Николаидис је ,,вегета'' и мијеша се у све што постоји на овом свијету, имам утисак да још није само порађао жене и телио краве. Осим тога, преокупација му је Емир Кустурица, а омиљена дисциплина му је пљување по стваралаштву истог: небитно да ли се ради о филму, музици, Дрвенграду или Андрић граду.Додуше, у последње вријеме је изгубио неколико судских поступака против Кустурице због пљувачине и клевете па је сада ,,на зуб'' узео бошњачког писца Мухарема Баздуља који је написао неколико колумна за београдску ,,Политику'' о Сребреници и ,,тачкама гледишта'' на њу, успротивио се етикетирању Принципа терористом итд., итд... Лично сам га гледао на ,,ТВ Атлас'' у емисији ,,Жива истина'' у којој је сироти он остао депримиран тиме како један Бошњо може у 21. вијеку да брани српског терористу Принципа, а још више због тога како се смије дирати један мит као што је Сребреница.
Тако, када кажеш да се он бави само Црном Гором, мислим да те морам исправити јер је више него евидентно да од четири његова текста, три се баве неким Србином из Босне, Црне Горе, Србије...![]()

Додуше, у последње вријеме је изгубио неколико судских поступака против Кустурице због пљувачине и клевете па је сада ,,на зуб'' узео бошњачког писца Мухарема Баздуља који је написао неколико колумна за београдску ,,Политику'' о Сребреници и ,,тачкама гледишта'' на њу, успротивио се етикетирању Принципа терористом итд., итд... Лично сам га гледао на ,,ТВ Атлас'' у емисији ,,Жива истина'' у којој је сироти он остао депримиран тиме како један Бошњо може у 21. вијеку да брани српског терористу Принципа, а још више због тога како се смије дирати један мит као што је Сребреница.

Bookmarks