Page 165 of 373 FirstFirst ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... LastLast
Results 4,101 to 4,125 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Vidim da dobar dio forumasa zali sto policija nije ostrije reagovala i pocistila tu "bagru" po kratkom postupku. Iz potpuno suprotnih motiva, zalim i ja sto nije.. nadajmo se da ce u subotu policija djelovati "kako treba" ;-)
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    http://www.vijesti.me/vijesti/mandic...-unesko-856813
    Hahahaah mandic najveca marioneta u krivokapica,kako popali ovaj narod ovih 3 dana...
    Moram komentarisati: "Vijesti" po meni je to latinično izdanje "DAN"-a. Sa druge strane, ti vlasnici medija i novinari su spremni da budu na strani Vojvode Mandića samo iz mržnje prema Đukanoviću po cijenu da CG više ne bude. A najveće licemjerstvo je to što su ti isti vlasnici medija i novinari zadnjih 20 godina bili protiv veliko srpskog hegemonizma i klerofašizma koji se sažima u lik i djelo četničkog vojvode Andrije Mandića.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Manipulacija? Ovaj protest sam i mogao svariti sve do momenta kad je upotrijebljena rečenica u kojoj je odzvonilo "građanski rat".
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Poceo je mandic njegove klasicne izjave,sto znaci da nam se primice razresenje situacije
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Milan Knezevic. Tacno se vidi da je podizan sa zeckim babama. Ne zaklapa cojek, torokce kolko idje moze. Kad ne moze u mikrofon, onda sebi u bradu. Takav je i u plenumu, stalno dobacuje, vodi paralelne razgovore, prekida. Gundja kao nezadovoljna zena. A upadice su mu bas ono strina stajl.

In ader njuz: Odeljenje mora da suptilise ovu vrstu metodike.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

ali ima nesto sto me kopka a to je,da su ovo anti nato protesti,zasto ih podrzava ura,koja je prakticno njemacka partija?
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    6,212
    Thanks Thanks Received 
    13,844
    Thanked in
    5,245 Posts

You must spread some Reputation around before giving it to TheLucas again.

Ali kako onoga iz Beograda na ukljucenje isčašćava :lolblue: Ovaj je veli "za ovo dobio 500e i potrosice ih sa svojim drustvom nocas po elitnim beogradskim kafanama" Veli mu Lekovic, neka covjek vas sad vjerovatno slusa, a Knezevic, neka slusa i neka procesuira slobodno :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ali ima nesto sto me kopka a to je,da su ovo anti nato protesti,zasto ih podrzava ura,koja je prakticno njemacka partija?
    Vrijeme će pokazati koji su pravi interesi URA-e. Logično gledano, članovi ure su uvjek bili dijametralno suprotni od veliko srpske politike. Ono što mi prvo pada na pamet je da se radi o ličnim interesima užeg rukovodstva URA-e.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,002
    Thanked in
    723 Posts

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Da mi je znat ko ce normalan krenuti u subotu za onakvim Knezevicem? za meda i the duke se odavno zna da su prsli, njihovi pratioci su vec na nivou mazohizma....

covjek toliko autogolova dade juce da je to tragedija, po df...
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Vrijeme će pokazati koji su pravi interesi URA-e. Logično gledano, članovi ure su uvjek bili dijametralno suprotni od veliko srpske politike. Ono što mi prvo pada na pamet je da se radi o ličnim interesima užeg rukovodstva URA-e.
    Pa to i kazem,ali prije mjesec dana ura je pricala protiv protesta i odbila,a sad cim je dobila neke instrukcije sa strane se pridruzuje
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pa to i kazem,ali prije mjesec dana ura je pricala protiv protesta i odbila,a sad cim je dobila neke instrukcije sa strane se pridruzuje
    Zna se da je Žarko Rakčević bio u otvorenom sukobu sa Miomirom Mugošom oko zemlje.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    Poenta priče o policiji: nije reagovala uopšte kako je trebala da reaguje i zašto je imala svako pravo i ovlašćenje.
    Te laičke priče o brutalnosti ostavite za četiri zida ili komentarisanje sa prijateljima uz pivo.
    Policija nije reagovala brutalnije zbog kamera. I to je jedini razlog. I u subotu da se desi neko veće pendrečenje opet će izazvati kontraefekat.

Nije ovo Pariz ili Brisel, pa da prosječnog građanina, koji ima savršene uslove za život, koji živi u uređenoj zemlji, u većini slučajeva i ne zanima reakcija policije na nekog tamo nebitnog lika.

Ođe je druga situacija, svi su puni nervoze zbog razno raznih razloga, pogotovo kada je u pitanju policija. Dovoljno je malo više batinjanja da vijesti objave u udarnom terminu, i ulice će se za čas napuniti.
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post

Ali Edova pjesma u pozadini"Ajmo ih rušit"

A veli Knežević da će da odstrane svakog sa fantomkom

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,002
    Thanked in
    723 Posts

Krenuće u Subotu (na proteste) gladni narod CG

Neću više ništa da pričam..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ma jeste Vijesti su bastion slobode,iskrene i provjerene riječi i ako oni napišu da je nešto tako odma pade Vlada. Ne morate ni izlaziti dok Vijesti ne objave da treba braniti narodne mase koje su napadnute od policijskih snaga i to samo zato što su mirno šetali ulicama glavnoga grada.
    Jeste tačno je i to da policija nije reagovala zbog kamera jer dje to ima da policija brani državu pred kamerama,to se sve obavi kad je restrikcija struje pri mogućoj magli i oblačnosti tako da prate i vemenske prognoze obavezno i kad se sve to poklopi onda navale na mirne protestante,jeste tako je,Vijesti su javile,a pa bruka

Thanks Thanks Given 
    165
    Thanks Thanks Received 
    895
    Thanked in
    374 Posts

Nevjerovatno važan stub svake normalne države su njene institucije.
    Meni je žalosno gledati ovih dana kako se na državne institucije pozivaju oni koji godinama rade sve što mogu da te institucije ne budu državne već servis za njihove lične potrebe.
    I sad kad su ih napravili nesposobnima, sad se čude što ne rade kako treba.
    Čude se kako to građani ne vjeruju u institucije, a bukvalno svaki dan nova afera koja dokazuje da institucije ne funkcionišu.
    Evo danas čitam da onoj tužiteljki što je krala pomade treba da država(svi mi) isplati odštetu što je krala. Zemljo, otvori se.
    Izdajnici države nisu oni koji ukazuju da institucije ne funkcionišu, nego oni koji su ih napravili takvima.
    Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
    tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Ma jeste Vijesti su bastion slobode,iskrene i provjerene riječi i ako oni napišu da je nešto tako odma pade Vlada. Ne morate ni izlaziti dok Vijesti ne objave da treba braniti narodne mase koje su napadnute od policijskih snaga i to samo zato što su mirno šetali ulicama glavnoga grada.
    Jeste tačno je i to da policija nije reagovala zbog kamera jer dje to ima da policija brani državu pred kamerama,to se sve obavi kad je restrikcija struje pri mogućoj magli i oblačnosti tako da prate i vemenske prognoze obavezno i kad se sve to poklopi onda navale na mirne protestante,jeste tako je,Vijesti su javile,a pa bruka
    Ti si to sve vidim lijepo shvatio.

Da razložim:

1. Vijesti gleda većina opoziciono orijentisanih.

2. Upotreba sile od strane policije je glavni uzrok masovnijih protesta u neđelju, a samim tim i glavni razlog dolaska na proteste pojedinih ljudi iz ure, iz nvo-a raznih, iz lgbt organizacije i uopšte građansko orijentisanih ljudi.

3. Veća upotreba sile od strane policije bi dovela do još većeg omasovljenja protesta.(upravo zbog toga je policija pustila da se u neđelju održi neprijavljena šetnja bulevarom iako je u subotu veče pendrečila svakog ko je to pokušao)

Thanks Thanks Given 
    2,155
    Thanks Thanks Received 
    1,263
    Thanked in
    484 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Cini mi se nam hvali jedna crnogorska stranka.
    Sto se tice zadnje recenice tvog posta mislim da si u pravu.
    Taman u danima kad je URA osnivana,nadjoh se sa prijateljem,koji je profesor univerziteta.Inace od kad nema LSCG,nije se vise politikom bavio.
    Zove ga Rakcevic u stranku,zove ga iako su se zadnji put culi nedje kad je Rakcevic bio podpredsjednik vlade.Profesor je odbio poziv,moguce I sto je privatno ljut na Rakcevica,jer mu se ovaj dok je bio na vlasti danima nije javljao na tel,cak mozda je I mjesec prosao,a valjda je trazio pomoc zbog lijecenja clana porodice,I to ne finansijsku pomoc.
    Uglavnom bijase ogorcen na njega.
    Dobro se sjecam njegovih rijeci,ne ulazim u to da li su tacne ili ne,ali mi rece,sve je to samo zbog sebe I svoj kapital da sacuva,moze mu vjerovati samo onaj ko ga ne poznaje.
    Last edited by mrgo; 21-10-15 at 15:59.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Samo da se podsjetimo ko je Vojvoda od bureka i ANB
    clan saveza reformskih snaga
    nepotvrdjena kumovska veza sa Djukanovicem
    Vlasnik lokala Scena koji je drzao sa policijskim sluzbenikom
    najcesci gosti clanovi vlade i bezbjedonosnih struktura
    Vlasnik livnice na Biocu sa povlascenim tretmanom od strane Vektre(jos jednog Djukanovicevog kuma)
    clan ANB stranke(po priznanj samog Novaka kilibarde)
    u rascjepu se prikljucuje Bojovicevom dijelu stranke i ide u opoziciju
    Bojovic ga optuzuje za pronevjeru 400k njemackih maraka donacija(nikad ispitano i nikad opovrgnuto od strane Mandica)
    Meteorski uspjeh u politici i vodja DF

kao sto vec rekoh. Kad budete "gradjanskoratovali" zbog Rusa i Srba pazite da se ne pozbunjujete ko koju zastavu treba da nosi

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Samo jedan suzavac i pendrecenje od pola minuta ce biti dovoljno. Makar mlatili kroz vazduh s njima i niko iz mase ni modricu da dobije, bice dovoljno. Treba samo pametno isprovocirati glupe pandure..

Za ovo se u uređenim državama ide u tvorza...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Da mi je znat ko ce normalan krenuti u subotu za onakvim Knezevicem?
    niko normalan ne kreće ni za lopovima i ratnim profiterima pa eto..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

chucknorris;

Da razložim:

1. Vijesti gleda većina opoziciono orijentisanih.
    Znači pošto njih gleda i čita najviše taj dio gradjana onda trebaju sve uzimati zdravo za gotovo,ahaa

2. Upotreba sile od strane policije je glavni uzrok masovnijih protesta u neđelju, a samim tim i glavni razlog dolaska na proteste pojedinih ljudi iz ure, iz nvo-a raznih, iz lgbt organizacije i uopšte građansko orijentisanih ljudi.
    Ti dalje tvrdiš da je tada bila tolika represija nad protestantim da je trebala da dodje sva Crna Gora i da im kaže rabotu
    Je li to ona lgbt organizacija kojoj vi isti zajedno sa vlastima nijeste dali da održi šetnju jer bi blokirali ulicu,ahaaa
    gradjanski orijentisani ljudi sa bakljama,bubuljima i tako to,ahaa

Thanks Thanks Given 
    2,543
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Meni Rusi ne djeluju ni glupi ni naivni da bi u bilo koji projekat ušli sarađujući sa Mandom i Medom.
    Upravo zbog ugleda toga dvojca, odziv demonstranata je bio sve samo ne dobar. Protesti su bili cirkus, na izdisaju, i onda dolazi do besmislene i grube intervencije policije (subota ujutru) i stvari se mijenjaju. Ponovna upotreba sile u subotu veče situaciju dodatno pogoršava.
    Neshvatljivo mi je da je Milo (ili neko u njegovo ime) takvu grešku napravio, jer, voljeli ga mi ili ne, političku mudrost mu ne možemo sporiti.
    Ne znam koliko će ljudi izaći na proteste u subotu, ali vjerujem da neće protestvovati ni zbog Mande i Meda, ni zbog NATO-a, ni Putina, ni crkve, ni jezika...
    ---
    Uzgred, skoro sam siguran da proteste pomažu (možda čak i finansijski) neki sadašnji i bivši visoki funkcioneri i ljudi povezani sa njima.
    Problem nastaje ako proteste, koji više nisu Mandini i Medovi, odluči da pomogne neko od naših zapadnih prijatelja, a to čini mi se i nije posve nemoguće.
    Last edited by Stradivari; 21-10-15 at 13:18.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Meni Rusi ne djeluju ni glupi ni naivni da bi u bilo koji projekat ušli sarađujući sa Mandom i Medom.
    naravno
    She is only here to annoy herself!

Page 165 of 373 FirstFirst ... 65115155161162163164165166167168169175215265 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)