Meni je porazno da postoje ljudi koji 25 godina trpe ovo što im radi vlast, a radi to tako očigledno i bezočno, a i dalje smatraju da nema razloga da se pobune.
Pričaju o ljudima koji ne poštuju Crnu Goru jer nose zastavu tudje države, a nikkao da vide koliko je ne poštuju ovi što vam pred nosom mašu crnogorskim zastavama a kradu vas, prave budale od vas. Pogledajte kako se 25 godina rotiraju na sva državna radna mjesta, sad su već dostigli fazu da im se djeca rotiraju. Kako od naših para plaćaju penale Acu Djukanoviću, jer je policiji naredjeno da ne ide iz limenke, nego je renoviraše.
Znači vjerujte mi, meni je nekako porazno posati o tako očoglednim stvarima. Isto ovako mi je bilo porazno devedesetih se boriti za svoju zemlju, Crnu Goru, kada je bilo toliko očigledno šta Slavko priča, prije svega demokratska, slobodna i nezavisna Crna Gora. I tada sam se borila odje da pokažem koliko je to ispravno, a većina od vas kojima sad smetaju ove srpske zastave ste tada pljuvali po nama.

Borite se za svoje dostojanstvo, za dostojanstvo svoje porodice. Jer ovo što nam 25 godina rade je ispod svakog dostojanstva.

Da ne bude zablude, nijesam Srpkinja, Crnogorka po rodjenju (a ne kao mnogi od 1997.god, pa nam ovdje sole pamet), zaljubljenik u svoju zemlju koju volim iznad svega i boli me jako ovo što su od nje uradili bezočnici iz vlasti. Prodali sve što se prodati moglo, pokrali sve što se pokrasti moglo, uništili sve što je valjalo, a tebi narode šipak.