Moze li raspali Celzi dobiti ?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Valensija... dobro ga primiste pred kraj...
Gent se ne daje nikome
tuzna noc za pp1+ ...pos'erem se jako na QPR i Gilingham, a i na mnoge druge..
Barsa bez Mesija, kao BSK iz Borče!!!
A maksee, jos se mislim 1-1 ili 1i3+pffff
Kakva je navlakuša bio Čelsi, iskusno kladioničarski.
Dali kvotu 2.55 na dvojku. Ulazim danas u kladionicu, svako živi ima Čelsi 2 na tiket bukvalno, i prokomentarisa onaj radnik kako nije bilo tiketa danas đe ga nije kucao.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Bas su se kladionice naplastile na Chelsea..Trebali su plavci da dobiju ali je falila realizacija..Mozda se i moglo cupnut nesto na LS nocas ali su se Engleska 2,3,4 kvalitetno istovarile na sve nas..
Los dan, jos singlah barsu pp2ipp2+ uf ....
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Odigrah cetvrti tiket ove sezone, drugi ubodoh... Nije loseA i na ova dva druga samo po jednu zeznuh...
Nego da se ne primam, planiram ovako na kasicicu da igram. Svakih par kola, honorarno...
Provukoh se sa:
Dinamo - Olimpijakos 2
Leverkuzen - Roma GG
Bate - Barsa 2
Koef 6,04
Kako mi je zao jedan tiket, odigrah 14utakmica over 2.25, uhvatih sve 13. Samo prva me izbaci, a inace imam obicaj da prvu i zadnju utakmicu prije uplate uvijek maknem, . Posrani Crewe odigrao 0:0, i 1;1 bi mi bio dovoljan da izvucem preko 200..ukupni dobitak oko 400e sa 1e.
KOliko je opotrebno ovima na bet365 da vrate ulozeno na ovaj bonus![]()
Sad ispade da je Celzi neka ekipa... nisu kladionice bzv postavile tu kvotu... Klasicni raspad sistema sa Stemford bridza.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Meridian poslao 12 free spins , dobih 20e.![]()
Hvala im.
kladionicameridian.me ..jedna je valjda. Na email mi je to stiglo, i u pitanjuj su bila 10 spinova.
Grom u slijepe miševe!!!
Posto sam se juce posteno ispromasio na golove sada malo drugacije
Atletico SP 1.42
Juventus 1 1.5
Sahtar X2 1.19
PSG 1X 1.36
Wolfsburg GG 1.65
5.69
A vala ovaj put nisam hteo nista od onog posranog Championshipa mada bi tu Blackburn Derby MORAO da bude GG
Druga portugalska Feirense Leixoes zadnje 4 dobijao domacin, 1.85 na kec solidna kvota a Leixoes najgori gost lige, jeste da su divljaci ali dobra kvota.
Ncs dobrih parova ima.
Ja ko budala se juce zaletio na Bajern ko jarac I najace ato necu imati povrat od 25 eura jer sam prije meca uplatio obije uplate
Cao zdravo
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Zna li ko na sajt meridiana dje su strijelci , nnmg da nadjem?
EDIT: Nasao
Last edited by TheLucas; 21-10-15 at 12:09.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks