Kompjuteri i moderna tehnologija- oganj u njih!
Pa neka biju dok tebe ne diraju. Neka selekcija odradi svoje. Uz Bozju pomoc.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Kompjuteri i moderna tehnologija- oganj u njih!
Sad znam kako ću kad me napuči
Sell the Vatican, Feed the World!
Evo veli Badza nesto bla bla i "ne bismo slobodno morali da se zaduzujemo". Kako ta fraza "slobodno morali" lijepo opisuje stanje prosjecnog Crnogorca.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Lazi, lazi, lazi, lazi, azi, zi, i.
But if you never try, you'll never know..
Jimmy Fallon
Sto ne umijem da vezem vezice.
Послато са GT-I9192 уз помоћ Тапатока
Koliko u ovoj zemlji ima bolesnika koji jedva cekaju priliku da pokazu ratobornost i borbenu gotovost...
nervira me ova reklama societe generale đe sin diže kredit od 30 000 i neće više bit podstanar pa će mu majka viđet ime na vratima i kad mu kaže da se oženi, a on reaguje kao ono "e brao ti ga majko, sad se us*a u sve"
samo ne znam što će kupit kad mu uzmu koju hiljadu od tih 30.
nothing comes from violence and nothing ever could
Kad smo kod reklama, ona sa ljutim papricicama i online kladjenjem...Pa kako to spojise sve im na svijet *****, ispizdio sam bio u momentu
koja je to?
Zapaliću te Danilovgrade. Aaaaaaaaa.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ada ona po vas bijeli dan ide, cak i ja koji ne gledam tv sam je nazalost ufatio par puta. Kao dva lika, jedan prica kako drugi cio zivot tezi da jede samo ljuto, pa nadje na ebay najljuce papricice na svijet i proba ih i umre. I sad ovaj kao veli eee da si zna da ima online kladjenje zna bi sto je pravi adrenalin :lolblue: lolblue od muke![]()
ja me nerviram. ja.
Nema gorih reklama od onih za always ultra. "I u one dane nemoj bit' sa strane". :lolblue:
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Nestala voda od jutros, citav dan je nema i sve pricam, pušti, dobro je dok ima struje...Dodje voda u 14h, nesta struja po ure posle, pa malo je reci da sam popizdio...
Jedini mamograf u podgoričkom Domu zdravlja mjesec dana u kvaru, čeka se nabavka novog
Sell the Vatican, Feed the World!
Kurir i ostala žuta štampa!!!!!!!!!!!!!!
Da ne shvatite pogrešno, ne držim stranu nikome niti koga branim, ali ovo je stvarno previše!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks