Quote Originally Posted by Дирижабл View Post
Погрешна адреса. Ради мене, Мило може и 30 година да влада ако не подржава либералну, корпоративну, само-убилачку политику запада и међународне мафијашке картеле. То је мој минимум услова. Остало се све може поднијети у мањој или већој мјери.

Само констатујем да ваш идол влада дуже од мог.
Ja sam reagovao na post Dirizabla koji rece nije problem Milo kao Milo nego eh taj truli Zapad. Kako je kolega dezurni branitelj lika i dijela Amfilohija Radovica napisao sam:

Quote Originally Posted by kimmi View Post
Odje je sve receno.

Kad bi sad Milo promijenio pricu i umjesto EU i Nato krenuo u stvaranje neke istocno orjentisane zemlje koja tezi savezu sa Rusijom i kad bi uveli vjeronauku i pustili SPC da vaspitava djecu, vi isti koji bi ga sad rusili (i po cijenu da necija djeca ostanu bez oceva) bi izlazili na mitinge podrske.

Nista nije problem samo da smo srpska Sparta again.

Ovo tvoje pitanje uputi njemu, ne znam kakave veze ima tvoj komentar sa bilo cim.
Quote Originally Posted by SKOJ View Post
Recept RTCG. Nadju srpsku zastavu pa su protesti cetnicki. Ne nadju nijednu srpsku zastavu pa su protesti kamuflirani cetnicki. Nego se ta propaganda ofucala ocigledno, cim Ura i slicni osudise nasilje policije.
No sam odspavao jedno 2 ure, ove tenzije izmore covjeka, sta ces, pa ne odgovorih odma.