Dreambox i CS...
Sent from my D6603 using Tapatalk
Dreambox i CS...
Sent from my D6603 using Tapatalk
Bravo Mastere, tačno tako. CS majka za sve.
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
Zabjelo oće li skorije?
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
evo flayer u vecoj rezoluciji, sjutra saljem spisak kanala jer trenutno to nemam, imate tri paketa kanala, start 2 eura, hit 4 eura, i plus 6 eura. to se dodaje na cijenu od 11,10 koliko je osnovni paket.
imagen
Last edited by straus; 22-10-15 at 00:05.
sto se tice pokrivenosti, blok 5, blok 6, dio bloka 9 uglavnom one nove zgrade na pocetku, city kvart bez profesorske, i nove zgrade na tuskom putu. pocelo je i dalje sirenje tako da ne brinite, do nove godine dosta djelova grada ce biti pokriveno. svuda tamo gdje je mkabl stigao a i dalje ce stizati od 1 januara ce svi ti korisnici preci u telemach.
akcija za sve nove i stare korisnike.
svi oni koji potpisu do 30 novembra ove godine dobijaju 3 mjeseca kompletne ponude svih kanala i placaju samo 10.95 bez obzira za koji paket se odluče. kad neko potpise ugovor ugradjuje mu se u roku od 24 casa.
Last edited by straus; 21-10-15 at 23:51.
Haha isto ko SBB forma ove ponude ali je samo ponuda duplo gora
Znam da su im vlasnici pa je zato ista ali eh. Evo u Srbiji trioa evo i fiber trio
Duo je i skuplji pored toga sto svega manje ima (sem par vise HD kanala na prva 2 paketa) http://www.sbb.rs/Privatni+korisnici/202/Paketi.shtml
Ali eto barem dobra konkurencija telekomu ako nista, mozda ih nacera da porade na sebi
Last edited by N_L; 22-10-15 at 01:01.
rm -rf /
A nece ih ovo nacerati na nista dok im god konkurencija pokriva 5 zgrada u podgorici
Sent from my Lead 1 using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Sta znace ove stavke:
D3GO,klub zona,minimax plus,d3 kuca?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Razumijem datost i da je pokrivenost takva kakva je iz ovih ili onih razloga, recimo da su objektivni. No ono sto je nerazumljivo je, -kako se nekom isplati da daje ovakve "pakete", a pokriva ovako malo korisnika?!
Odgovor je prilichno uznemirujuci (iz ugla korisnika), evidentno da se distributeri ovih usluga ugradjuju eN puta, (pi-com sve to opet na eN, skolski primjer uspjesne privatizacije), obzirom da im je isplativo poslovat i sa "uzorkom" praktichno.
No za one koji znaju kakvo su dranje "prenos podataka" usluge, nikakvo iznenadjenje.
Nego sve sve, ali pomisao koliko para je smece-com pokrao i evo lopinja i dalje, jer mu je dato (omogucen monopol) da radi to sto radi, je ......ugh.
><
Ne zaebavaj, 117 kanala + 20/2 net nije lose za 27e. Ne vidim da je to toliko dranje. Normalno da cijene ne mogu biti kao u Srbiji, prvo zbog standarda a onda i zbog velicine tržišta, kao i zbog mreže koja je dobijena na različit način.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ma naravno da nije dranje nego je odlično... Sa druge strane zašto bi nudili brži net kao u SRB ili BIH ako ne moraju, jer su i ovako ubjedljivo najpovoljniji.
Kada krene i ozbiljnije se proširi ova ponuda i Tcom će morati da spušta cijene i onda kreće igranka :mrgreen:
^za godinu dana ce tek biti prava stvar(sto se cijena i ponude tice)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ma kad se sjetim tcom optike za 45-50€ i uporedim sa gold premium trio![]()
Ponuda stvarno nije loša za naše uslove i normalno je da ne mogu odma u startu da pruže svoj maksimum već idu na varijantu da preskoče konkurenciju sa kvalitetom ponude i ostave lufta za dalja poboljšanja. Ipak su prije pokretanja cijele priče morali da pokriju mnogo više.
Super je što uvode i fiksnu telefoniju naročito za one koji imaju rođake u okolnim zemljama koji koriste telemach-sbb pa mogu da pričaju besplatno do mile volje. Može da se odradi prenos broja sa telekoma na njih tako da i broj ostaje isti. A svidja mi se i to što su prvi operater koji ima u ponudi 40 radio kanala.
Ovaj ruter im je nekakav Calix... model T077G HGU .....
Drugovi, raspravljate li se vi to oko cijene da vas ne kunem....
Flat 7 sa ekstra TV-om prslim placam skoro 40eur. Na taj Flat 7 NE POSTOJI NACIN da mi predje 5.5mbs a upload mogu da sanjam da predje preko 0.5... I kad ih nazovem oni kazu to je do centrale. Kakve Centrale matterr vam jebbem mrtvu 50m sam od centrale.
E sad ja imam 3 pretplate da jer mi treba zbog posla da bih pokrio objekte. Pored toga ruteri t-comu su smece obicno i morao sam kupovati pun racku ripitera. Znaci oko 120eur mi ispadne mjesecno za net.
E sad preko ovog Telemacha ja bih mogao imati 4 puta bolju brzinu interneta i 2 puta bolje kanale za skoro 2 puta manje kesha... Tu ne bih razmisljao 2 minuta, nego bih cak i dodao 2 rutera tj. 2 pretplate da sve fino pokrijem da je u fullu.
E sad umije li neko da objasni kad se ovo ocekuje u drugim gradovima CG da raskinem sa ovom *****rijom iz T-coma.
One Ring to Rule them all...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks