Quote Originally Posted by A+A View Post
Hvala lijepa na informacijama koje su mi potpuno promjenile percepciju stvarnosti.
Samo sad shvatih da Nikolajidisu u Jovanovicu najveca briga u zivotu su Srbija i Srbi. Do sad sam bio siguran da im je glavna tema "Crna Gora i Crnogorci". Samo se cudim kako su Srbi, a i Srbija kao drzava, uopce uspjeli prezivjeti, imajuci u vidu koliko im je neprijatelj mocan i uzasan.
Да ли си ти уопште читао ту двојицу или причаш онако по осјећају ?

Ја јесам на десетине и у сваком се помињу Срби, Четници, Амфилохије, великосрпство и тако даље. То им је једина преокупација.

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
http://m.cdm.me/#/article/383654

Ubijte me ako mi je išta jasno iz svega ovoga. Pokušavam, ali je ovo jednačina sa više nepoznatih. Najjače mi je što obije strane odišu neubjedljivošću. Bukvalno nikom ništa ne vjerujem i nijedna priča mi ne pije vodu. Da ne detaljišem o tome, samo se nadam da će u subotu sve proć dobro, a to znači mirno.
Колико се ви само ишчуђавате.

Је ли Абазовић отворено рекао да је НАТО приоритет над приоритетима ? Па ви сте мислили да се Мило уфатио НАТО алијансе јер се слаже са њима идеолошки, а не јер је бескрупулозан политичар ? Нас је Мило прешао само једном. А вас видим може и 20 пута.