono svatovi kad kreću ispred opštine a sve se odvija na kapiju od groblja a unutra hiljadu ljudi, ja izadjem iz kola i odem do ovoga pozadi i pitam ga da nije u svatove možda i vidi li dje smo, veli ZNAM NEGO NEŠTO ŽURIM, rekoh mu ako zna bolje od mene da udje u moje auto pa da ga on zaobidje, i taman mislim da će sad nešto prokomentarisat da mu ljuštim jednu vaspitnu kad čoek veli: IZVINI. Koliko sam popizdio toliko mi i milo bi što se tako završi.

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
    Neka ga ne mari....

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Opet je na kraju pošteno postupio
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

X puta sam vidio ljude/žene, koji legnu na sirenu čim vide da se stoji duže od 5 sekundi, iako pojma nemaju niti gledaju šta se to ispred dešava i u čemu je problem

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Nervozni narod... Manjak para, seksa, energenata, svih ostalih stvari koje vuče nedostatak finansija i nizak standard... Pa stres od ružnog ponašanja drugih ljudi... I začarani krug kreće zalet u centrifugu...

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Ih, to.je redovna pojava na onu raskrsnicu kod hrama, dje je lokal frka kolona po čitav dan..samo sviraju seljaci a ležeći + pješački + uvijek gužva kad treba lijevo da se skrene..
    Ali kako volim kad vozim kroz Pg da puštam ljude da se uključe ili tako.neke normalne stvari, a ovi iza mene pizde jer nema kulture u Pg saobraćaj nimalo..
    Ali osjećaj kad sviraju a tebe boli tuki za njih, jer si pomogao nekom da ne čeka par min da bi se priključio, puštio si ga odmah.. A oni pizde kao da si stao na sred ulice i blokirao cijeli saobraćaj iz tvog hira

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    X puta sam vidio ljude/žene, koji legnu na sirenu čim vide da se stoji duže od 5 sekundi, iako pojma nemaju niti gledaju šta se to ispred dešava i u čemu je problem
    Vjeruj mi bilo dje drugo da se desilo ni pet para ne dajem za to ali na kapiju od groblja, ljudi došli na pokajanje a ovaj lega, meni koji nijesam bio kriv došlo da propadnem u zemlju od stida a njemu se yebe za to...

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
    Neka ga ne mari....

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    26
    Thanked in
    9 Posts

Ada meni juce svirase kod trgovisnke, jer sam stao pjesacima ,posle ukljucenja zelenog.
    Onda lagano,propustio pjesake,1va,na vr' gasa,stao na crveno.
    Izbacio ga iz brzina, pustio auta da ide ka dolje,ovaj opet na sirenu.
    Mislim da je izdimio samo tako.

Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Ja sviram samo kad procijenim da bih vozača mogao iskrkat, a kad vidim nekog grmalja onda imam strpljenja da čekam.
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Ja imam full opremu pod sic, čekić, šrafciger od pola metra, neku šipku, pa kad dodje neki da se svadja da ga sredim kroz prozor.. a i pištolj je u blizini ako.ih je više

Thanks Thanks Given 
    6,148
    Thanks Thanks Received 
    13,570
    Thanked in
    5,139 Posts

Quote Originally Posted by novakb14 View Post
    Ja imam full opremu pod sic, čekić, šrafciger od pola metra, neku šipku, pa kad dodje neki da se svadja da ga sredim kroz prozor.. a i pištolj je u blizini ako.ih je više
    Nista bez

I to obavezno da se zavrti u naletu

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Hahahagaha, to to, ono kao revolver.
    Pa neka dodju

Thanks Thanks Given 
    1,713
    Thanks Thanks Received 
    1,647
    Thanked in
    1,093 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Nista bez

I to obavezno da se zavrti u naletu
    ni u ludilu... za ovo ima 2 sata da se objasnjavas s policajcem sta ce pod sic, a ne u gepek kod tocka...

samo i iskljucivo PP aparat - mali fini od kilo... i to onaj sto je vec pod pritiskom - samo strc strc i kraj
    ka na onu reklamu na DRS za neku parfimeriju
    I was born to be the best, number one and nothing less.

Studio INtarsia

Thanks Thanks Given 
    255
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    44 Posts

ista stvar za onu rucku od dizalice, koja se izvlaci. Za nju peglaju isto ako ti je pri ruci a ne u gepek.

Ja drzim cijev strasnu vrhunsku, rezanu, znaci izmisljena! I na nju napisao 24x240x 35mm 67/8 (izmlatio brojeve crnim markerom) i kad me pitaju sta je to, ja samo kazem "to mi je uzorak, moram da je skratim za potrebe masine" i ne pitaju dalje nista jer je mozak prestao da im radi posle rijeci "uzorak"

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    14 Posts

Jes, evo sve oni gledaju šta mi je pod sic svako malo.....

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Semafori kod venoma, idem ja iz pravca dana, desnom trakom prema milenijumu kad TACNO ispred semafora gospodza s raspalim puntom stala na 4 zmigavca i prica na telefon. Kakav bezobrazluk, sad mi krivo sto ne stadoh pored nje da joj objasnim da ne vozi po seoskoj livadi...

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

mozda se gospodji raspali punto pokvario...ili je ostala bez goriva...pa zove nekoga da joj pomogne...posto ti nisi stao da pitas treba li joj pomoci da pomjeri auto

Thanks Thanks Given 
    1,659
    Thanks Thanks Received 
    2,629
    Thanked in
    1,186 Posts

Quote Originally Posted by LuTheDuck View Post
    ni u ludilu... za ovo ima 2 sata da se objasnjavas s policajcem sta ce pod sic, a ne u gepek kod tocka...

samo i iskljucivo PP aparat - mali fini od kilo... i to onaj sto je vec pod pritiskom - samo strc strc i kraj
    ka na onu reklamu na DRS za neku parfimeriju
    Ako te pita policajac zasto ne u gepek pored tocka,kazes ne moze jer ti je tamo boca od plina pa moras ovo da drzis ispod sica.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Semafori kod venoma, idem ja iz pravca dana, desnom trakom prema milenijumu kad TACNO ispred semafora gospodza s raspalim puntom stala na 4 zmigavca i prica na telefon. Kakav bezobrazluk, sad mi krivo sto ne stadoh pored nje da joj objasnim da ne vozi po seoskoj livadi...

Punto. Riknuo.
    Nego cudi me to da rade 4 žmige.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Quote Originally Posted by novakb14 View Post
    Jes, evo sve oni gledaju šta mi je pod sic svako malo.....
    U Pošteno Cetinje dok sam živio, nije mi ginuo pretres otprilike jednom u 2 mjeseca sa sve zavirivanjem pod siceve i baterijskim lampama. Jednom me je i interventna ispretresala s onim psom. (tu sam prilično ogorčen na način njihovog ponašanja).

Preselim se iz CT, i vratim da obiđem grad... Zaustave me, ispretresaju, vele "vidiš li što se radi" (valjda je par dana prije toga bilo nekih obračuna po gradu s automatima)...

Uglavnom, nemam loših iskustava, sem s tom interventnom, jer su se ljudi relativno normalno ponašali, što bi se reklo - svako svoj posao - kao u vodovod.

Iako nisam baš siguran imaju li pravnog osnova da mi u sklopu rutinske kontrole, a bez naloga, pretresaju privatno motorno vozilo.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    13 Posts

^ Prosto nmg da zamislim da neko nosi palice ispod sica "eto moze valjati". Nzm, imao sam par sitnih udesa, svaki dan nervoznih vozaca, sviranja i sl, ali da dodje do toga da se palicama po glavi bijemo oko saobracaja... To ne . Cuo sam da to pretezno taksisti imaju zbog pijanih i drogiranih musterija, ali nesto mi je glupo da vozim dijete u auto a ispod sica spreman buzdovan da nekog odlezim u ziks .
    Sto se pretresa tice, msm da mora nalog. Zaustavi te policajac i kaze otvori gepek, ti kazes necu daj mi nalog, e onda msm on ima pravo da te privede ispred stanice kao sumnjivo lice dok nalog ne stigne. Nzm sto bi nekom bio problem da par min dozvoli pregled i vidimo se.

Jednom su i meni auto kontrolisali sa pascetom, krajnje nekorektno iskustvo. Jbg, interventna ne pita... Pas nista ne nadje, onda makose psa, pa ubacise drogu i sakrise je ispod mjenjaca. Tu smo preblijedjeli od muke. Pas se vrati i nadje je. Tek onda me pustise kao - sve je ok sa psom, cisti ste, aj prijatno. Šok.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lol lol citam i ne vjerujem (dio za ubacanje droge u auto kao dio rutinskog posla)

Page 187 of 692 FirstFirst ... 87137177183184185186187188189190191197237287687 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks