A stvarno loše vala... Vjerovatno kolju standardno sa cijenama pa se nikome ne isplati izlagati na sajam...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Pa do sada su obično davali sajamske popuste na motre sa lagera, znalo je to da bude i do 500 eura...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Kad sam isao M3 da testiram (ne kod nas naravno) nisu imali bez 3l, odokativno, u njega, veli ovaj aj prvo da odemo zajedno da sipamo gorivo pa onda. Sramota. MIslim to samo govori koliko su ga puta vadili iz garaze na test kad je jedva do pumpe bilo. I tako nesto oce da prodaju.
Jes da je voznja zabavna bila![]()
Bmw Voli kad je radio test voznje
Islo se od hotela Avala pa do Jaza i nazad....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam đe da pitam pa ću ođe:
Čekate li na semafor na Blažov most (valjda se tako zove) đe su oni protestanti?
Ne, ja ni sekunde.
Ali zato cekam na Union Bridge, Njegoseva, Bokeska, Ivana Crnojevica...
Last edited by Fabia_Elegance!; 08-10-15 at 20:32.
TAKUMI
bol'meqrc
TAKUMI
Istraživanje koje je u 2015. godine sprovela ogranizacija Consumer Reports (CR) pokazalo je da su za Amerikance i dalje najpouzdaniji japanski automobili
Među prvih pet najpouzdanijih automobilskih marki u SAD nalaze se čak četiri japanska proizvođača. Najnovija anketa pokazala je da Tesla S i nije tako savršen.
Prvo mesto na listi zauzeo je Lexus, druga je Toyota a treći Audi. Japansku dominaciju potvrdili su Mazda na 4. i Subaru na petoj poziciji.
A to je godinama tako.. I ne vjerujem da će se promijeniti..
A šta sad fali tesli?
Kako to auto ubrzava sve je smiješno..![]()
Teslu u USA ne fali nista, a ovdje sve.
Jeli moguce da ovaj 1.6 cdti Opelov motor ovoliko trosi? Meni bi ovo bilo puno za 1.6 dizel (motor kao u nasim policijskim Astrama):
http://www.vrelegume.rs/test/opel-astra-sedan/
"Odmah po preuzimanja vozila, otisnuli smo se do Normandije, sve u svemu oko 450 kilometara od Pariza i nazad. Nakon par desetina kilometara gradskih gužvi, te 200 kilometara auto puta i isto toliko "nacionala" (regionalni putevu u Francuskoj), putni računar pokazao je prosečnu potrošnju od 6,4 litara. Naprotiv, u isključivo gradskoj vožnji, računajte na 8,5-9 litara, uprkos perfomantnom Stop&Start sistemu."
9 litara gradske voznje? Uz start&stop?
6 ipo otvoreno?
Last edited by .:.; 22-10-15 at 10:55.
Meni pokazuje 4.4 kombinovano...
Sent from tapatalk
#fakenews
fabia 10 litara 1.6 motor dizel?
f6
Da nema neko da prodaje auto koje trosi 0.9l? Da pocinem. Ovaj me plin nagrdi.
Po podgorici ti moderni 1.6 dizeli ne bi trebali preko 6l neke normalne voznje.
Nego, sta se kvari kod Tesle i zasto?
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Službeni i30 1.6 crdi, 70iljada prešao, redovno preko 8 troši
p.s. na teslu se dešavalo motori da crkavaju, diferencijal, curi voda na šiber, škripi neđe ponešto i tako... Za godinu ipo dvije bi trebao da izadje tesla model 3, vec u martu 2016 će biti preorder, konkurent klasi bmw-a trojke, cijena - 35.000$
Last edited by ^^0LIvEr_QuEeN^^; 22-10-15 at 14:35.
Koja je onda svrha kupovati malolitrazni turbo dizel? Zasto ljudi u CG masovno kupuju tdi masine?
Sa cisto cjenovne strane je jeftinije kupiti benzinca pa ubaciti dobar plin i miran si. Em je u startu benzinac jeftiniji, em ti manje trosi u € / 100km.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks