Ovaj čičažabal je lik. Druze ne prodaji nam maglu. Da ste htijeli vlast da mjenjate mjenjali bi ste je 1001x do sad. Svi ti tvoji "opozicionari" su puni drzavnih para ka i ovi na vlast.
Ovdje se Crna Gora pokusava zaustaviti u nato integracijama. Nazovimo onako kako jesmo i podijelimo se u te tabore. A ne mlatit ovdje praznu slamu.
Crnoj Gori bi odustajanje od nato integracija a ujedno i eu integracija ukoliko bi ovi čičažabli dosli na vlast bilo 300x gore no sto joj se desilo 1918-1919!
Zovite me prvog kad udjemo u nato da mjenjamo mila!
Pozdrav!
ovo je bilo dobro,dosao El Re na forum posle nekog vremena,svi mu pozeljese dobrodoslicu,a ubrzo nakon toga isti ga popljuvase hahah.
ne znam sto ste napali covjeka,sacekajmo da vidimo kako ce se stvari odvijati pa cemo poslije moci da kazemo je li pljuvacina naseg kolege forumasa bila opravdana...
samo ovo kad je dubrovnik u pitanju,malo je licemjerno govoriti da je milo bio za to a ne pomenuti sve ostale koji su bili s njim tih godina ili su podrzavali tu politiku,a mnogi od njih su i bili i na ovim protestima,pa i dan danas mnogi ne mogu smisliti hrvatsku i nase komsije hrvate,a ovamo se kao proziva milo,neka de.
Zamislite mandic izadje sad i kaze - podrzavamo NATO integracije... Tj. To je sve sto treba da uradi i Milo je pao
One Ring to Rule them all...
Ljudi kakvi DF nece oni doci na vlast,sto vam je
Podgorica Podgoricanima!
Ja ne znam kako mislite da ako pane vlada,da ce doci DF na vlast,nemojte ih birati onda.Ja ne znam kakve gluposti pricate....ne moze niko sam formirati vladu iz opozicije nikako
Podgorica Podgoricanima!
Опозиција тражи прелазну владу, а онда избори па бирајте кога желите.
Ladno odgovaram liku koji ima putinovu sliku i nik mu je grobarpodgorica... El re je upravu ovdje ne treba trosit vrijeme.
Sve je jasno i ko oce da vido ocigledno.
Zavrsavam i ja sa ovom temom.
U pamet se crnogorci!
Konjevic je danas izjavio da ce biti taj elekto sistem instaliran i omogucen za rad do pocetka marta mjeseca, a i svi ostali zakonom predvidjeni uslovi ce biti ispunjeni do tad... danas je to u skupstinu rekao i to je potvrdio Tarzan voli dzejn Milosevic.... izbori su redovni tek u septembru 2016 ali ce biti prije toga cim se ispune uslovi iz zakona a to je prakticno u martu....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Treba povjerovat i dati sansu neprkosnovenom lideru ovih protesta, Andriji Mandicu...jer je njemu iskreno stalo do poboljsanja ekonomskog i finansijskog stanja obicnih gradjana. To je tokom njegove visedecenijske borbe protiv rezima toliko puta pokazao, makar i rijecima. Organizovao bi on svih ovih godina dobrovoljne, dobrotvorne i humanitarne akcije van drzavnog aparata, ali nije pokusavao jer da jeste sigurno bi ga rezim spoticao na svakom humanitarnom koraku.
Dajte sansu.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Tako će i Vučić sjutra kad bude priznao Kosovo da da intervju za Albansku nacionalnu televiziju kao ovaj naš što daje za federalnu Bosansku i da kaže kako su protestanti zapravo neki Srpski klerofašisti kojima je stalo do bogomolja umjesto da imaju novca da kupuju telefone novije generacije!!! Ista je to fela ljudi !!! Najgora je stvar što se pominje Rusija u kontekstu kao organizator protesta iako sam potpuno ubijedjen da njih , a posebno njihovog lidera , ovaj narod ne zanima uopšte !!! I na početku krize sa sankcijama Putin je rekao da Rusija ima jake saveznike u svijetu da može izgurat svoj stav a to sigurno ne podrazumijeva Balkance izuzev možda ovaj dio pod kontrolom Dodika jer su se oni pokazali kao narod koji ima neku jačinu !!! Zbog čega ovaj "naš" ispira usta sa njima to je već pitanje za nekog psihijatra a protest će sigurno podražat samo onaj dio okupljen nekom vrstom ideologije Vilijam Volasa
... samo od veličine skupa će zavisiti potencijalno intresovanje ali je iskustvo do sada pokazalo da je on u narodu minoran ... takav smo narod ...
deuscroix
Da ponovim ono sto sam vec sto puta napisao. Kao stranac i gost ne smijem "imati problem" s zakonski izabranom vlascu Crne Gore, mada priznajem da u politickom sistemu ima puno stvari za poboljsiti. Ono sto meni kao pojedincu sasvim se ne svidja, je cinjenica da neki od organizatora trenutnog prosvjeda otvoreno deklariraju nestanak Crne Gore i njezino pripajanje Srbiji kao kljucni programski cilj (stavio sam citat iz jednog intervjua Mandica prije par stotina stranica). Da ne govorim o tome da jedan od organizatora prosvjeda ima titulu cetnickog Vojvode, da ne govorim o tome da mu je saveznik broj jedan pop koji naziva svoju zemlju "drzavicom stvorenom od terorista" i td.
Za razliku od crnogorske ruska oporba (bilo dumska, bilo "ulicna") postuje suverenitet i cjelovitost Ruske Federacije i samo zeli promjenu vlasti na fer izborima.
I i kod vas i kod nas su fer izbori zeljeno sredstvo za ostvaranje oporbom konacnog cilja, ali sami strateski ciljevi se dosta razlikuju.
Jos jednom vas molim da se vratite temi. Ne vidim zasto moramo da brisemo preko 70 postova. Ako zelite da pisete na tema Rusija Putin itd mozemo da vam otvorimo temu. NPR RUSIJA I PUTIN uticaj na CG.
Last edited by Goran69; 21-10-15 at 22:39.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Cujemo se posle subote jer od mnogo obaveza uoci subote necu imati vremena da se ukljucujem na diskusiju kako dolikuje a i od botina se ne moze opstati u normalnoj komunikaciji.![]()
Drago mi je da vidim da ima napaljenih da vjeruju da ce posle subote opozicija svrgnut vlast, i ne kapiraju reziju...![]()
Nego dobro je kad je tako, znaci sve ide po planu...![]()
Pozdrav i cujemo se posle subote kad se otrijeznite od razocarenja u proteste, df i ekipu![]()
Sent from my Samsung Galaxy S6
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Jel ovo Lomi spremio akciju...? Vrijeme mu je bilo da reaguje... Ova njegova izjava, dje otvoreno optuzhuje Ruse, i Dritanova, govore mnogo toga...
Sent from tapatalk
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks