Što bi onda rekli na Sarajevsku ulicu, od skretanja iz Skopske do ukrštanja sa ulicom Milana Kuča!? Što kaže jedan moj komšija-to je jednosmjerna ulica, ali mi iz naselja možemo da je koristimo kao dvosmjernu.![]()
"Sto ne gledas dok vozis?" Lol
"Vidi koliko idiota vozi pogresnim smjerom..."
Last edited by .:.; 22-10-15 at 09:34.
Što bi onda rekli na Sarajevsku ulicu, od skretanja iz Skopske do ukrštanja sa ulicom Milana Kuča!? Što kaže jedan moj komšija-to je jednosmjerna ulica, ali mi iz naselja možemo da je koristimo kao dvosmjernu.![]()
Odavno.
Kad se danas nijesam pobio u saobraćaju neću nikad: neka rabota me naćera da prodjam pored Čepuraka ( to je groblje, za one koji nijesu iz PG) ispred mene neko parkirao auto višom polovinom na ulicu, ne mogu da ga obidjem jer je od krivoga mosta ogromna kolona, a iza mene neki DEGENERIK legao na sirenu taman ka ono svatovi kad kreću ispred opštine a sve se odvija na kapiju od groblja a unutra hiljadu ljudi, ja izadjem iz kola i odem do ovoga pozadi i pitam ga da nije u svatove možda i vidi li dje smo, veli ZNAM NEGO NEŠTO ŽURIM, rekoh mu ako zna bolje od mene da udje u moje auto pa da ga on zaobidje, i taman mislim da će sad nešto prokomentarisat da mu ljuštim jednu vaspitnu kad čoek veli: IZVINI. Koliko sam popizdio toliko mi i milo bi što se tako završi.
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
Neka ga ne mari....
Opet je na kraju pošteno postupio
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
X puta sam vidio ljude/žene, koji legnu na sirenu čim vide da se stoji duže od 5 sekundi, iako pojma nemaju niti gledaju šta se to ispred dešava i u čemu je problem
Nervozni narod... Manjak para, seksa, energenata, svih ostalih stvari koje vuče nedostatak finansija i nizak standard... Pa stres od ružnog ponašanja drugih ljudi... I začarani krug kreće zalet u centrifugu...
Ih, to.je redovna pojava na onu raskrsnicu kod hrama, dje je lokal frkakolona po čitav dan..samo sviraju seljaci a ležeći + pješački + uvijek gužva kad treba lijevo da se skrene..
Ali kako volim kad vozim kroz Pg da puštam ljude da se uključe ili tako.neke normalne stvari, a ovi iza mene pizde jer nema kulture u Pg saobraćaj nimalo..
Ali osjećaj kad sviraju a tebe boli tuki za njih, jer si pomogao nekom da ne čeka par min da bi se priključio, puštio si ga odmah.. A oni pizde kao da si stao na sred ulice i blokirao cijeli saobraćaj iz tvog hira
Neka ga ne mari....
Ada meni juce svirase kod trgovisnke, jer sam stao pjesacima ,posle ukljucenja zelenog.
Onda lagano,propustio pjesake,1va,na vr' gasa,stao na crveno.
Izbacio ga iz brzina, pustio auta da ide ka dolje,ovaj opet na sirenu.
Mislim da je izdimio samo tako.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Ja sviram samo kad procijenim da bih vozača mogao iskrkat, a kad vidim nekog grmalja onda imam strpljenja da čekam.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ja imam full opremu pod sic, čekić, šrafciger od pola metra, neku šipku, pa kad dodje neki da se svadja da ga sredim kroz prozor..![]()
a i pištolj je u blizini ako.ih je više
![]()
![]()
![]()
Hahahagaha, to to, ono kao revolver.
Pa neka dodju![]()
![]()
![]()
ista stvar za onu rucku od dizalice, koja se izvlaci. Za nju peglaju isto ako ti je pri ruci a ne u gepek.
Ja drzim cijev strasnu vrhunsku, rezanu, znaci izmisljena! I na nju napisao 24x240x 35mm 67/8 (izmlatio brojeve crnim markerom) i kad me pitaju sta je to, ja samo kazem "to mi je uzorak, moram da je skratim za potrebe masine" i ne pitaju dalje nista jer je mozak prestao da im radi posle rijeci "uzorak"
Jes, evo sve oni gledaju šta mi je pod sic svako malo.....
Semafori kod venoma, idem ja iz pravca dana, desnom trakom prema milenijumu kad TACNO ispred semafora gospodza s raspalim puntom stala na 4 zmigavca i prica na telefon. Kakav bezobrazluk, sad mi krivo sto ne stadoh pored nje da joj objasnim da ne vozi po seoskoj livadi...
mozda se gospodji raspali punto pokvario...ili je ostala bez goriva...pa zove nekoga da joj pomogne...posto ti nisi stao da pitas treba li joj pomoci da pomjeri auto![]()
U Pošteno Cetinje dok sam živio, nije mi ginuo pretres otprilike jednom u 2 mjeseca sa sve zavirivanjem pod siceve i baterijskim lampama. Jednom me je i interventna ispretresala s onim psom. (tu sam prilično ogorčen na način njihovog ponašanja).
Preselim se iz CT, i vratim da obiđem grad... Zaustave me, ispretresaju, vele "vidiš li što se radi" (valjda je par dana prije toga bilo nekih obračuna po gradu s automatima)...
Uglavnom, nemam loših iskustava, sem s tom interventnom, jer su se ljudi relativno normalno ponašali, što bi se reklo - svako svoj posao - kao u vodovod.
Iako nisam baš siguran imaju li pravnog osnova da mi u sklopu rutinske kontrole, a bez naloga, pretresaju privatno motorno vozilo.
^ Prosto nmg da zamislim da neko nosi palice ispod sica "eto moze valjati". Nzm, imao sam par sitnih udesa, svaki dan nervoznih vozaca, sviranja i sl, ali da dodje do toga da se palicama po glavi bijemo oko saobracaja... To ne. Cuo sam da to pretezno taksisti imaju zbog pijanih i drogiranih musterija, ali nesto mi je glupo da vozim dijete u auto a ispod sica spreman buzdovan da nekog odlezim u ziks
.
Sto se pretresa tice, msm da mora nalog. Zaustavi te policajac i kaze otvori gepek, ti kazes necu daj mi nalog, e onda msm on ima pravo da te privede ispred stanice kao sumnjivo lice dok nalog ne stigne. Nzm sto bi nekom bio problem da par min dozvoli pregled i vidimo se.
Jednom su i meni auto kontrolisali sa pascetom, krajnje nekorektno iskustvo. Jbg, interventna ne pita... Pas nista ne nadje, onda makose psa, pa ubacise drogu i sakrise je ispod mjenjaca. Tu smo preblijedjeli od muke. Pas se vrati i nadje je. Tek onda me pustise kao - sve je ok sa psom, cisti ste, aj prijatno. Šok.
Lol lol citam i ne vjerujem (dio za ubacanje droge u auto kao dio rutinskog posla)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks