2003. god Buducnost je izgubila od Italijana u Euro ligi sa rekordnim rezutatom 112 - 49... Ostalo u istoriji Euro lige..
E tako ce i pojave tipa g. Lazovic i g. Brajovic ostati upamceni u istoriji savremene politike kao okidaci za ove lige "Izvidjaca" sa kampovanja...
Hvala Lepo
Можда не падне у суботу, али мислим да хоће на изборима.
Ma koja god Vlada i Vlast da bude ikad u CG... ova dvojica ce se uvuc ko...
Hvala Lepo
Прва власт после Мила не може проћи без Мандића и Меда, а после те вјероватно хоће.
A nisam na njih mislila...
Mada..hmm..
Hvala Lepo
ne vala,sve se utrlo pa nam nema drugo do meda i mande,o maj Gad
vidim da je mandic,ako nista drugo ubjedljiv,jos ona prica da ce sva crna gora doci u subotu...pa koliko moras da budes lakovjeran da pomislis da ce doci neki veci broj gradjana kad prije 20 dana nije doslo ni 10 hiljada,a protest je bio najavljivan mjesecima unazad.
sta vas navodi na pomisao da ce u subotu biti neka veca masa?ili se neko uzda u nasilne demonstracije ili sta vec?
nisam za mila,ali kad slusam neke nebuloze opozicionih prvaka,tacno mi se radije staje na njegovu stranu,makar znamo da nas masti 20 i kusur godina...
Vujica bi se iznosio sa foteljom
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Прије 20 то је био ДФ, али онда је полиција млатила, а онда ову кукање на завјере из ДПС и ових око њих. Занимљиво да тога нема око СДП иако они важе за црногорскију партију од ДПС-а.
Last edited by podgor; 22-10-15 at 22:45.
Kakva glupost.
![]()
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Meni je porazno da postoje ljudi koji 25 godina trpe ovo što im radi vlast, a radi to tako očigledno i bezočno, a i dalje smatraju da nema razloga da se pobune.
Pričaju o ljudima koji ne poštuju Crnu Goru jer nose zastavu tudje države, a nikkao da vide koliko je ne poštuju ovi što vam pred nosom mašu crnogorskim zastavama a kradu vas, prave budale od vas. Pogledajte kako se 25 godina rotiraju na sva državna radna mjesta, sad su već dostigli fazu da im se djeca rotiraju. Kako od naših para plaćaju penale Acu Djukanoviću, jer je policiji naredjeno da ne ide iz limenke, nego je renoviraše.
Znači vjerujte mi, meni je nekako porazno posati o tako očoglednim stvarima. Isto ovako mi je bilo porazno devedesetih se boriti za svoju zemlju, Crnu Goru, kada je bilo toliko očigledno šta Slavko priča, prije svega demokratska, slobodna i nezavisna Crna Gora. I tada sam se borila odje da pokažem koliko je to ispravno, a većina od vas kojima sad smetaju ove srpske zastave ste tada pljuvali po nama.
Borite se za svoje dostojanstvo, za dostojanstvo svoje porodice. Jer ovo što nam 25 godina rade je ispod svakog dostojanstva.
Da ne bude zablude, nijesam Srpkinja, Crnogorka po rodjenju (a ne kao mnogi od 1997.god, pa nam ovdje sole pamet), zaljubljenik u svoju zemlju koju volim iznad svega i boli me jako ovo što su od nje uradili bezočnici iz vlasti. Prodali sve što se prodati moglo, pokrali sve što se pokrasti moglo, uništili sve što je valjalo, a tebi narode šipak.
Samo da CG-ri ne dodje neki Guverner sa strane za vijek vjekova kao u BIH, pa lako za ostalo...
No i taj bi morao lijeciti suljeve tradicionalnim metodama od IT velikana CG...
Hvala Lepo
Montengrina kome pricas? Ne trosi rijeci (slova) odje...
Dobro, da neko kaze ovdje "evo bicu tamo dajem rijec, ne smeta mi ni ko predvodi, ni sta ce taj arlaukat tamo, sta ce ko uraditi, da li polomiti, provocirati, uzvikivati, slazem se sa tim i sa njima sam", i onda sta god hoce..
Bez toga.. booh.. ja evo komentarisem sad sa prijateljima oko 90% naklonjenosti Rusa Putinu, pa i slike Putinove po Iraku i uzvikuju poziv da dodje da bombarduje Irak da ih spasi od terorista.. Ali sta od te price... boh... taman koliko i od ove.. kad veze s tim..
Samo da ja mogu prec' granicu kad ja hocu i da stetu ne naprave .. a ostalo ih.. Svi punoljetni pa nek rade sto im je raditi.. Da im drzim slovo i da ih nagovaram a da necu sama privireti tamo .. e jok, ne pada mi na pamet - jok..
Pametni su za sebe pa znaju sta ce i kako ce, hoce li se stidjeti ili nece itd..
Hvala Lepo
Hm. Ako si se bojala lopovluka, što si glasala za nezavisnu CG, znala si da će biti Milova privatna država. A opet, da nisi glasala, bili bi srpska gubernija, jadnijeg standarda, sa mnooogo problema koje Srbija ima, sa još gorim lopovima koji su u Srbiji na vlasti.
Opet dilema. Ako nas Milo krade 25 godina, ja bih ga radije trpio još 5 g, nek nas uvede u EU i NATO, nek se zacementira stabilnost zemlje i da budemo među elitom, makar i kao najsiromašniji (al makar smo dobili šansu da uz najbolje napredujemo), pa ću mu vrlo rado nakon toga okrenuti leđa.
Nikad ga nisam glasao, ove izbore hoću. Jer opozicija je homogena samo oko jedne stvari - obaranja Mila. A npr da ga obore, onda bi siplivale sve one razlike između njih i zemlja bi bila u užasnom rasulu. Vidjeli smo to kad su dobili šansu da preuzmu Nikšić, kako se sve raspalo.
POENTA: MI NEMAMO OPOZICIJU. Samim tim ni zdravu i jaku alternativu.
Predsjedništvo DF-a pozdravilo je odluku predsjednika Demosa, URA-e i Demokrata – Miodraga Lekića, Žarka Rakčevića i Alekse Bečića, da prisustvuju protestu koji će biti održan u subotu, čime su se ispunile pretpostavke za ujedinjenjem opozicionih snaga u Crnoj Gori
Hahahah evo kako je df to shvatio
Podgorica Podgoricanima!
Pricala sam u SA sa ljudima iz rata koji su bili civili ali u toku rata sa visokim i najvecim cinovima. Bili su zaduzeni za svasta..
I pitam, ok a kako je sve to pocelo, sta vam bi?
Najporaznije je bilo kad sam cula:
"Znate, mi smo bili goloruki, nismo znali.. Rekli su nam buna, mi na ulicu.. Gledali neke iza drveta naoruzani od civilne zastite, mi BUU od straha i na njih, dokopamo se puske, posle stizalo oruzje ko zna odakle, nismo ni pitali.
Ok -pitam opet, pa sta ste misili, stvarno ste htjeli rat i to...
Ne, kazu mi, mi smo mislili to ce biti dan dva,tri, pet.. islo je tako..
OK.. a kako to? Pa...- kazu mi tad, - mi smo mislili neko ce to zaustaviti.
Pitam - Ko?
Pa kaze mi smo Evropa, mislili smo nece dozvoliti medjunarodna zajednica. A onda je otislo tokom godina, izgona i ozbiljnije..
To sve pamtim, i kako od gluposti i "zaustavice i rijesice to neko drugi".. nema nista dalje od gluposti i na kraju stranca za gospodara...
Hvala Lepo
Па рекоше ако ДПС није за разговор о прелазној влади да остаје улица, е сад кад су мислили да изађу незм.
Kakvi bolesnici majko moja...
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks